Sensibel Нахткерцен от Dr. Theiss 🩵 Дарете на кожата си нежна и специална грижа

• 6 833
  • 385
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, с удоволствие бих опитала вашите продукти! Детенцето ми е с атопичен дерматит откакто се е родило( вече е на 5) и все още не съм открила работещи продукти. Грижим се за кожата, като не използваме гореща вода под душа, а топла, хидратираме я ежедневно и пиене на повечко вода.

# 331
Използвам хидратиращи продукти за суха кожа. Купувала съм продукт на Dr.Theiss предписан за дъщеря ми от кожен лекар и нищо лошо не мага да кажа.

# 332
Не съм използвала серията до сега,но много бих искала,тъй като кожата ми е суха,особено сега в зимните месеци.
Ежедневно я хидратирам с подходяща козметика и всеки ден след баня втривам био масла за подхранване, и еластичност.

# 333
В банята използвам душ олио, а после и лосион за тяло или масло за тяло, за ръцете и петите също залагам на богати кремове, защото са много сухи.
Не съм използвала продуктите на Нахткерцен.

# 334
Не съм използвала продуктите на марката. Почти през цялата година използвам хидратиращи лосиони, масла, олио за тяло. Най-голяма грижа полагам зимата, защото тогава кожата ми е най-суха.

# 335
През зимата кожата ми се нуждае от повече хидратация. Не съм използвала продуктите от серията Sensibel Нахткерцен.

# 336
Обичам да усещам кожата си мека и нежна, без грижа към нея усещането е за суха и опъната кожа. Това ме мотивира да имам ежедневни ритуали, след душ, преди лягане, сутрин преди работа...
Все още не съм използвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен.

# 337
  • София
С много суха кожа съм, дъщеря ми беше с атопичен дерматит като малка, така че специалната грижа за този проблем не ми е чужда. Ползвала съм други продукти от серията Nachtkerzen на Dr. Theiss и съм с много добри впечатления, определно бих опитала и тази серия.

# 338
Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?
Зимно време получавам зачервявания понякога- там, където кожата е по-нежна, и затова е задължително да я хидратирам.

Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата.
Досега не съм използвала марката.

# 339
След душ използвам лосион за тяло, за по-голяма хидратация.
Не съм използвала продукти от серията Sensibel Нахткерцен, но с удоволствие бих ги пробвала.

# 340
  • sofia
Ритуалите, които правя за своето тяло и душа са различни в зависимост от настроението и времето. За душата си се грижа с хубав филм, мелодия, книга, често ходим на театър или спортуваме. За тялото си избирам разнообразна и добре приготвена храна. Важно е грижата за кожата с подходящи продукти за дълбока хидратация, особено през зимата. Не съм опитвала серията Sensibel Нахтхерцен, но бих била любопитна да пробвам продуктите.

# 341
Не съм използвала продуктите ви,но имам такова желание. Използвам лосиони и подходящ душ гел за кожата ми. Хидратацията през зимата е много важна за мен. Взимам душ всеки ден дори и през зимата,мисля че се отразява добре на тялото ми.

# 342
  • in Wonderland
През зимата кожата ми се нуждае от повече хидратация. Не съм използвала продуктите от серията Sensibel Нахткерцен.

# 343
Точно тази серия използвах за бебето си, защото беше с много суха, лющеща се кожа, по препоръка на педиатъра му. Бях доволна, може би трябва да се върна към нея, защото пак е с такава проблемна кожа през зимата.

# 344
зимата е сезонът, през който на мен и дъщеря ми се обостря атопичния дерматит. Постоянно използваме хидратиращи продукти. Бихме искали да опитаме продуктите на dr. Theiss

Общи условия

Активация на акаунт