Sensibel Нахткерцен от Dr. Theiss 🩵 Дарете на кожата си нежна и специална грижа

• 6 527
  • 385
  •   1
Отговори
# 90
Не съм използвала продукти от серията Sensibel.
Използвам хидратиращи продукти през всички сезони и пия повече вода.

# 91
Не съм ползвала серията, все още.
Уча се да пия повече вода. Използвам хидратиращи продукти за тяло.

# 92
  • In The Middle Of Nowhere
Кожата на тялото ми последните няколко години стана по-суха и сърбяща, особено през зимата. След баня нанасям лосион, но все още не съм намерила идеалния, който да е хем бързо попиващ, хем приятно хидратиращ.
Продуктите от серията не съм ги ползвала все още, но ще се радвам да ги опитам:)

# 93
🩵 Грижата за сухата и чувствителна кожа е моят малък ритуал на любов към себе си – моментът, в който се забавям, слушам тялото си и му давам нужното внимание. След топъл душ, нанасям подхранващ лосион с нежни, бавни движения, за да усещам всяка капка хидратация.

🩵 Не съм пробвала продуктите от серията Sensibel Нахткерцен, но с удоволствие бих ги тествала – обичам козметика, която дарява кожата с мекота и комфорт!

# 94
Старая се да подхранвам редовно кожата си с овлажняващи продукти. Особено сега през зимния сезон е страшно суха и трудно намирам подходяща козметика, тъй като съм и с чувствителна кожа.
Не съм ползвала Нахткерцен до момента, но с радост бих опитала.

# 95
  • София
Използвам хидратиращи продукти за суха и чувствителна кожа.

Не съм използвала все още продукти от серията  Sensibel Нахткерцен.

# 96
Не съм използвала тези продукти до сега. Винаги ползвам лосион след душ. Хидратацията е важна за моята кожа. И разбирасе пия много вода!

# 97
1. Грижата за сухата и чувствителна кожа е акт на самообич, чрез хидратация и нежни ритуали като масаж и почивка.

2. Нямам личен опит с Sensibel Нахткерцен, но продуктите им са известни със своето успокояващо действие.

# 98
Сухата кожа  може да причини сърбеж и лющене, които от своя страна причиняват както физически, така и психически дискомфорт.За това грижата е от изключително значение.Вкъщи използваме козметика, обогатена с урея , на нас ни помага.Нахткерцен до сега не сме използвали.

# 99
  • София
От години съм с доста суха кожа и почти всички неприятни усещания свързани с това състояние са ми познати. Препоръчвам продуктите на др. Тайс, използвала съм ги почти всички от серията,  но кремът ми е любим и не го заменям с друг. Просто за мен е превъзходен.

# 100
Мажа кожата си с хидратиращи кремове и лосиони, както и използвам душ-олио. Вкъщи сме изпробвали Sensibel Нахткерцен, тъй като мъжът ми има атопичен дерматит и сме много доволни от него.

# 101
Обикновено след душ използвам мляко за тяло като през зимата е абсолютно задължително. Не съм използвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен, но с удоволствие бих ги пробвала.

# 102
Не съм ползвала продукти от тази серия все още.
През зимата основен проблем ми е кожата ръцете и крема е задължителен.

# 103
Не,не съм ползвала продукти от Dr.Theiss .За първи път чувам за тях, но с удоволствие бих ги опитала.

# 104
🩵Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа? - използвам целогодишно нежни измивни продукти за тяло и лице, които почистват добре и не дехидратират кожата. Залагам на различна козметика през различните сезони и се ръководя от това, което ми показва кожата ми. Предпочитам козметика от аптеката, а не от дрогерията. За душата си се грижа също много старателно и всекидневно се стремя да си доставям удоволствие и работя над това да съм по-спокойна и щастлива, по-уравновесена. Помагат ми много медитации, хубава музика, книги, разговори с приятни хора.

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата. - Нямам спомен да съм ползвала тази серия.

Общи условия

Активация на акаунт