"Любов и саможертва" - италиански сериал

• 37 312
  • 163
  •   1
Отговори
# 105
Как Корадо не каза,
че социалните групи се привличат
и как той се е оженил за момиче
без синя кръв.

# 106
  • Галифрей
А да така е. Те винаги са се привличали а по това време и по в миналото си е било скандално някой да се жени за жена без зестра.
Както с Лукреция и Брандо. А ве като на  филм 😁

# 107
Точно!
Да видим дали ще се групират
по групи хихи
Отдавна не съм гледала нещо по-добро, като сериал.

# 108
Корадо  не иска безмозъчна жена. Той всъщност е с доста напредничаво мислене.  Братовчедка му му правеше проектите, той пръв и се довери. Харесва образовани жени с различно мислене.
Брандо от своя страна вчера се научи да чете и пише...

# 109
  • Карлово
Дали ще се качи новия 36 епизод днес? Някой с инфо? Снощи са го давали, но не го откривам

# 110
Хареса ми развитието на образа на Нана-Доротея.
Лукреция, провокирана от ревност е дразнеща.
Брандо - герой.

# 111
Имам чувството, че Корадо ще се самоубие.

# 112
Бях поизостанала със сериите и все още наваксвам.

Много ми хареса решението на Александро да се върне към своето призвание - медицината. Особено онзи миг, в който захвърли всичко и се втурна да спасява ранения войник. Не знам защо, но тази сцена ме разтърси и разплака!

Доротея също преживя своя катарзис, много ми харесва как се променя и развива положително нейният образ. За разлика от фината и мила Лукреция, която заслепена от ревност се държи доста незряло на моменти.
За разлика от нея Силвия се държи на ниво.

Не мисля, че Корадо е типаж, който би се самоубил, напротив доста силен е психически.

# 113
  • София
Тази Силвия с какъв акъл се втурна на фронта - там при изнервените мъже, виждащи трагедии непрекъснато.?!? Мислеше си, че ще ги събере и помири двамата!?...

# 114
Момичета, какво се случва, дават ли още филма? Преди тук някой качваше серии...  Не съм гледала от 28.03.

# 115
Дават, разбира се. В петък нямаше епизод. Утре ще има.

# 116
  • Галифрей
Момичета, какво се случва, дават ли още филма? Преди тук някой качваше серии...  Не съм гледала от 28.03.

Качват си го. Ето по новият епизод 39  https://playtube.tv/watch/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2-%D0%B8- … Fpqz7Qudq5uV.html

# 117
Понеже финала наближава, да си призная, че ще ми липсва сериалчето. Не е кой знае колко бюджетно, но актьорската игра е на ниво. Да не забравяме и дублажите - много добри.

# 118
На мен също ще ми липсва. Колко е актуална темата за войната, за съжаление! И колко е безмислено да се погубват животи за нещо, което е толкова далече от тях!
Страхотна актьорска игра! Гледам напоследък български сериали, ами има  още много да се желае.

# 119
  • ту тук, ту там
Всъщност тази седмица свършва, нали?
Някой беше казал, че са 44 епизода.

Общи условия

Активация на акаунт