Раждане в Майчин дом - София (тема 11)

• 24 056
  • 358
  •   1
Отговори
# 165
Намесвам се само, за да кажа, че и на мен ми скачаха на корема. Не защото не напъвах, а защото раждането продължаваше вече твърде дълго (13 часа)  и за да нямам разкъсвания. Че ме срязаха на две места, срязаха ме де, където после ме пришиха, но натискането не беше, защото няма какво да правят, а и, честно да ви кажа, добре, че се намесиха в правилния момент.
Не съм се чувствала нито за миг неподкрепена или сама или там каквото. Напълно подготвен и дисциплиниран екип ми се падна, за което съм много благодарна.
Затова ни има и двамата с бебето.

# 166
Дяволов дали приема пациенти за раждане, ако не са с някакви усложнения и проблемни бременности? Записах час, но чак за септември. Притеснявам се, че може и да не се съгласи.  Бях се насочила за раждане при доктор Шикова, но след последните събития не ми се рискува. Вярвам, че е добър специалист, но в момента е под напрежение, което не ми се иска да се прехвърля евентуално върху мен.
Чак от септември приема да, дамата която писа, че не изражда уикендите и вечер е права, аз прочетох същото навсякъде го пише. Най-добре да си говорите с него.

# 167
Здравейте, може ли някой да сподели как протича изписването? Какво се случва във въпросния ден?

# 168
Здравейте, може ли някой да сподели как протича изписването? Какво се случва във въпросния ден?

Общо взето деня стартира както всички, след което трябва да отидете да вземете епикризите на вас и детето, както и да заплатите, ако има какво. Ще ви насочат къде и какво. Към 13ч храните бебенцето, занасяте в неонатологията дрешките за изписването на бебето, за да го приготвят. С вътрешният асансьор акушерката ви придружава до партера, където близките ви чакат. Това е като цяло. Честито ❤️

# 169

Общо взето деня стартира както всички, след което трябва да отидете да вземете епикризите на вас и детето, както и да заплатите, ако има какво. Ще ви насочат къде и какво. Към 13ч храните бебенцето, занасяте в неонатологията дрешките за изписването на бебето, за да го приготвят. С вътрешният асансьор акушерката ви придружава до партера, където близките ви чакат. Това е като цяло. Честито ❤️

Много благодаря🍀🤗🌞

# 170
Момичета имате ли мнение за д-р Силвия Савова. Не мога да намеря почти нищо за нея в интернет

# 171
Здравейте, включвам се в темата с въпрос.
Запознати ли сте с проследяването и раждането при д-р Джерови? Посещавала съм д-р Джерова и съм с много добри впечатления от нея - спокойна и точна, което ме кара да се насоча за раждане при д-р Джеров.

# 172
Здравейте, изписват ме днес. Казаха ми, че утре трябва да се махнат конците след секцио и че ''навсякъде може да ги махнат, не е нужно да идваш тук''. Къде ви ги махаха на вас?

# 173
Там. Отиваш и им казваш да ги махнат.

# 174
Запознати ли сте с проследяването и раждането при д-р Джерови? Посещавала съм д-р Джерова и съм с много добри впечатления от нея - спокойна и точна, което ме кара да се насоча за раждане при д-р Джеров.

За раждане при Джеров не знам, така че няма много връзка с темата, но за проследяване при Джерова трябва да купиш пакет за проследяване, който е 900 лв. Не проследява бременност иначе, въпреки че работи с НЗОК. В тази цена влизат и включените по каса неща. Аз затова се отказах да се следя при нея, понеже така не мога да си го покривам през застраховател, иначе бях доволна. Сравнено с АГ, която си намерих след това да ме следи, тя беше много по-добре като възгледи за нещата и отношение...

# 175
Благодаря за информацията, ще го имам предвид.
Д-р Джеров не е ли началник родилно отделение в МД? Или просто не води раждания там?

За раждане при Джеров не знам, така че няма много връзка с темата, но за проследяване при Джерова трябва да купиш пакет за проследяване, който е 900 лв. Не проследява бременност иначе, въпреки че работи с НЗОК. В тази цена влизат и включените по каса неща. Аз затова се отказах да се следя при нея, понеже така не мога да си го покривам през застраховател, иначе бях доволна. Сравнено с АГ, която си намерих след това да ме следи, тя беше много по-добре като възгледи за нещата и отношение...

# 176
Здравейте, изписват ме днес. Казаха ми, че утре трябва да се махнат конците след секцио и че ''навсякъде може да ги махнат, не е нужно да идваш тук''. Къде ви ги махаха на вас?

Аз отидох след 7 дни през спешното, казах, че съм за махане на конци и една симпатична докторка ми ги махна.
Също така Kelo-Cote е много добър за мазане след секцио, аз поне съм много доволна, макар че е доста скъпичък.
Успех и бързо възстановяване Blush

# 177
Също може и Теразал. Ама е мазничък. По малко - 1, 2 капки.

# 178
Може ли някоя мама да сподели списъка за родилното, който е за майчин дом, също и кое от къде, марки, такива неща?

# 179

Общи условия

Активация на акаунт