Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 062
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
ММ ползва само тези на Здраве.
Моля, да ми препоръчате хубав мъжки шампоан за нормална коса!
От кой вид е най-доволен?

# 91
С чаено дърво, понякога взима (по-скоро аз му взимам) и с активен въглен.
ММ ползва само тези на Здраве.
Моля, да ми препоръчате хубав мъжки шампоан за нормална коса!
От кой вид е най-доволен?

# 92
  • Сливен
Не е по темата,но маслото на unita е прекрастно за почистване ,фирмата е българска от Ст.Загора.Беше ми се паднало от кутия на Кибрит,после си го поръчах на черния петък.

# 93
Дали някой е пробвал солта против петна на ДМ? Отстранява ли петна без предварително търкане?

# 94
Мнения за този продукт?

Аз съм много доволна, а и аромата е много приятен, единствено нанасянето с пръсти и дълги нокти не е много ок. Някъде бях срещала коментар, че го нанасят с гъбичка за нанасяне на фондютен, уж ставало, но не съм пробвала.

# 95
Дали някой е пробвал солта против петна на ДМ? Отстранява ли петна без предварително търкане?

Никакъв ефект не видях от тази сол. Купи си Спот за петна

# 96
Това ли беше хубавия прах за възстановяване на бели дрехи?

# 97

Ползвам я от лятото, много е хубава, бялото отдавна не ми е било, толкова бяло.

# 98

Никакъв ефект не видях от тази сол. Купи си Спот за петна

Аз пък съм много доволна.Особено за бяло пране.Накисвам предварително дрехите със солта.Чорапи,бельо на моята тийнейджърка ,дрехите й след тренировка са с меко казано потресаваща миризма от хормони и пот.В продукта има и сода ,която допълнително спомага за премахване на петна.Но задължително с предварително накисване,без търкане.

# 99
 Да питам за талона на Балеа-ако вземеш три  продукта, на касата ще намалят с талона продукта с най-висока стойност, така ли ?

# 100
Не. Ще намалят всички.

# 101
Намаля ти се цялата сметка, т.е. всички продукти от белеа са с намаление
Да питам за талона на Балеа-ако вземеш три  продукта, на касата ще намалят с талона продукта с най-висока стойност, така ли ?

# 102

Аз пък съм много доволна.Особено за бяло пране.Накисвам предварително дрехите със солта.Чорапи,бельо на моята тийнейджърка ,дрехите й след тренировка са с меко казано потресаваща миризма от хормони и пот.В продукта има и сода ,която допълнително спомага за премахване на петна.Но задължително с предварително накисване,без търкане.

А колко време ги киснете?

# 103

А колко време ги киснете?

Нямам определено време.Ако имам възможност даже ги остават цяла вечер да си стоят преди да ги изпера.

# 104
Прахът за бяло използвам от няколко години и не го сменям, страхотен е понякога слагам и кърпичка за бяло пране

Общи условия

Активация на акаунт