"Любов и саможертва" - италиански сериал

• 37 375
  • 163
  •   1
Отговори
# 60
И аз споделям вашето мнение. Разочарованието ми за финала е голям. На моменти сякаш бях писала сценария познах какво ще стане  😂
Тя бившата икономка се виждаше,че точеше лиги по Корадо. Прикриваше се все пак той беше семеен мъж. Тя поне имаше морал  и се взеха когато вече отношенията със Силвия бяха разбити.
Джорджо Лупано направи силна роля където се вика износи сериала на гърба си ❤ Аз заради него гледах и се радвам,че ми стана любим персонаж.  Гледайте го в “ Страх да обичаш” ако не сте там той е огън! 😍
Иначе пича от Комисар Рекс - Брандо неговият образ си беше за мен един егоист и манипулатор. Единствените грешки на Силвия и Лукреция,че двете се подлъгаха и се влюбиха в този прошляк. Разбирам да беше красавец ама той дори това не е.

Споделям мнението! Корадо е страхотен ❤️
За Аугуста и Корадо, че се събират не знаех.
Аз лично много симпатизирам на Силвия и ми е жал, че това се случва с брака й.

Мерси за препоръката, онлайн навярно го има този сериал, познато ми е като заглавие май преди време пак по БНТ го даваха.

# 61
  • ту тук, ту там
О, моля ви, не издавайте такива неща от сюжета.

# 62
  • Галифрей
Съжалявам без да искам малко спойлер казах. Да ще видите техните отношения. 😘
Хайде сега не съм издала кой знае какво. Доста неща ще се случат няма да издавам нищо! 🤐

# 63
Радвам се за тази тема. Сега я откривам и ще мога да чета вашите коментари. Сериалът ми харесва . Започнах го след "Страсти в Тоскана" без особени очаквания. Сюжетът обхваща особено историческо време, за което не се знае много, поне аз. Чудесна актьорска игра. Интересно дали ще излъчат и другите сезони. Наистина много добър дублаж на български!

# 64
  • ту тук, ту там
Да, и на мен ми е интересна епохата и нравите и порядките в онова време. Чисто исторически също си припомням разни неща. Надявам се, че са достоверно предадени.
Честно казано малко се разочаровах след неволния спойлер в по-горните постове. Не очаквах такива обрати чак, поне не при главните герои, макар че трябваше да се сетя, щом има цели 4 сезона. 🤭

# 65
  • Галифрей
Съжалявам за което но е малък спойлер уверявам ви. Сега върви сезон 3. На мен ми харесват декорите и костюмите и играта на артистите но на моменти не харесах сюжетната линия. Но това си е мое мнение сега на вас може да ви хареса. Обрати бая както във всеки сериал. Иначе   е супер за пролетните дъждовни дни. ❤

# 66
  • ту тук, ту там
но на моменти не харесах сюжетната линия.

Ето това, мисля, ще ме откаже в един момент, струва ми се, че няма да ми хареса накъде ще се развие сюжетът. 😌

# 67
  • Галифрей
но на моменти не харесах сюжетната линия.

Ето това, мисля, ще ме откаже в един момент, струва ми се, че няма да ми хареса накъде ще се развие сюжетът. 😌
Не се отказвайте. Ако трябва да ги сложа в категория 1 и 4 сезон са най-хубави.

# 68
  • ту тук, ту там
А ти къде ги гледаш? В момента при нас върви 1 сезон все още, нали?

# 69
При нас върви първи сезон, да.
Моля тези, които гледат сериала в другите му сезони да не подсказват с нищо как се развива сюжета. Оставете ни удоволствието сами да си разкриваме нещата.

# 70
  • Галифрей
В платформите го има. Не е вярно  върви сезон 3 при нас аз проверих, почти свършва. Щом видите кадъра в описанието на темата така свършва сезон 3.
Те са малко епизоди ги дават един след друг общо са 44 епизода.

# 71
В България се води първи сезон. Какво гледате вие по различни платформи е друго и разбрахме, че тези 44 епизода са разбити на няколко сезона при тях. В България ще бъдат два.

# 72
Не е станало кой знае какво като е споменат някакъв детайл, да не издребняваме.  Жената неведнъж се извини.
Не мисля, че чак толкова се разваля удоволствието от гледането. Ако на човек му е интересно, ще го гледа и това е само един детайл от общата картина. Филмът сам по себе си е доста интересен.  Винаги има разочарования и не винаги филмите завършват така както сме го мислили. В това също се крие своебразно очарование, зависи от гледната точка. В крайна сметка често героите претърпяват някакъв катарзис. 👌

# 73
  • ту тук, ту там
Понеже в момента гледам снощната серия, я подскажете, ако трябва в скрит текст, на брата на Лукреция ще му намерят ли жена. 😅 Ама ако да, не казвайте коя! 😆

# 74
Понеже в момента гледам снощната серия, я подскажете, ако трябва в скрит текст, на брата на Лукреция ще му намерят ли жена. 😅 Ама ако да, не казвайте коя! 😆

На този образ най ще му подхожда Гуендолина! И двамата киселяци, вечно мрънкащи и негативни.
Реално нямам представа, фантазирам си.

Общи условия

Активация на акаунт