"Любов и саможертва" - италиански сериал

• 38 022
  • 163
  •   1
Отговори
# 120
Аз го изтървах. Пътувах и имам да наваксвам около 2 седмици. Ще изчакам да свърши май и тогава ще го изглеждам.

# 121
  • Галифрей
Да толкова са 44 епизода са.

# 122
И аз от утре се отдавам на тв. и изтървани серии. До пн съм още в почивка. Дублажите по канал 1 май винаги са хубави, там са старата школа. С какво ли ще ни изненадат после, имало ли е някакви реклами?

# 123
ооо, да. нов сериал за тамплиерите май ще започне.

# 124
И на мен ще ми липсва сериалът.
Може да е нискобюджетен, но толкова добре пресъздава своето време и златната епоха, така наречения загубен рай, на който често се гледа с носталгия. Бел епок ми е и на мен любимата епоха по ред причини, любима е и доколкото съм запозната на французите (неслучайно самото име на епохата е от френски Belle époque, края на Френско-Пруската война и началото на ПСВ), във Варна дори има такъв хотел, носещ стила на това златно време.

За актьорската игра, блестяща. За пръв път гледам италиански сериал и съм възхитена.
Не гледам сериали, нямам много време, но този с удоволствие си го връщам и гледам. Българските сериали с изключение на Етажна собственост, въобще не ме грабват.
Ще потърся и другите италиански, предложени тук "Страсти в Тоскана" и "Страх да обичаш". Мисля, че през 2019 го бях засякла пак по БНТ, но така и не го изгледах.

Сега върви реклама от 14.04 започва нов сериал на мястото на "Любов и саможертва", исторически "Залезът на тамплиерите". Изглежда обещаващо.

# 125
Пак ли е италиански?

# 126
Щуранка, за кой запазен в този стил хотел във Вн споменаваш?
На мен и дрехите на жените много ми харесват . Оглеждам ги с интерес.

# 127
Щуранка, за кой запазен в този стил хотел във Вн споменаваш?
На мен и дрехите на жените много ми харесват . Оглеждам ги с интерес.

Този, той носи името на епохата. Също и сградата е такава, каквато е била едно време, защото е паметник на културата във Варна.

Аз също заглеждам дрехите им, намирам ги за изключително женствени. По това време е започнал и акцента към деколтето. Високи талии, очертаващи силуета. На мен лично най ми допада стайлинга на Силвия, цветово и като кройки подчертаващи фигурата й. Докато дрехите на Лукреция не ми допадат особено. Мадалена я обличат в по-семпли, тъмни дрехи предвид прослойката, в която принадлежи.

# 128
Томазо дали е жив?
Каква ли ще съдбата на Мадалена?

# 129
  • ту тук, ту там
Според мен е жив и е пленник на австрийците. Ще се върне в края на сериала. Мисля, че като цяло краят ще е изцяло щастлив. Само се чудя кое точно е щастлив край за Силвия, Корадо, Брандо и Лукреция де. 😊

Надявам се съдът да не осъди Корадо на разстрел сега и така да разчисти пътя на Брандо и Силвия. Много би ме ядосало такова решение на сценаристите. 😠

# 130
Аз също искам всички да си останат по местата. Драми финални не харесвам.

# 131
  • София
Ох, тази Силвия, много ме дразни. Къде се набута...

# 132
Верно ли ги убиха? Надявам се, че нещо се е случило в последния момент и е имало просто само изстрели.

# 133
  • ту тук, ту там
И аз не вярвам. Сигурно войничетата са стреляли във въздуха.

Дайте линк къде да гледаме, нали някой беше намерил сериала онлайн. 😀

# 134
И аз се надявам да не са ги убили, но ми се струва малко вероятно.  Какво ще кажете за Ливио и другият брат Корадо? Някой знае ли дали ще има втори сезон? Остават две серии, ако са 44. Как виждате по-нататъшната развръзка на събитията ако има продължение? Едва ще дочакам следващият епизод. Ако има линк за онлайн гледане ще съм много благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт