Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 685
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • на последния етаж
Днес мисля и аз да отида,  за да върна едно червило на trend it up, което като се постави на устните остава половината червило, консистенцията е като пластелин. Ще пиша после дали съм имала успех.

#БГМлоялнапрограма
Кое е червилото? Поне да знам да не го купувам. Mr. Green
#БГМлоялнапрограма

# 691
А като са активирани какво? Те така или иначе имат срок на годност.
И да има други активирани, то на касата избирате кой/кои да употребят.

#БГМлоялнапрограма

# 692
Вие изпращате скрийншот на картата, не на талоните. Като сте подарили за Балеа, примерно, човекът ще ползва конкретния талон, не всички.

# 693
Аз разбирам, че потребителката иска да подари някои от талоните, а други да остави за себе си, нямам идея дали някой би злоупотребил да и използва всичките налични талони, при сканирането на QR кода.
Аз имах талон за достигнато ниво и реших да услужа с друг талон на клиентката пред мен на касата, служителката деактивира моя, за да не го отчете към вече подарения.

# 694
Този, който пазарува, би трябвало да си трупа точки в личния профил. С чужди талони няма как да стане. Според мен злоупотреба е много малко възможна, най-малкото защото не се знае има ли други активирани талони и какви точно.

# 695
  • пустинята Гоби
Може без да иска някой да ползва талон, който не му е подарен.

# 696
Може, но ще загуби точки за тази покупка.

# 697
Лита , ето това е червилото. То май се води гланц, но  като го нанесеш остава половината върху устните.
Скрит текст:
#БГМлоялнапрограма

# 698
Може без да иска някой да ползва талон, който не му е подарен.
Да, точно това имам предвид.

# 699
Моите талони също са свободни ако някой иска , купих масажно олио на Балеа и го похвали даже масажистката 🙂.

Аз за първи път пиша ,защото в момента изпробвам продуктите за който чета тук ,до сега само бабешките неща с марка ДМ био и babylove ползвах.
#БГМлоялнапрограма

# 700
Ти, за да ги подариш, трябва да са активирани.
Не виждам проблем.

#БГМлоялнапрограма

Проблемът е че имам купон: отстъпка 5 лв, който искам аз да го ползвам, а има други купони, който исках да подаря сега.

#БГМлоялнапрограма

# 701
Ами не подарявай, ако се притесняваш.

#БГМлоялнапрограма

# 702
Ами не подарявай, ако се притесняваш.

#БГМлоялнапрограма
Да, да, така ще направя...
Аз от скоро ползвам приложението и не знаех за купоните, че като се активират веднъж, не могат после да се деактивират.
Мислех, че са като в Лидл и Кауфланд...
#БГМлоялнапрограма

# 703
  • София
Това е голям минус според мен на ДМ.
Трябва да може да се деактивират талони,когато поискаш.

# 704
Доста хора сме им го посочили това в анкетите които имаха наскоро, а пък вече не се знае дали нещо ще последва.
То няма никакъв смисъл да се активират изрично, щом е само еднопосочно - като е така нека да са си активни по подразбиране направо. Поне няма вероятност някой да забрави да си активира талона Grinning

Общи условия

Активация на акаунт