Раждане в Майчин дом - София (тема 11)

• 28 962
  • 440
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, благодаря аз си записах час за там но първия свободен беше чак за Март, а ми се искаше по рано. Само там ли преглежда?

# 436
Гледай по-често в супер дока. Може да се освободи час. Аз така си записах от вчера за след 2 дни.

# 437
  • София
Здравейте! Мисля да раждам без избор на екип в МД и естествено. Могат ли да ми откажат прием? Има ли други жени, които са раждали така? Трябва ли предварително да ходя на прегледи?

Здравей, второто и третото си дете родих в МД без екип. Да де, не беше чак толкова скоро - малкият - преди 4 год.
Просто отидох вечерта в спешното, приеха ме, изключително мили и внимателни от начало, до край.

# 438
  • София
Здравейте, благодаря аз си записах час за там но първия свободен беше чак за Март, а ми се искаше по рано. Само там ли преглежда?

Аз ходя при него в МЦ Димитров в Младост. Там има часове за по-рано, можете да се запишете по телефона. Прегледът е 90лв, преглежда в Понеделник и Сряда след 17ч, така че зависи колко записани часове има вече, но повече от 2-3 седмици не съм чакала мисля.

# 439
Здравейте! При прием за раждане, какво става с цивилните дрехи, с които си дошъл?

# 440
Здравейте! При прием за раждане, какво става с цивилните дрехи, с които си дошъл?
Прибирате си ги в багажа.

Моят съвет е в малка чанта, в която носите документи, вода, зарядно и други по-важни неща, да сложите една нощница и джапанки. Така е по-лесно и няма да ви се наложи да търсите в големия багаж да се преобличате.

Общи условия

Активация на акаунт