Раждане в Майчин дом - София (тема 11)

• 17 709
  • 270
  •   1
Отговори
# 75
Може ли да ми кажете при рискова бременност - плацента превия кой специалист се препоръчва - Дяволов, Светлозар Славов или Сергей Славов?

# 76
Здравейте, в началото на 4 месец съм и съм в търсене на следящ лекар от МД, при когото да раждам след това. В момента се следя във Вита, но не бих искала да раждам там.
Може ли да препоръчате някой, който няма проблем с раждане секцио по мое желание?

# 77
Ако мога и да попитам допускат ли се вече придружители в стаите. Сега гледам ценоразписа и си има "придружител в стая" и за 7ми и за 12ти етаж. В случая под придружител аз визирам таткото да си е с нас в стаята, разбира се ако има свободна такава. В такъв случай каква би трябвало да е - единичната вип или двойна ВИП. Като цяло за съжаление не мога да отида на отворените врати иначе би ми било много интересно. В интернет дали има някаква обиколка качена :/
Също така абсолютно в никоя стая ли няма климатик и ако да задължително ли има вентилатор поне 🤔

# 78
Ако мога и да попитам допускат ли се вече придружители в стаите. Сега гледам ценоразписа и си има "придружител в стая" и за 7ми и за 12ти етаж. В случая под придружител аз визирам таткото да си е с нас в стаята, разбира се ако има свободна такава. В такъв случай каква би трябвало да е - единичната вип или двойна ВИП. Като цяло за съжаление не мога да отида на отворените врати иначе би ми било много интересно. В интернет дали има някаква обиколка качена :/
Също така абсолютно в никоя стая ли няма климатик и ако да задължително ли има вентилатор поне 🤔

До колкото разбрах има 3-4 единични ВИП стаи с климатик, в които има диван, на който таткото може да остава да спи. Само при тези стаи позволяват таткото да е с вас след раждането. Иначе идва на свиждане, но не знам дали ще може да ви вижда с бебето директно или само през стъкло - уж правилата са за стъкло, но май можело малко да се заобиколят.
В останалите стаи на етажите 7 и 12 няма климатик, вентилатор не си спомням видях ли. По принцип не можете да запазите която и да е стая предварително, а Ви питат след раждането къде искате - ако е свободна, я получавате. Чувала съм, че някои лекари успяват да запазят стаята за пациентките си, но само толкова знам.

Доцент Славов всяка година излиза в отпуск август месец, тази година излиза от 2-ри август.

# 79
Момичета, има ли тук някоя от вас, която провежда женска консултация при д-р Гергана Дикова или д-р Елена Фадел в МЦ на Майчин дом и с какви впечатления сте от тях? Колебая се коя от двете да избера за следене на бременност по каса. Simple Smile

# 80
Момичета, има ли тук някоя от вас, която провежда женска консултация при д-р Гергана Дикова или д-р Елена Фадел в МЦ на Майчин дом и с какви впечатления сте от тях? Колебая се коя от двете да избера за следене на бременност по каса. Simple Smile
Аз бях писала тук за мнение за д-р Фадел. Бях на 2 прегледа вече и за сега съм с добри впечатления. И двата прегледа бяха извън графика ѝ по стечение на обстоятелствата, но въпреки това д-р Фадел ме изслуша внимателно и отговори на въпросите, които имах.  Предстои ми сега регистрация за ЖК и мисля да и се доверя. Дано споделят и други момичета мнения.
На мен лично малко не ми допада обстановката в медицинския център в Майчин дом, но това е друг въпрос.

# 81
Аз бях писала тук за мнение за д-р Фадел. Бях на 2 прегледа вече и за сега съм с добри впечатления. И двата прегледа бяха извън графика ѝ по стечение на обстоятелствата, но въпреки това д-р Фадел ме изслуша внимателно и отговори на въпросите, които имах.  Предстои ми сега регистрация за ЖК и мисля да и се доверя. Дано споделят и други момичета мнения.
На мен лично малко не ми допада обстановката в медицинския център в Майчин дом, но това е друг въпрос.

Много благодаря за споделеното мнение! Може би и аз все пак ще се спра на нея.
След прегледа ще пиша за впечатления.

# 82
Много благодаря за информацията. Дали някоя от вас ще може да ми даде телефона на доц. Сергей Славов? 🤗

До колкото разбрах има 3-4 единични ВИП стаи с климатик, в които има диван, на който таткото може да остава да спи. Само при тези стаи позволяват таткото да е с вас след раждането. Иначе идва на свиждане, но не знам дали ще може да ви вижда с бебето директно или само през стъкло - уж правилата са за стъкло, но май можело малко да се заобиколят.
В останалите стаи на етажите 7 и 12 няма климатик, вентилатор не си спомням видях ли. По принцип не можете да запазите която и да е стая предварително, а Ви питат след раждането къде искате - ако е свободна, я получавате. Чувала съм, че някои лекари успяват да запазят стаята за пациентките си, но само толкова знам.

Доцент Славов всяка година излиза в отпуск август месец, тази година излиза от 2-ри август.

# 83
Аз следях първата си бременност по ЖК при д-р Дикова. Много беше мила и внимателна, доволна съм от отношението й. Не ме изкара до края обаче, защото забременя и трябваше да се преместя при баща й, Д-р Диков.
За стаите, единичната стая на 12 етаж няма климатик. Не мога да кажа за другите.

# 84
Има ли раждали при доктор Ирена Шикова? Какви са ви впечатленията? Преглежда ли в Майчин дом или само в нейния МЦ?

# 85
Здравейте, някой има ли представа къде мога да си запиша час за д-р Ибрям, освен във Фемиклиник? 🙂

# 86
Здравейте, какво са актуалните цени за раждане с избор на екип в Майчин дом?
На уебсайта пише 900 лева, но видях във фейсбук групи пишеше 1600 или дори 2000 за секцио

# 87
Да, вдигнати са цените, навсякъде се обсъжда. В ценоразписа си има графа раждане - естествено 1600, секцио 2030лв. Избор на екип - 900лв.
Аз имам няколко въпроса ако някой може да помогне за настаняване при планово секцио.
Четох, че настаняват на 5-ти етаж. Там стаите с по колко легла са, имаш ли право да избираш самостоятелна, ако въобще има такава?  Имат ли стаите собствени тоалетни? Вечерта има ли включена вечеря? На следващата сутрин за клизма се ходи в някакъв специален кабинет, нали така. Но те нещата не се ли случват по спешност после. До тоалетната бързо ли трябва да се тича. 😁 И в такъв случай стаите на 5-ти етаж ако нямат собствени тоалетни чакаш за общи ли 🫣

# 88
Здравейте, аз съм в 5 г.с. седмица. Тъй като планувам раждането да е в Майчин дом, желая да проследвам и бремеността си там. Раждането ще е секцио. Може ли да ми препоръчате доктор, от който сте доволни за проследяване на бремеността или някой, от който имате впечатления, чували сте добри отзиви или ви е направил добро впечатление?

# 89
По-голяма част от докторите са много добри - Дяволов, Ибрям, В.Димов, Славов, може да се следите по ЗК при д-р Шикова, ако ви е удобен кабинетът й в Дружба

Общи условия

Активация на акаунт