"Любов и саможертва" - италиански сериал

• 37 595
  • 163
  •   1
Отговори
# 15
Може и да го оставят жив сценаристите, нали е два сезона.

# 16
Харесва ми динамиката в сериите. Да видим лелята на Томазо дали ще си спази обещанието пред Мадалена.

# 17
Има повече сезони от два,  в амазон прайм видях, че са 4, а май има и пети.
Честно казано ми омръзна от безсмислено теглене на локуми само заради зрителски интерес и се чувствам разочарована.

# 18
Два сезона са, общо 44 серии. Да не би да е друг сериал?

# 19
Четири видях, после ще проверя пак и ще пиша.
Приятен уикенд на всички!

ПС: Инфо за пет сезона намирам дори, надявам се, че спойлер не се разбира.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 17:45 от Threemafan

# 20
# 21
Ейй, голям звяр е Коради. Много мъчно ми стана за Симоне.

# 22
  • София
Малко ми е странно при тази ситуация Силвия как продължава да стои при мъжа си. Няма ли къде да отиде? Той я заключва, разделя я от детето, отмъщава й като наранява други хора около нея, тя влюбена в другия...

# 23
Няма къде да отиде. Всичко търпи, заради детето и заради това, че връзките и парите на съпругът й и помагат да ги използва за други цели. Както в случая ще се получи с доктора. А и тя по някакъв начин се чувства виновна за връзката й с Брандо по време на брак.
Предполагам, че на финала няма да е с Коради.

# 24
Силвия, търпи, такива са били порядките по онова време. Но , аз не разбрах точно ще има ли и други сезони или само 1 е?

# 25
Заплаши я, че ще я вкара в затвора за прелюбодейство. Да, такива са били порядките. Мисля, че са вече 4 сезона.

# 26
филма тръгва в интересна посока, дано да можем да гледаме и другите сезони.

# 27
  • София
Много повече харесвам Лукреция и Брандо. Със Силвия само мъка, самообвинения, замесено дете, съпруг и т. н. Жалко, че сестра му ще се намеси и ще развали това, което започва.

# 28
Може и да не му каже. Видя го щастлив.

# 29
  • ту тук, ту там
Дано не му каже. И аз искам нещата да си останат така. Силвия си е на мястото в дома си, при мъжа си и при детето. Така или иначе не виждам аз бъдеще за връзката й с Брандо.

Общи условия

Активация на акаунт