"Любов и саможертва" - италиански сериал

• 37 598
  • 163
  •   1
Отговори
# 150
В понеделник няма да дават нов италиански сериал на мястото на Любов и саможертва.

# 151
Довечера ли е последния епизод?

# 152
Да, довечера е последният епизод.

# 153
След вчерашния епизод се разврових из италианските сайтове. Само ще "повдигна завесата", че финалът е отворен, защото са смятали да има следващ сезон. Впоследствие, обаче, е отпаднало заснемането поради нисък рейтинг.

П.П. Искам да ви споделя, че отдавна не съм гледала любовна сага. Като цяло историята между Силвия и Брандо ми е силно инфантилна. Но сериала обхваща много аспекти от живота в началото на ХХ век и това ме грабна. Сценографията също е... 👌италианска му работа! 😃

# 154
  • ту тук, ту там
Томазо беше, нали? Пленникът на койката?

# 155
Много се ядосах! Как може да оставят филма така недовършен? Разочарована съм.

# 156
  • София
Ами то с такъв финал... добре, че свърши...
Много разочароващо . Силвия и Брандо са ми леко нелепа двойка. В тази къща съборетина само на любов ли карат?
Мадалена с усмивчица загърби виковете на Томазо. Корадо с икономката почнаха да се надлъгват нещо. Каква полза имаше тя от ареста на прелюбодейците?

# 157
На Мадалена просто й се стори, че е гласът на Томазо. Тя не допуска, че той е жив и затова.
Аугуста пак си показа черната душа на финала. Корадо ѝ каза, че иска дискретни отношения с нея. Тя го разтълкува, че той не е приключил със Силвия и затова насъска Лукреция.

# 158
  • Галифрей
Доста разачьровашо така си е. Разбирам,защо не са го продължили и рейтинга е бил нисък те сценаристите се оляха кой знае какви щяха да ги забъркат ако бяха направили нов сезон 😁

Оставаме си на въображение финала, Силвия и Брандо ги арестуваха и ся ще лежат в пандиза или ще ги убиват? За мен не тичаха към дъгата към своят щастлив край. Според мен дали да го бяха продължили нямаше да се получи.Те двамата си бяха нелепа двойка още в началото.  Започнаха тяхната връзка с изневерява а това никога не свършва добре.

# 159
  • ту тук, ту там
Стана ми много мъчно за Лукреция и за Мадалена. И за Корадо. Силвия и Брандо така и не ме трогнаха, Аугуста така и не можа да ми стане симпатична.

# 160
За мен последния епизод беше излишен.Нямаше нужда Томазо да съживяват,монахинята да отстраняват.Дори съпругата с дъщерята да се връщат.

# 161
Като ви чета, чак не ми се гледа. Grinning

# 162
И аз го зарязах, че предположих какви са сюжетните линии по коментарите.
Доста нелогично развитие на сериала, не съм учудена, че се Италия е имало слаб интерес и не са го продължили.

# 163
И аз съм разочарована от финала. По-добре щеше да е ако всичко и всеки си дойде на мястото. Върнаха Томазо,върнаха Нора и Гуенделина. Тази проклета Аугуста ми е много противна. И какво, няма ли да има втори сезон? Оставиха един буламач на края.

Общи условия

Активация на акаунт