Sensibel Нахткерцен от Dr. Theiss 🩵 Дарете на кожата си нежна и специална грижа

• 6 524
  • 385
  •   1
Отговори
# 75
За да се погрижа за тялото си, гледам да поддържам кожата си хидратирана - след душ използвам крем за тяло или олио.

Ползвала съм продукт от серията Нахткерцен - интензивен балсам. Помогна да облекчи състоянието на дерматит на кожата на ръцете ми.

# 76
Не съм използвала продукти на Sensibel Нахткерцен.

# 77
След душ използвам лосион за тяло за хидратация.
Не съм ползвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен. С удоволствие бих ги пробвала.

# 78
  • София
Използвам хидратиращи кремове и лосиони.

Не съм пробвала все още Sensibel Нахткерцен.

# 79
Грижа се за кожата си като използвам подхранващи и хидратиращи продукти. Все още не съм използвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен, но бих опитала.

# 80
Не съм използвала серията досега.
В грижата за кожата използвам ходратиращи продукти без сулфати.

# 81
Грижата за сухата и чувствителна кожа може да бъде повече от просто рутина – тя може да се превърне в красив акт на самообич и нежност към себе си. Когато подхождаме към кожата си с внимание и грижа, ние изпращаме послание на тялото и душата си, че сме достойни за любов и уважение.

Как грижата за кожата се превръща в акт на любов?
   1.   Присъствие в момента – Когато отделяме време за кожата си, ние забавяме темпото, обръщаме внимание на усещанията и даваме на себе си пространство за грижа.
   2.   Приемане и нежност – Вместо да се фокусираме върху несъвършенствата, можем да се научим да гледаме на кожата си с благодарност и любов.
   3.   Свързване със сетивата – Ароматите, текстурите и ритуалите на грижата могат да ни заземят и да ни помогнат да се почувстваме уютно в собственото си тяло.

Нежни ритуали за грижа за суха и чувствителна кожа

✨ Сутрешно събуждане на кожата:
   •   Измиване с нежна, хидратираща почистваща пяна или мицеларна вода.
   •   Освежаване с хидролат от роза или лавандула.
   •   Лек, хидратиращ серум и крем с натурални масла.

🌿 Вечерно презареждане:
   •   Топъл душ с подхранващо масло или мляко за тяло.
   •   Леко ексфолиране веднъж седмично за премахване на мъртвите клетки.
   •   Дълбоко хидратиращ крем или масло (например с авокадо, жожоба или шипка).

🕯 Моменти на релакс и благодарност:

М асаж с ароматни масла за успокояване на нервната система.
   •   Чаша билков чай и няколко минути тишина или медитация.
   •   Водене на дневник за благодарност, в който записвате три неща, за които сте благодарни за тялото си.

Грижата за кожата не е просто въпрос на естетика – тя е ритуал на уважение към себе си. Когато подхождаме към нея с любов, тялото ни се чувства чуто, а душата – обгрижена.

За съжаление все още не съм ползвала продуктите на Dr. Theiss! 🥰

# 82
Здравейте!
Използвам хидратиращи продукти - крем, лосион и сапун.
Не съм ползвала продукти на Sensibel Нахткерцен от Dr. Theiss.

# 83
Тъй като сухата кожа е чувствителна към външните и агресивни фактори през всеки зезон,особенно през зимният, моите най-важни грижи са: 1.Избягвам прекалено дългите и горещи душове и вани.2.Задължително почиствам кожата с  хипоалергенни продукти,които не съдържат сапун и аромати,след което изплаквам обилно с вода.3.Използвам липидо успокояващи продукти като  кремове,олио-балсам,мляко за възстановяване и хидратация.4.Избягвам дрехи от синтетични и вълнени материи,наблягам повече на  памучни.5.Гледам да спазвам балансиран режим на хранене, пия повече вода през целият ден,която подпомага допълнително хидратацията на кожата,също така спазвам и 8 часов режим на сън.С така полаганите всекидневни грижи усещам не само външно,но и вътрешно удовлетворение и любов към своето тяло и душа.
Не съм използвала до сега продукти от серията Sensibel Нахткерцен на  Dr. Theiss и бих се радвала да ги пробвам.

# 84
Не съм използвала.имам суха кожа, която сухота се обостря през студените месеци. Използвам по-мазни лосиони за тяло и кремове за лице, но като цяло ефекта е  моментен.

# 85
Използваме душ олио и емолиент за мазане. Не сме ползвали козметиката на Dr. Theiss и ще се радва да я пробваме.

# 86
До момента не съм използвала продукти от серията Sensibel Nachtkerzen, но съм ползвала много други продукти на Доктор Тайс и бих опитала и тази серия.

Сухата и чувствителна кожа третиром с подходящи продукти за овлажняване.
Старая се да нанасям олио или мляко за тяло и да масажирам.

# 87
  • София
Използвам хидратиращи продукти и пия много вода.
Не съм използвала продукти на Sensibel Нахткерцен.

# 88
Грижата отвън е първостепенна,защото веднага се забелязва.През студените месеци наблягам на хидратиращи продукъи,масажи,а също и обичам сауна като ритуал,който подържа душевната ми хармония.Използвала съм и съм впечатлена от балсамът, който приложих върху дъщеря ми.Като повечето бебета и тя беше със суха кожа,но овладяхме състоянието.

# 89
Използвам продукти за суха кожа. Много добре ми действа мазането с масла. Внимавам да не се къпя с много топла вода, защото допълнително изсушава кожата.
Не съм ползвала продуктите от серията Sensibel, но с удоволствие бих ги пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт