Раждане в Майчин дом - София (тема 11)

• 23 887
  • 358
  •   1
Отговори
# 345
Софиямед...
Сравнявате кон с магаре.
Няма да си разказвам медицинската история (не че не съм я споменавала във форума), но не заменям Майчин дом за Софиямед, нищо, че по-лъскаво там. Много съм разочарована от лекар във Софиямед. За мен там е магарето.

# 346
Софиямед...
Сравнявате кон с магаре.
Няма да си разказвам медицинската история (не че не съм я споменавала във форума), но не заменям Майчин дом за Софиямед, нищо, че по-лъскаво там. Много съм разочарована от лекар във Софиямед. За мен там е магарето.
И аз това имам предвид.
Едва ли някой би помислил друго 😬

# 347
Софиямед...
Сравнявате кон с магаре.
Не сравнявам нищо, коментирам цените в  частна и държавна болница

# 348
Здравейте, мами. Някоя раждала ли е при доц. Сергей Славов или д-р Борислав Георгиев? Знаете ли дали се съгласяват таткото да присъства по време на естествено раждане. Моля, ако имате информация за други специалисти там, които позволяват, да споделите. Благодаря предварително.

# 349
Здравейте, мами. Някоя раждала ли е при доц. Сергей Славов или д-р Борислав Георгиев? Знаете ли дали се съгласяват таткото да присъства по време на естествено раждане. Моля, ако имате информация за други специалисти там, които позволяват, да споделите. Благодаря предварително.

Здравейте,
Родих при доцент Сергей Славов края на юли и той е много отворен към идеята таткото да присъства на раждането. Даже лично доведе мъжа ми до родилната зала , когато стана време, и шеговито го попита, дали трябва да се притесняват да не припадне Grinning Шегата на страна, мъжът ми присъства на раждането, като го бяха позиционирали да стои зад кушетката зад главата ми - по този начин не пречеше на акушерките и докторите да си вършат работата. След това остана с мене, помогна с качването на багажа до стаята и даже акушерката, която ме прие, го прати да ми купи повече храна, за да си възвърна по-бързо силите Simple Smile

# 350
А след естествено раждане позволяват ли обикновено бащата да влезе в родилна зала или това е било изключение? Чудя се като дойде моментът, мъжа ми да се прибирали вкъщи, да чака ли? Като знам, че първото раждане беше 8-9 часа, няма да е добра идея да чака отвън, та не знам. Ако не позволяват влизане в родилна зала, поне бебето може ли да го види?

# 351
Здравейте, имам въпрос относно стайте на 12 етаж , може ли да се запази предварително самостоятелна стая? Също така има ли бъдещи мами който се следят при д-р Дяволов? Може ли мнение

# 352
  • Ботевград
Д-р Дяволов е прекрасен човек и професионалист❤️

# 353
Здравейте, имам въпрос относно стайте на 12 етаж , може ли да се запази предварително самостоятелна стая? Също така има ли бъдещи мами който се следят при д-р Дяволов? Може ли мнение
С доктора се уговорете предварително за самостоятелна стая. Ако сте близо до термин, говорете вече, защото самостоятелните са 2 на брой (и апартамент).
За доктора има тема, потърсете я.

# 354
Здравейте , може ли повече информация за прегледите на доктор Ибрям . Платени ли са или по здравната каса ? И ако са платени каква е цената ?

# 355
Здравейте, предстои ми планово секцио в МД и имам няколко въпроса, за които ще се радвам да получа насоки от други мами, минало скоро по този път.
- При първото ми секцио в МД преди 5 години ни казаха да си носим свещички Профенид в случай на болки. Днес питах в аптеката и ми казаха, че не се внася вече Профенид. Вие какво ползвахте за обезболяване след реанимацията? Някой от лекарите ли ви даде насока, какво да вземете?
- В колко часа сутринта трябва да се иде за приема в болницата на предходния ден преди секциото?

# 356
Волтарен си вземете.

За останалото ще се разберете с лекаря.
На мен ми казаха да съм пред кабинет 210 сутринта в 7 часа.

# 357
Лятото си купувах профенид, вижте онлайн наличности по аптеките.

# 358
Нищо не ползвах. Каквото са ми сложили там по протокол обезболяващо, това беше. Аз допълнителни неща не съм носила. Нямам спомен и чак толкова да ме е боляло.
Като ме раздвижваха в реанимация, сестрата беше отворила един прозорец (а то ноември) и понеже аз исках да го затвори, тя да ме мотивира каза: "Като искаш, иди и го затвори!" Grinning И аз станах решително от леглото, направих няколкото крачки до прозореца бързо и енергично и го затворих. В този момент обаче събралата се кръв, докато съм била в легнало положение, бликна и заля пода. И сестрата викна възмутено: "Ааа, сега кой ще го чисти това!!!" Ми нали трябваше да затворя прозореца?! Grinning (Аз пък бях особено весела и нечувствителна към разни реплики, приемах ги откъм смешната страна и все правех някакви пакости (волно или неволно), а сестрите се вайкаха. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт