Sensibel Нахткерцен от Dr. Theiss 🩵 Дарете на кожата си нежна и специална грижа

• 6 834
  • 385
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Кожата ми винаги е била суха. Помагат ми единствено кремовете. През зимата по-мални, лятото по-леки.
Не съм ползвала Sensibel Нахткерцен.

# 361
Използвала съм продукти на марката. Интензивният балсам е страхотен. За първи път го ползвах за детето, когато беше бебе. Имаше много суха кожа по ръчичките и балсамът много помогна.
Използвам подходящи продукти за суха кожа и не се къпя с много топла вода.

# 362
Да използвала съм шампоаните ви и много ми харесват. Бих се радвала да пробвам и други ваши продукти. Грижата за суха кожа е с натурални масла и хидратация.

# 363
До момента не съм ползвала серията Sensibel Нахткерцен. Ще се радвам да я тествам, защото кожата ми е много суха и понякога се люпи неприятно.

# 364
  • Варна
Използвам хидратиращи продукти. Не съм използвала нищо все още от серията Sensibel Нахткерцен.

# 365
  • София
Не съм ползвала продукти на марката, но бих пробвала. Ежедневно ползвам кремове за лице и задължително за ръце.

# 366
Не съм използвала продукти от серията все още.
Кажата се нуждае от малко глезене от време на време. Иначе редовно я хидратирам,особено зимните месеци.

# 367
Използвам хидратиращи продукти за суха кожа. От Sensibel Нахткерцен съм изпробвала  душ олиото за тяло и доста ми допадна. 😊

# 368
Опитвам се да се грижа за кожата си целогодишно, като използвам подходящите продукти. Не съм използвала серията, но смятам, че ще е добра  за моята кожа.

# 369
  • София
През зимата моята кожа става доста суха и затова винаги използвам хидратиращи продукти за лице и тяло.
Все още не съм ползвала серията Sensibel Нахткерцен.Любопитна съм да видя резултата от използването и.😊

# 370
🩵Как грижата за сухата и чувствителна кожа може да се превърне в акт на дълбока любов към себе си и какви нежни ритуали прилагате, за да се погрижите за своето тяло и душа?

Използвам хидратиращи продукти за лице , ръце и коса. А за душата: Ароматерапията е много релаксираща Simple Smile

🩵Използвали ли сте продукти от серията Sensibel Нахткерцен? Ще се радваме да споделите своя опит и мнения в темата.

Не съм използвала все още. Но бих пробвала Simple Smile

# 371
През зимата кожата ми се нуждае от повече хидратация. Не съм използвала нищо все още от серията Sensibel. Бих искала да ги пробвам.

# 372
Използвам кремове, които да хидратират кожата ми.
За съжаление не съм използвала серията.

# 373
През зимата кожата ми е много суха, на места се лющи и затова ми е нужна ежедневна хидратация с подходящи продукти.
На Sensibel съм използвала шампоана и съм много доволна от него. Значително подобри кожата на скалпа и се отървах от пърхота.

# 374
Моята кожа последните години стана доста суха и затова в ежедневната ми рутина използвам хидратиращи продукти за лице и тяло, както и маски.
Не съм ползвала серията Sensibel на Нахткерцен, но с интерес бих проследила как биха повлияли на сухата ми кожа.

Общи условия

Активация на акаунт