Sensibel Нахткерцен от Dr. Theiss 🩵 Дарете на кожата си нежна и специална грижа

• 6 531
  • 385
  •   1
Отговори
# 105
Не съм ползвала продуктите на марката.
Зимата кожата ми е много суха, груба и чувствителна със зачервявания. Ексфолирам веднъж седмично, всекидневно ползвам тонер, серум и хидратиращ крем.

# 106
Не съм използвала продуктите на Dr.Theiss, но бих пробвала. След като си взема душ,използвам хидратираращ лосион.

# 107
Избирам много внимателно продуктите които нанасям,защо  кожата ми е много суха .Насясям редобно силно хидрариращи кремове и масла.Въздържам се от излагана на слънце летните дни. Н есъм ползвала Dr,  Thess все още.

# 108
Използвала съм серията , защото съм със дерматит и съм много доволна , Постоянно използвам хидратиращи и специализирани продукти за суха и атопична кожа

# 109
  • Пловдив
Използвам хидратиращи продукти - кремове, лосиони, масла, които нанасям на леко влажна кожа след душ. Не съм използвала все още  Dr. Theiss, бих пробвала с удоволствие.

# 110
  • на последния етаж
Използвам хидратиращи продукти - кремове и измиващо олио за суха кожа.
От серията  Sensibel Нахткерцен съм използвала само балсама за децата, докато бяха малки, тъй като кожата им беше много суха.

# 111
Използвам хидратиращи продукти и серамиди за суха и чувствителниа кожа.
Не съм използвала досега продукти от тази серия, но бих с удоволствие.

# 112
Научих се ,че кожата е много важна и то по трудния начин ,всеки ден полагам грижа да я почистя и хидратирам добре . Не съм използвала Sensibel Нахткерцен .

# 113
За кожата си предпочитам да ползвам хидратиращи и подхранващи продукти и с напредване на възрастта определено полагам повече грижи.  Все още не съм използвала продуктите на Dr.Theiss, но бих пробвала с удоволствие.

# 114
  • Пловдив
С годините кожата ми става по-суха. За да я поддържам използвам хидратиращи продукти, след баня задължително мляко за тяло. Продукти от серията Sensibel Нахткерцен не съм използвала до сега, любопитно ми е да изпрабвам на моята кожа.

# 115
  • Димитровград
Използвам продукти, които да овлажняват и хидратират и така се грижа за себе си. Имам дерматит и няма как да не се намажа или да пропусна душ-олиото. Иначе започва голям сърбеж.
От продуктите сме купували няколко пъти богатия крем за ръце и лосион за тяло. Кремът е лечебен.

# 116
  • Sofia
Грижа се кожата чрез активна хидратация. През преходните сезони това е изключително важно. За косата все още не съм намерила най-правилния продукт след раждането.
За съжаление не съм ползвала продуктите, но бих опитала с удоволствие.

# 117
Досега не съм използвала продукти на тази серия, но с удоволствие бих ги пробвала. Нанасям хидратиращи кожата продукти, лосион и олио за тяло ползвам редовно.

# 118
  • Велико Търново
Старая се добре да хидратирам кожата, понеже през зимата получавам студова алергия.

За съжаление не съм пробвала продукти от серията, но мисля да променя това! 😊

# 119
За съжаление от много малка страдам от проблеми със суха кожа. Това, което правя, за да се погрижа за себе си и да почувствам кожата си по-добре, са ежедневни (макар и кратки) масажи след баня. По този начин хидратиращите продукти попиват по-добре.
До момента не съм използвала продуктите от серията Sensibel Нахткерцен, но с радост бих им дала шанс да се превърнат в новите ми любимци:)

Общи условия

Активация на акаунт