Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 46 955
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Според мен анкетата е била за отчитане на някаква дейност.
Очевидно нищо не последва.
Аз здравата насолих тази глупост с лайфовете, не че на тях им дреме. То за Робинята Изаура не сме се предупреждавали да не изтървем, така както за лайфовете на ДМ.
Моите талони също ще останат неизползвани. Аз харесвам маските на Миша, но в момента имам достатъчно, така че ще пропусна.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 22:36 от Дидичка

# 706
Хайде, който иска талон да си каже какво търси. Много е досадно през два поста да се предлага талон. Обикновено повечето имаме всички талони и по-малко са търсещите. Нека, който иска нещо, да пише.

# 707
Успях да върна червилото без никакъв проблем! Разбира се, с касовата бележка и в магазина, от който го закупих.   Simple Smile

# 708
Ето темата за лайфа на 19.03. За чакащите талон от Денкмит.

# 709
Е, супер. Доста неща имам набелязани. Ще се ослушвам и за препоръки. Дано само не изтърва лайфа. Ще си сложа аларма 🤣

# 710
Този купон на Денкмит отдавна го чакам!
От сега правя списък какво ще купя, само да не пропусна лайфа...

# 711
  • Пловдив
Хубаво е, че разнообразяват и с другите собствени марки, не само козметичните. Чакам лайф и за Професимо.

# 712
Идеално, чудех се дали по-късно днес да отида за нещо точно на Денкмит което ми трябва, но не ми е спешно и щом е така ще изчакам талона.
И прахът им за бяло пране беше хвален, нали?

# 713
Чудесна новина! Ще се възползвам, навивам  си алармата  от сега! Joy
Да, прахът  за бяло е много хвален! Simple Smile

# 714
И на мен ми писна от козметични. Заредена съм с всичко и чакам вече нещо за хапване, за чистене, за бебета 😃

# 715
  • Под Слънцето
Аз ще накупя препарати за запас - онзи жълтия много повече ми хареса от циф-а, не ми дразни на кожата и супер лесно се чисти с него. И за канал. И кърпички за монитора.

Супер! Едно нещо да ми харесва в тоя лайф от както имам приложението.
После остана да пуснат и за Хималая купонче.

# 716
Точно на време за сериозното пролетно почистване. И да се заредя добре.
Благодаря, и аз ще сложа аларма.

# 717
То хубаво, но пак ще липсват по магазините. И аз ще сложа аларма.

# 718
Аз ще накупя препарати за запас - онзи жълтия много повече ми хареса от циф-а, не ми дразни на кожата и супер лесно се чисти с него. И за канал. И кърпички за монитора.
Кой е този препарат, жълт, който е по-хубав от циф-а, да го включа в списъка за пазаруване? Grinning

# 719
  • Deutschland
На тия Профисимо имало нова ароматна свещ пистачио. Моля, ако някой я е взел да даде мнение. Умирам за такъв аромат.

Общи условия

Активация на акаунт