Sensibel Нахткерцен от Dr. Theiss 🩵 Дарете на кожата си нежна и специална грижа

• 6 532
  • 385
  •   1
Отговори
# 120
  • Пазарджик
Не съм използвала все още. Много бих искала да ги пробвам,тъй като съм с нерводерматит и бих искала да видя дали действа.

# 121
Всекидневно използвам худратиращи продукти. Масло, олио, крем. Това е моята галезотийка и грижа към себе си. Продукти от серия не съм използвала.

# 122
  • ЛОВЕЧ
Използвам продукти за хидратация
Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата.
- не, не съм, затова бих пробвала с удоволствие

# 123
  • SF
🩵 Ексфолира тялото и нанасям грижа с любим аромат. Непрекъснато си купувам козметика за тяло. През лятото ползвам и кремове с частици.

🩵Не съм ползвала Sensibel Нахткерцен, но ще се радвам да опитам! Оценявам добрите продукти, които хидратират кожата. Идва лято и трябва да се подготвим!

# 124
Не съм ползвала продукти от серията Sensibel.
Обикновено прилагам хидратиращи продукти през всички сезони и пия повече вода.

# 125
Веднага след душ и върху влажна кожа с масажни движения нанасям любимите си кремове за тяло. Обичам да го правя в полумрак, паля ароматни свещи. След крема за тяло преминавам към другите си ритуали: спрейове и кремове за коса, грижа за лицето. Това е me time!

Не съм използвала серията Sensibel Нахткерцен, но ще се радвам да опитам нови продукти за себе си ☺

# 126
🩵Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?

Грижата за сухата и чувствителна кожа може да бъде акт на любов към себе си, като включва нежни ритуали за успокояване и хидратация. Това, което правя аз е използването на меки почистващи продукти, овлажняващи кремове и масла, както и маски с успокояващи съставки като алое вера.

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата.

Не съм използвала конкретно тези продукти.

# 127
  • При децата ми
🩵Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?

Грижата за сухата и чувствителна кожа е от съществено значение, защото човек трябва да се чувства добре в кожата си. В пряк и преносен смисъл. Грижата за моята кожа включва подходящите хидратиращи и подхранващи продукти. Душата се храни от любов, внимание и грижа!

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата.

До момента не съм използвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен, но с удоволствие бих използвала.

# 128
Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?

Хидратирам кожата с подходяща козметика, правя маски с алое вера.

Не съм ползвала тези продукти

# 129
Грижата за сухата и чувствителна кожа е не просто рутина, а истински акт на любов към себе си. За мен това е моментът, в който забавям темпото, отделям време за себе си и се наслаждавам на нежни ритуали. Винаги започвам с деликатно почистване с хидратиращ продукт, след което нанасям подхранващ крем, за да успокоя кожата. Вечер обичам да правя лек масаж с масла, за да я подхраня в дълбочина.

🩵 Не съм използвала, но много бих искала да ги пробвам и ако ми харесат, да станат част от ежедневната ми грижа

# 130
  • В Космоса
Използвам хидратиращи и омекотяващи продукти за тяло.

Не съм ползвала продукти от серията Sensibel 
Нахткерцен.

# 131
Използвам продукт за суха кожа на тялото след всяко измиване, който попива бързо и овлажнява добре. Не съм пробвала серията на Dr. Theiss.

# 132
Не съм пробвала серията. Но би ми било интересно да тествам. Понеже през зимата кожата ми става суха и използвам такъв тип продукти.

# 133
  • Бургас
След всеки душ използвам продукти за тяло.
Не съм използвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен.

# 134
  • София
За ежедневно измиване ползвам душ-олио, а след душ, втривам лосион/крем за тяло за повече хидратация.
Не съм използвала досега продукти от тази серия.

Общи условия

Активация на акаунт