"Любов и саможертва" - италиански сериал

• 37 600
  • 163
  •   1
Отговори
# 135
  • ту тук, ту там
То това в момента е четвърти сезон. Общо са 44 серии, разделени в 4 сезона.
Аз пък се чудя ще дадат ли нещо за Нора и Гуендалина? Никой ме го споменава вече, надявах се да има развитие някакво.

Прочетох някакво кратко резюме за оставащите две серии. Няма да ви издам, само ще кажа, че не съм доволна.

# 136
  • Галифрей
И аз като го гледах преди време, не останах доволна после ще коментирам след финала. Да ги нахраня най-сетне 😁

# 137
Ох и аз нямам търпение да видя, какво ще става. Снощи това се чудих тези момчета, които трябва да застрелят другарите си? И аз си мисля, че може да са се застъпили за другарите и да стрелят във въздуха, но от друга страна пък така и те са в опасност от наказания хмм

# 138
Корадо и Брандо съперници,
но в името на битката рамо до рамо.
Двама мъже на честта.

# 139
Точно и аз си мислех същото. Съперници в любовта, а в окопите , Корадо доста се вслушваше в мнението на Брандо, нищо че понякога го мобваше.
Тук бях чела мнения, колко гаден и лош бил Брандо. Аз ли гледам с други очи, но чак толкова отрицателен не ми се вижда. Даже макар и беден, много възпитан и отстояващ принципите си и с респект към този, който е също уважителен към него.

# 140
.Корадо все повече ми харесва,
за разлика от Алберто(брат му)
Силвия и Лукреция, влюбени в
един мъж. До него стигна
по-силна. Войната ще обърне животът на всички.

# 141
  • ту тук, ту там
Хубавото на този филм според мен е, че няма само положителни и само отрицателни герои. Всички са хора със своите слабости и изкушения, погрешни решения, импулсивни действия. В един момент зрителят намразва някого, в следващия нещата се обръщат. Това прави героите реални и пълнокръвни.

# 142
На мен ми е много чудно, че затриха така образите на Гуендалина и Нора. Очаквам развръзка в тази посока и сигурно съм единствената, която харесва Северио повече от Томазо🫢

# 143
Северио и на мен ми харесва и
си мисля, че Мадалена няма да
остане сама.
Томазо или Северио?
Харесва ми графът, бащата на Лукреция. Истински аристократ и
благородник.

# 144
Аз пък не харесвам Саверио. Особено последно как се опитваше да сваля Мадалена. Даже ми опротивя.

# 145
Тъй като днес не успях да гледам серията, последната ли беше? Ще има ли други сезони и къде можем да ги гледаме някой знае ли?

# 146
Живи са!Толкова ги мислехме снощи😊. Как намирате развръзката? Жалко за Лукреция, чака го дълго и с нетърпение, а той беше  толкова студен с нея. Брандо не ми хареса и като баща. Корадо се промени положително и ми се искаше да бъде щастлив със Силвия. Мисля,че Томазо, Нора и Гуенделина ще се появят, но не знам как всичко това,ще се развие в един епизод. Мисля,че този епизод е предпоследен, но не съм сигурна.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 23:50 от Nevonka

# 147
  • ту тук, ту там
Предпоследен е, да. Явно вървят нещата към щастлив край за Брандо и Силвия. 🙄😏
Брандо още повече ми опротивя. Ами един мъж трябва да има и малко чувство за дълг към семейството си, не само към родината. Пълен егоист е той за мен. Силвия как забрави изведнъж и тя съществуването на сина си? Къде ще ходи да живее далеч с Брандо, кога и как ще вижда детето?!
Вярвах и аз, че ще се върнат Гуендалина и бебето (което отдавна вече не е бебе сигурно), но явно няма, не мисля, че ще успеят да вместят и тази развръзка в оставащия един епизод. За Томазо не знам, може пък и да се появи, но едва ли. Явно са го отписали и него. Ама и да си дойде, каква полза - Мадалена даде обет и ще се замонаши, тя при никакви обстоятелства няма да се отметне от дадената клетва. Толкова беше при нея. Майка й как не се опита и една дума да й каже да премисли, сякаш цял живот това е чакала и мечтала - дъщеря й да стане монахиня. 🙄
Абе остава ми едно такова чувство на неудовлетвореност от развитието на сюжета.

А, а колко пък са ми абсурдни Корадо и икономката… (направо ми иде аз да ида да го утеша този Корадо!🙄☺🤫🤣)

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 00:25 от elleni

# 148
  • Галифрей
Напразно бяха тия саможертви.

# 149
Щеше ми се да компенсират това с Брандо и Силвия, като се появи Томазо. Мадалена ми е много силна и мила, много я харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт