"Любов и саможертва" - италиански сериал

• 37 597
  • 163
  •   1
Отговори
# 30
  • ту тук, ту там
А тази еротичната актриса каква ще й е ролята, имате ли предположения? Явно ще е някакъв фактор в развитието на сюжета, но още не мога да схвана накъде ще завият. Алесандро ще се влюби в нея? 🤔
За бащата на Алесандро се досетих преди доста серии иначе. 😌

# 31
Май ще се залюби с докторчето. Аз пък не очаквах, че злобарят ще се окаже негов баща.

# 32
  • ту тук, ту там
Те намекнаха в първите епизоди, че си е бил близък с монахинята, и после като излезе наяве, че Алесандро е неин син, веднаг ми мина през ума.

# 33
Не гледах последните епизоди, а ми е интересно дали има някакво развитие с бебето Нора?
Силвия да не е бременна от Брандо? Joy

# 34
Нищо не знаем за бебе Нора.
Няма индикации за бременна Силвия.

# 35
  • София
Ехааа, кой тук спомена за бременност? Познахте , почти. 😁 Това не го очаквах толкова скоро. В болница са, Лукреция не е съвсем здрава...

# 36
Но сигурно доста бързо ще се влоши, за да отвори пътя, след като стори каквото можеше за семейство Прици.

# 37
  • Галифрей
Здравейте, започнах да гледам сериала. Харесва ми. Красиви гледки,декори костюми до най-малкият детайл. Много хубово е дублиран. ❤ почнах да го гледам заради пича от “ Страх да обичаш”  който играе Корадо.
Силвия наистина е прекрасна интелигентна силна жена мъчно ми е ситуацията в която е. Смела и не се предава. Готова е на всичко за любимия си Брандо. Кой знае какъв Ад ще стовари на главата й. Като гледам снимка за по напредналите сезони явно Първата Световна война започва и Брандо ще ходи на фронта. Драма след драма и голяма страстна любов. Явно спазват рецептата на испанците 😁
Сега съм на на епизодите където Силвия признава всичко на мъжа си за да спаси любимия си. Ужасно е я бие мръсник! И я унижава. Обаче тя е борбена и не се предсва. Знам,че го спаси. Корадо никога не я заслужава. Сложен персонаж е. Разбирам,че го боли и тн. Но това не е начина са я третира така. Според мен никога не я обичал истински.
Стискам палци Силвия и Брандо да имат своят щастлив край.

# 38
  • Галифрей
Много повече харесвам Лукреция и Брандо. Със Силвия само мъка, самообвинения, замесено дете, съпруг и т. н. Жалко, че сестра му ще се намеси и ще развали това, което започва.

И аз харесвам Лукреция тя е малко наивна но  е сладка,добра, грижовна и нежна. Мъчно ми е за нея в ситуацията която е 😔 Тя си го хареса още като го видя и станаха приятели после се влюбиха. Техните любовни сцени са нежни и внимателни. ❤
Да със Силвия нещата са по сложни. Тя е неговата  страст,жар обича си я какво да се прави. Забраненият плод е най-сладък. Той все пак не знае,че тя се е саможертва и направи всичко по силите си за да спаси живота му. Доста страдание и болка и тя понесе за любовта си.
Тримата са в сложна ситуация.
Брандо пък също преживя  много обича и двете. Та Лукреция е неговият лек. Би трябвало да остане с нея ама като ги знам сценариите ще се съберат със кака Силвия 😁

# 39
  • София
Сигурно ще ги съберат със Силвия, да. Жалко за Лукреция, много е нежна, красива, ефирна, влюбена. Също е с много прогресивно мислене, иска да промени много несправедливости. Няма ли да я оставят да си роди бебето?! Не е честно… От какво е толкова болна, че е противопоказно да има дете?

# 40
  • Галифрей
Докторът й каза,че не може заради състоянието й до колкото разбрах тя има астма. Сигурно се страхува, ,че няма да й стигне въздуха ще има по-големи проблеми с дишането й.

# 41
  • ту тук, ту там
Подозирам, че ще избере да роди бебето, ще почине и така ще освободи пътя на Брандо и Силвия. Май вече го написах, но не искам Силвия да се събира с Брандо. Според мен те се обичат с мъжа си, ако и да я няма тази страст, която позна с Брандо. Освен всичко има смисъл да остане с Корадо, само така има възможност да направи много, за да подобри положението на работниците, бедните, да помага на болницата, да извоюва права за жените… И не че смятам, че трябва да пожертва личното си щастие заради това, просто някак не успявам да ги харесам заедно с Брандо и не ми се иска да се събират. 😌

# 42
  • Галифрей
100% Лукреция няма да умре. Моята прогноза,че ще имат син и има го кръстят на техният приятел както си обещаха. После нещата ще се усложнят още повече  като се разбере каква е работата и че обича Силвия колкото и да е наранен и тн. Мъчно ми е за Лукреция  тя не заслужава това и аз искам той остане с нея. Ама…надали. Ще видим.
Ех ако Корадо беше страстен както беше в “ Страх да обичаш” Силвия въобще нямаше да тръгне след Брандо. Ама драма да има 😁
Корадо не е толкова лош разбирам болката му обичат се по някакъв начин. На моменти върши големи тъпоти.

# 43
И бебе Нора се появи. Много е сладка. Да видим какво ще стане с нея.
Според мен, Лукреция ще роди, но няма да оживее.

# 44
  • София
Ако Лукреция задържи бебето, това ще доведе ли до сватба между тях? Как ще приемат такъв зет?
На мен ми се струва, че докторите ще я убедят да махне бебето.

Общи условия

Активация на акаунт