"Любов и саможертва" - италиански сериал

• 37 085
  • 163
  •   1
Отговори
# 75
Един въпрос - някой знае ли дали 28-и епизод е излъчен в България?

# 76
  • ту тук, ту там
Мисля, че тази вечер трябва да е 28 епизод.

# 77
Благодаря, че наваксах със сериите и се чудех  дали е излъчен.

# 78
  • София
Е, не става така,  младоженецът да се втурне към любовницата си пред всички и да зареже булката...
Като на филм де, драма да има.

# 79
Силвия е бременна. Въпросът е - от кого?

# 80
  • София
Не е бременна, Корадо искаше да я извини за припадъка , да замаже случилото се.

# 81
Тази вечер серията беше доста интересна.
Моята "любима" Гуендолина ми изкара акъла с бебето. Млада майка съм и тези сцени определено ми повлияха. Радвам се, че размисли, дори прегръдката която даде, целувайки бебето ме обнадеждиха че евентуално би приела бебенцето и отгледала като свое. Това би било най-хубавото, което може да направи, своеобразно изкупление за безчинствата си. Стига да пожелае и е възможно да се промени, без злобата и горчилката да я заслепят отново.

Краят на серията също беше интригуващ, очаквано, но все пак... Аугуста може би е жената, която най-добре познава Корадо и го обича истински.

# 82
  • ту тук, ту там
Не, не, не, не мога да се примиря с развитието на сюжета. 😤😂 (Смея се, задето се вживявам толкова.)
Не съм съгласна! Искам Корадо и Силвия да си оправят отношенията и да си запазят семейството. Брандо ми е много противен.
Имам надежда и аз за Гуендалина и бебчето.

# 83
  • Галифрей
Радвам се че намирате Брандо за противен не съм само аз 😁

# 84
  • ту тук, ту там
О, да. От самото начало не го харесвам визуално, а и образа му нещо не успяха да развият, така че да ми стане поне симпатичен. Дано не нарани това фино момиче Лукреция, но нямам много надежда. 😞

# 85
Радвам се че намирате Брандо за противен не съм само аз 😁
Неприятен и нечистоплътен.

# 86
  • Галифрей
Да и егоистичен мъж. Уж казва,че обича Лукреция и цунки гунги ама точи тайно лиги по Силвия.  Връща се и се прави на жертва “ О аз съм разбитият, оо тези лоши богати хора” 😒
Не знам какво бедната Силвия намира в него но е тъжно. Иска ми си да си отвори очите и да види,че Корадо е този мъж който си я обича най-много! Винаги я обичал въпреки,болката която тя му причини.

# 87
Аз пък се надявам Корадо да остане с г-ца Мафей, и двамата го заслужават и направиха огромна крачка срещу егото си.
Силвия и Брандо са си лика прилика.
Интересно ми е какво ще стане с образа на Лукреция и брат ѝ.

# 88
  • ту тук, ту там
А за мен г-ца Мафей е напълно излишен образ. Скучна и безразлична ми е.

# 89
  • София
Този Брандо е ненормален! Ожени се, страдал, обичал Лукреция и детето, а на практика върши съвсем други неща.

Общи условия

Активация на акаунт