Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 083
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
От вчерашния лайф ползвах талона.
Мнение за днешните талони ..
Персил нямат и един прахообразен, така че не!
Мейбълин .. може би ще взема спиралата
Бебо са ми скъпи по принцип така че и там не!
Биотен... по-скоро ще взема нещо на Балеа
В магазините има прахообразен Персил, поне в 2-3 съм виждала. С талона за 20% на всичко си взех за цветно 60 пранета. Редовната цена му е 27.90 без отстъпката.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 12:53 от blackpearls

# 121
Вчера за първи път взех маската с кетатин.
Питането ми е за тази маска.Помня,че хвалехте един продукт от серията,но дали е тази маска?

# 122
На Лидл кърпите за прах (W5 май беше марката), които са за държач на swiffer са у-жас-ни. Целият прах хвърчи из стаята и нищо не остава по кърпата. Ще съм благодарна и аз на отзиви за ДМ-ските, дори не знаех, че имат в асортимента.

# 123
Някой купувал ли е тези? Доволен ли е? А от накрайниците? Виждам, че се продават по-бюджетни алтернативи на swiffer и в ДМ, и в Лидл

Аз ги ползвам доста време вече.Даже си взех и кутия само с резервни накрайници 10бр.за 4лв мисля бяха.Преди това ползвах Swiffer,но доста им вдигнаха цените.Тези са малко по-различни ,но вършат същата работа.

# 124
Мнения за този продукт?

Някой го беше похвалил този део крем и си взех с идеята ,че са поредните пари хвърлени на вятъра. От няколко години вече използвам рол-он ,стик ,део крем против неприятни миризми. Ползвала съм включително и марки ,които ги няма в България.
Този део крем за мен е перфектното откритие. За първи път откакто го ползвам няма миризма на пот. Разбира се не спира потенето ,но и не очаквам това. Но няма никаква миризма на пот. Използвам този део крем с дезодорант на Balea и мириша целият ден на свежо.
Препоръчвам с две ръце ,защото аз съм от хората ,които се потят много и не понасят горещини или по-топли температури.
А хваленият кристал на мен изобщо не ми вършеше никаква работа и така отиде в кофата за боклук. Явно на всеки действат различни неща. На всичкото отгоре колкото и да натърквах на влажна кожа или да мокрех кристала ,ефектът беше нулев. Моето нещо е този део крем и сега на 20% отстъпка си купих още два и сега имам 4 кутийки от него.

# 125
Този део крем къде се нанася?

# 126
Този део крем къде се нанася?

Подмишниците

# 127
  • Deutschland
Предстои да пробвам нес кафето ДМ био, защото мъжа ми преди да го убия е дал 96€ за три пакета кафе на зърна, които ще дойдат с куриер. И понеже нямах никакво вкъщи, докато чакам златните пакети, взех нес. Ако някоя от вас го е пробвала, може ли мнение? Не мога да отворя очи сутрин, ако нямам кафе. Ужасно пристрастена съм.

# 128
Аз не харесвам кафето на dmBio, намирам го за доста слабо, хем съм пробвала и нес, и на зърна. Не е моето. Не знам дали по принцип си е слабо, или защото е био. Чайовете на dmBio също са ми слаби.

# 129
Аз съм купувала от дозите  , не ми харесва хич.

# 130
Днес пробвах тези продукти от ДМ  и не съм доволна.
Ето и защо:
- маската за сън ми дразни/боцка на клепачите, няма шанс да заспя с нея;
- лепенките за нос не правят почти нищо, дори тези от Shein са по-успешни.

# 131
Тези лепенки не съм ползвала, но съм ги отбелязала в Любими. Кога ги сложихте? Аз такъв тип лепенки слагам след баня, когато лицето е напарено добре и порите са отворени.

# 132
Точно след баня, на мокра кожа.
Ползвала съм такива на Нивеа, китайски и още някакви от ДМ и са били доста по-добре.
Тези лепенки не съм ползвала, но съм ги отбелязала в Любими. Кога ги сложихте? Аз такъв тип лепенки слагам след баня, когато лицето е напарено добре и порите са отворени.

# 133
  • пустинята Гоби
Аз съм пробвала почти всички чайове на ДМ, само лайката намирам слаба и коледния календар. Другите са много ароматни. Последното ми откритие чаят от Мате е с много интересен вкус - сладък, защото има добавени ябълка и стевия. Матето било напитка от рода на чая, тонизираща и с доста полезни свойства.

Кафето на зърна е два вида - 100% арабика и смес робуста и арабика. Първият вид е нормално да е по-слаб, въпреки, че аз пия от него и ми е ок. С мигрена съм и ако не поема кофеин, умирам. Нес кафето им не съм пробвала, не пия принципно, но сигурно е хубаво.

# 134
От коледния календар и аз не съм доволна.
Толкова го издирвах по филиалите и го нямаше никъде.
 Доста след празниците го намерих случайно в мол софия на аутлет щанда за 3.95 вместо за 7 и нещо. Ами всички пакетчета са ми еднакви на вкус..

Общи условия

Активация на акаунт