Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 688
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • пустинята Гоби
Това е в някои магазини, съвсем не е повсеместно. Случвало ми се е да кажа, имам талон и да не хване, та жената зад касата се мъчи, прави-струва, талона се отразява.

# 676
Пускаш си поръчка за взимане от магазина и хич не се разправяш какво щяла да обяснява.

Не може, не е в аутлета на сайта. Само на техния щанд.

# 677
В магазина, в който обикновено пазарувам, касиерките винаги подсещат за приложението и като видят, че има на лентата нещо, което е намалено с талон, винаги казват да се активира. Никога не са ми махали талони, даже ме питат дали всички заредени ще ги използвам. Когато натрупаната отстъпка е добра, даже ги виждам как се кефят. 😃 Еми готино е това отношение, с кеф да пазарува човек.

Талона ще го ползвам за любимия парфюм, че е на свършване. Уж бил реплика на Black Opium.
Скрит текст:

# 678
Аз ще направя още един опит, но ме е страх да не ми деактивира талона на касата. Че тук и такива случаи са споделяни.

# 679
Без ваше съгласие и знание не може да деактивират талони. Ако толкова се запънат, бих оставила нещата и ще си изляза.
Не съм имала кофти случки, при мен все са били любезни от персонала. Само веднъж се зачудиха като взех 2 неща на отделни сметки с 2 еднакви талона, попитаха ме защо имам два, просто единият профил е на приятеля ми, но нито ми направиха забележка, нито ми отказаха покупката. Даже със скрийншот на неговата клиентска карта минах.

# 680
Мислех да ползвам талона на Лореал, но в Лили продуктите бяха намалени на същата цена и си взех нещата от там. Евентуално фиксиращия спрей може да си взема с талона. В Лили забравих да погледна, дали е намален.

# 681
Много се радвам, че успях да се заредя с балсама за кестенява коса( бежовата опаковка).  Бях го ползвала , като си го купих от Румъния. Тук така и не го намирам.
Серума за мигли не знам дали го има при нас , но го взех за проба.
Спрея за обем също не знам дали го има при нас. Пореден опит ми е да намеря нещо подходящо за обем Wink
Малкия крем за ръце беше подарък към всяка покупка на 8ми март.

# 682
Сподели как се държи спреят за обем като го пробваш по-обстойно, аз досега не съм постигала успех с такива продукти но пък тя нали надеждата не умирала... Grinning

# 683
Не можахда се стърпя и взех от пачовете на Пюърдерм са ги тествам.
Всички други талони са ми свободни, ако на някого ще му свършат работа.

# 684
Момичета, как да си деактивирам купон в приложението?
Активирала съм ги всичките, но искам да подаря само няколко и не мога....

#БГМлоялнапрограма

# 685

#БГМлоялнапрограма
Няма начин за деактивиране.

# 686

#БГМлоялнапрограма
Няма начин за деактивиране.
Леле, това не го знаех....Сега вече ще съм внимателна.
Благодаря!

#БГМлоялнапрограма

# 687
Ти, за да ги подариш, трябва да са активирани.
Не виждам проблем.

#БГМлоялнапрограма

# 688
Днес мисля и аз да отида,  за да върна едно червило на trend it up, което като се постави на устните остава половината червило, консистенцията е като пластелин. Ще пиша после дали съм имала успех.

#БГМлоялнапрограма

# 689
Да, само на каса могат да ги деактивират.
Помолете касиерката да го направи или пък ползвайте тези талони, които сте набелязали и после пратете скрийншот, за да подарите останалите.

Общи условия

Активация на акаунт