Термин Март 2025 г. - Тема 4

• 34 024
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Sehy честито, да ви е жива и здрава Ева, и много да Ви радва! Heart Eyes
Цял ден мисля за теб и имах някакво усещане, че раждаш след като не писа повече. Важното е, че  е минало, болката се забравя, като видиш бебето Heart

# 166
Честита дъщеричка, Sehy! Да расте здрава и щастлива, Ева! Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry BlossomTwo Hearts
Важното е, че всичко вече е минало и сега остава само да се радваш на малката си принцеска!

# 167
Честито ново попълнение в семейството, Sehy!! Бъдете живи и здрави, и да се гушкате много 💖🩷💕

# 168
Sehy, честита принцеска. Да е много здрава и да расте много щастлива.  А на теб бързо възстановяване.

Tonichka,  не се притеснявай моят юнак се обърна преди няколко дни, в края на 35 седмица. По принцип доколкото знам до 38 седмица има шанс да се обърне.

# 169
Честита радост! 💗

# 170
Sehy, честита радост! Страхотно име сте избрали и в нашия списък беше 💝 Да е здрава и благословена Ева! Бързо възстановяване на двете 🌷🌷🌷

# 171
  • София
Честита да бъде Ева, Sehy!
Да расте здрава и много щастлива и да има весело и безгрижно детство!

Бързо възстановяване на теб!

# 172
Sehy честита частичка Two Hearts на цялото семейство, а на теб леко възстановяване.

# 173
Честито Sehy! Да ви е здравичка малката принцеса и много щастливи да сте заедно! Heart Бързо да се възстановяваш ти!

# 174
Sehy, честита радост Gift Heart Нека Ева да расте здрава и щастлива 🍀 На теб бързо възстановяване

# 175
Супер ! Честито бебче ! Като можеш разкажи по-подробно как е минало самото раждане, болницата как е, че май и аз там ще раждам.

# 176
Здравейте,аз съм в 34 г.с втори път имам прокървяване за 2 седмици и втори път ме взимат в болница.На някой случва ли се.Мислех че е тапата но не е,а и не ми дават точен отговор от какво е?

# 177
Sehy,честито бебе! Да ви е здрава и послушна. Бързо и леко възстановяване!

# 178
Благодаря ви, момичета 🥰 и на вас пожелавам здрави бебчета и бързо възстановяване ❤️ още ме държи еуфорията и не можах да спя много. Оказахме се с високи левкоцити та и двете сме на антибиотик, малко се притесних, но май е често срещано, може би сме с инфекция и може и затова по-рано да родих в 36+5. Иначе бебка е добре, пробвахме на гърда няколко пъти, трудно ми се вижда засега кърменето. Колкото до самото раждане - не го мислете, слушате и изпълнявате колкото е възможно. Аз не успях да напъвам като хората, също ме и шиха, но 4 часа след раждането си се разхождах, можех и по-рано, но не ми даваха. Не е страшно, всичко минава, болката се забравя🥰
Колкото до болница Надежда, аз съм си доволна. Приеха ме в 9 с изтекли води и 3-4 см разкритие, чести и болезнени контракции (за мен си бяха тип менструални болки, не усещах чак такава болка в кръста, повече в матката). Имаш бая декларации за попълване, приемането е в спешния кабинет и после те качват в родилна зала, аз бях сама. Слагат ти абокати, взимат ти каквото трябва за изследване и ти правят тоалет - в моя случай само клизма, бях си се обръснала. Самата клизма не е нищо особено, но трябва да стискаш докато ходиш до wc възможно най-дълго време, така искаха от мен. После се замиваш и след това ми сложиха упойка май се води епидурална в кръста, нищо особено за мен. След нея ме отпусна около час и искаха даже да спя, но аз не можах. И някъде час след това постепенно почнах да усещам пак контракции, но не толкова болезнени. Като наближи момента ме сложиха на топка да се въртя или подскачам. Тогава вече си бяха силни. През цялото време си имаш абокат/система, тоновете също доста време се слушат. Като наближи времето според тях ме сложиха вече да напъвам и раждам, проверяват разкритието реално,  но не знам моето колко беше.
На мен лично ми беше трудно с контракциите, диша се по специален начин и хем бях чела как и пак бях неадекватна в половината случаи. Отделно при напъването по същия начин. Хубавото е, че все ти напомнят как, казваха ми хем браво хем по-строго какво да правиш и така... аз съм доволна от всичко. Целия екип при раждането, отговарят на всички въпроси, при раждането си дойде моята докторка Димова, тя беше на смяна на ЖК, но се качваше на няколко пъти и на самото раждане, не знам дали е късмет/съвпадение, но ми помогна хем е естествено, натискаха ми и корема, но аз исках, нямах сили да напъвам. Тук в родилното също са много мили. От напъните цялата съм на петна, имам спукани капиляри, тъй че като напъвате винаги със затворени очи и гледате да напъвате долу, а не както аз в лицето така да се каже. След раждането те оставят 2 часа в родилната зала заедно с бебето и таткото може също да дойде. Още тогава се пробвах на гърда. Хубаво е да ядеш шоколад,  кола, нещо, защото преди това не може. Аз спрях водата още през нощта и после само те като кажат може по 1 глътка, реално си яко дехидратиран. Всичко минава бързо, не го мислете много, създадени сме за това. Даже шиенето почти не го усетих, имам разкъсвания от самото бебе, те не са ме цепили. Иронично, но на мен проблем ми се оказа и самият факт, че влагалището ми е тясно и стегнато, иначе можеше и по-лесно да ми е.😁🙃

# 179
Sehy, честито бебе, да е здрава и щастлива и бързо възстановяване и на двете ви💖 Страхотно име сте избрали!

Общи условия

Активация на акаунт