Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 901
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Някой да е успял в откриването на шампоан за коса с бързо омазняващи се корени?

Мия я през ден и в деня на миене на нищо не прилича, но по дължините е ок, само корените сплескани.

Не знам защо разчитах на Balea Plex, но не, няма да повторя покупката.
Аз също имам такъв проблем.Много.бързо ми се омазняват корените особено отпред .Мила съм си косата с Vishy ,ползвала съм екфолианти за мазен скалп,мицеларни води и нищо не помага.Уж на майтап взех този шампоан от ДМ
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-shampoan-za-kosa-pure-fris … 066447468175.html
Викам си за два лв.колко да помага и вече повече от една година се мия с него.Многи съм доволна.Мия си косата два пъти в седмицата и единият път задължително с този шампоан.На втората вечер впръсквам малко сух шампоан за кестенява коса ,пак на Balea и корените ми са доста по-чисти.

# 226
Много добре го е обяснила Натка, подкрепям. Моята коса също има склонност да се омазнява бързо. В момента ползвам този шампоан и съм доста доволна:

Мирише страхотно на дъвки Grinning

Шампоанът, който най-много ме впечатли и с който косата ми се омазнява рекордно бавно е Златен еликсир на Doori, балсамът от серията също е хубав:

# 227
И при мен този в лилаво на Балеа дава малко по-добър резултат, от този в зеленото не се впечатлих хич. Изразходих го, не съм го изхвърлила, но и втори път не бих си го купила.

# 228
Малко трудно да има такъв продукт, който да е универсален за всички. По-скоро омазняването е проблем на всеки индивидуално. Може да се получи точно от често миене на косата с изсушаващи продукти. Производството на себум е естествен процес в тялото. Той има за цел да запази овлажняването на кожата. Колкото повече се борим срещу него, толкова повече себум произвеждаме. Прекаленото омазняване може да се дължи и на хормонален дисбаланс. Опитайте, когато няма да излизате да удължите миенето с един ден. Чувала съм, че е хубаво и калъфката на възглавницата да се сменя на два дни. Не знам това дали ще даде ефект, но има логика и може да се пробва.

# 229
Калъфката поне за мен е нормално на всяко миене на косата да я сменям и нея, то няма логика да не го направя. Моята коса също се омазнява за 2-3 дни, т.е. преди да я измия е била върху тази калъфка вече не баш чиста... никакъв шанс да легна пак на нея с прясно измитата коса. И за лицето ми е по-добре да сменям често. Не вярвам че някой с много мазна коса би карал по много дни наред без да смени.
Виж това с оставянето мръсна по един ден повече съм го правила, но освен да се дразня друго не съм постигала. И то не работи при всеки.

# 230
  • Варна

Виж това с оставянето мръсна по един ден повече съм го правила, но освен да се дразня друго не съм постигала. И то не работи при всеки.

Същата работа и при мен. Събота-неделя ако не излизам не я мия, тоест, предното измиване е било в четвъртък - файда йок.

# 231

Точно от този шампоан си изпатих! Първите две измивания бяха ок – косата ми имаше обем, а ароматът беше страхотен. Но след това… кошмар! Получих обилен, сух пърхот и ужасен сърбеж.

От това съм доволна

Взех този лак за коса от намалението и вече го тествах няколко пъти. За мен е страхотен продукт – оформя косата и ѝ придава обем.

Като цяло, напоследък не съм доволна от продуктите на Balea.

# 232
Зелената маска на Елсев, която е за мазни корени и сухи крайчета ми помагаше на мен

# 233
  • Сливен
при мен подейства боядисването в цвят 2 тона по-светъл от естествения цвят и от шампоана на лореал за мазна коса лилавия.

# 234
  • пустинята Гоби
Показаният шампоан на Златен еликсир на Doori е супер. На мен и миризмата много ми харесва, въпреки, че по принцип не съм фен на ароматизираната козметика.

Аз ето тази спирала си взех с талона на MAYBELLINE в кафяво и много ми харесва - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/maybelline-new-york-spirala-sky- … wn-p30147317.html

# 235
Шампоана с диня го купих по препоръка от тук, не помня Шантал ли беше. Но не съм го ползвала още. При мен проблем с омазняването възникна при последната месторабота, трябва да съм с боне и е неизбежно. Като съм в отпуск ми изкарва по 4 дни без да се омазнява, но иначе на 2 дни я мия....

# 236
  • Deutschland
На дъщеря ми й помагат шампоаните под формата на сапун за мазни корени и сухи краища.

# 237
Аз си разреждам шампоана приблизително 1:3, мия косата два пъти и ми издържа доста дълго. Мога и 4/5 дни да изкарам.
Да кажа само, че съм с бебе и сме предимно вкъщи и в парка. Ако си водя обичайния начин на живот по кафета, ресторанти, евентуално градски транспорт ми се цапа разбира се и я мия на 3 дни.

# 238

Моят Balea пазар.Някои от нещата съм ги вземала и преди ,а други взех по ваши препоръки.

# 239
Да, за мазна коса има значение и колко се пипа, оправя, наглася, спортуваш ли, ходиш ли, потиш ли се.

Това да отлагаш миене, не става с 1-2-3 пъти. Трябва постоянно да го правиш и ефект може да видиш след година, например. Аз бях влезнала в някакъв ред, но после пак се отпуснах да я мия на 3 дена и всичко се провали.

Общи условия

Активация на акаунт