Раждане в Майчин дом - София (тема 11)

• 23 910
  • 358
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, защо цените са толкова завишени в Майчин дом за раждане? Някой питал/проверил в Майчин дом или Министерството на здравеопазването? Цените са като за частна, а не държавна болница. 🤔

# 331
Здравейте, защо цените са толкова завишени в Майчин дом за раждане? Някой питал/проверил в Майчин дом или Министерството на здравеопазването? Цените са като за частна, а не държавна болница. 🤔

Здравейте, тези цени са за избор на екип. Ако раждате без избран екип и сте здравноосигурена, раждането е безплатно.
И на мен ми се струва твърде скъпо иначе за държавна болница, предвид че си носим тоалетната хартия и сапунът. Но пък водещо ми е спокойствието и добрите специалисти, така че по това се водя аз. За жалост така връзват ръцете на много жени, смятам аз, с тези цени. Те са си като за частна болница…

# 332
не е ли избор на екип 900 лв?! не се ли плаща само това за здравноосигурени пациенти?

# 333
Вече не

# 334
Здравейте, знаете ли кога се провеждат отворени врати в Майчин дом или къде ги обявяват?

# 335
Здравейте, знаете ли кога се провеждат отворени врати в Майчин дом или къде ги обявяват?

https://maichindom.com/dni-na-otvoreni-vrati/

Всеки четвъртък от 14 часа, като трябва да си звъннете предварително. На мен ми запазиха час за след месец, това беше лятото.

# 336
не е ли избор на екип 900 лв?! не се ли плаща само това за здравноосигурени пациенти?

Има нов ценоразпис на сайта на болницата. Цените са между 1600-2000 лв, зависи метода на раждане.

# 337

Здравейте, тези цени са за избор на екип. Ако раждате без избран екип и сте здравноосигурена, раждането е безплатно.
И на мен ми се струва твърде скъпо иначе за държавна болница, предвид че си носим тоалетната хартия и сапунът. Но пък водещо ми е спокойствието и добрите специалисти, така че по това се водя аз. За жалост така връзват ръцете на много жени, смятам аз, с тези цени. Те са си като за частна болница…

изборът на екип е 900 лв, тези 2000 лв не са оправдани. Факт, е че всеки би платил за да е спокоен с доктора, който е избрал. Просто ми се струва безумно 2000 лв. В частните болници е 2000 лв, и е включен избор на екип, двойна стая и всичко необходимо за бебето. А тук отделно и за стая се заплаща.

# 338

изборът на екип е 900 лв, тези 2000 лв не са оправдани. Факт, е че всеки би платил за да е спокоен с доктора, който е избрал. Просто ми се струва безумно 2000 лв. В частните болници е 2000 лв, и е включен избор на екип, двойна стая и всичко необходимо за бебето. А тук отделно и за стая се заплаща.
В частните болници цените започват от 3000лв(една или две болници)4000,5000(токуда примерно).
2000лв е било преди 10години

# 339

Това е за естествено за секцио мисля , че е 2030 ако разбрах правилно.

# 340

В частните болници цените започват от 3000лв(една или две болници)4000,5000(токуда примерно).
2000лв е било преди 10години

2000 лв е раждането в Софиямед, тази година не преди 10.

# 341
Софиямед...
Сравнявате кон с магаре.

# 342

Това е за естествено за секцио мисля , че е 2030 ако разбрах правилно.

Аз от това разбирам, че това са допълнителни услуги, които може да поискаш и следователно заплащаш, иначе не плащаш този пакет, а само избор на екип 900 лв, никой не мисля ще те задължи да платиш тези “допълнително поискани услуги” 1600 лв нормално или 2030лв цезерово.

# 343
Аз от това разбирам, че това са допълнителни услуги, които може да поискаш и следователно заплащаш, иначе не плащаш този пакет, а само избор на екип 900 лв, никой не мисля ще те задължи да платиш тези “допълнително поискани услуги” 1600 лв нормално или 2030лв цезерово.
На теория да, точно затова и минава номера нормативно, на практика обаче никой не ти дава избор и щеш не щеш трябва да ги платиш, пък ходи доказвай после, че не си ги искал и не си ги ползвал.

# 344
Не забравяйте подробността, че това са цените за избор на екип. Ако не искате избор на екип, никой няма дави кара да ги плащате. Същото се отнася и за стаите - искате двойна или единична - плаща се. Искате тройна - безплатно е.
В частните болници този избор го няма. Ако отидете в Токуда със започнало раждане и искате просто да родите там, ще ви напишат избор на екип - лекаря на смяна. Стаите задължително се заплащат, няма безплатни.

Общи условия

Активация на акаунт