"Любов и саможертва" - италиански сериал

• 37 377
  • 163
  •   1
Отговори
# 45
  • Галифрей
Така намерих го целият онлайн и изгледах сезон 3. Почвам финалният 4.
Няма да издавам спойлери. Само ще кажа, че за мен Брандо е злодей! Бахти тъпака честно! 😒 Как ми иска да му да му набия шамарите!

# 46
Няма да издавам спойлери. Само ще кажа, че за мен Брандо е злодей! Бахти тъпака честно! 😒 Как ми иска да му да му набия шамарите!

Къде го намерихте, може ли линк?
Благодаря!

Без да съм гледала напред и за мен Брандо не струва, никак не го харесвам! Толкова бързо прежали Силвия... и я замени с Лукреция, която също не го заслужава....

За мен двойка са си Силвия и Корадо, колкото и студен да е, той може да се открие и отпусне. Основното е, че обича жена си повече от всичко. Да, не одобрявам шамарите, но и за него беше шоково това признание. Важното е, че се разкая.

# 47
  • Галифрей

Благодаря!

Без да съм гледала напред и за мен Брандо не струва, никак не го харесвам! Толкова бързо прежали Силвия... и я замени с Лукреция, която също не го заслужава....

За мен двойка са си Силвия и Корадо, колкото и студен да е, той може да се открие и отпусне. Основното е, че обича жена си повече от всичко. Да, не одобрявам шамарите, но и за него беше шоково това признание. Важното е, че се разкая.

Ето от тука. Няма с бг превод.

Скрит текст:
 https://andyday.tv/watch-tv/sacrificio-damore-2017-streaming-online-free-108445.10425943      

Корадо си я обича Силвия и се оказа,че си е пич просто е бил наранен и се опитваше да си отмъсти. Харесва ми неговата трансформация. Той е един истински мъж. ❤ А Брандо е един загубеняк който кара всички да страдат.

# 48
Брандо ми е неприятен и на мен. Има една гадна самодоволна усмивчица.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 12:55 от zavs

# 49

Благодаря!

Ето от тука. Няма с бг превод.

Скрит текст:
 https://andyday.tv/watch-tv/sacrificio-damore-2017-streaming-online-free-108445.10425943      

Корадо си я обича Силвия и се оказа,че си е пич просто е бил наранен и се опитваше да си отмъсти. Харесва ми неговата трансформация. Той е един истински мъж. ❤ А Брандо е един загубеняк който кара всички да страдат.

Благодаря за линка!
Има английски субтитри, което е чудесно!

Само 4 сезона ли са? Дали БНТ ще ги пусне ми е интересно, защото много хубаво е дублиран на бг, което рядко ми допада, винаги съм предпочитала оригиналното аудио.

Днес си позволих да си пусна една серия, определено ще има доста обрати!

Интересно, че не съм единствената, която не симпатизира на Брандо, а на Корадо.
Също харесвам образа на Томазо и Алесандро.

# 50
  • София
Дали ще се справи Лукреция с износването? Баща й е много либерален, Брандо пък много пасивен, стои и чака какво ще решат.

# 51
  • Галифрей
Завърших сериала!  Слагам го в категория “ Не е зле и по добър от Страсти в Тоскана”  Общо взето идеята беше добра имаше силни персонажи, но не бях доволна от сценаристите можеха по добре развият нещата. Знам ли, гледайте и ще видите.
Образът на Брандо си остава един същ явно на него му харесваше да тича след Силвия,защото имаше тръпка,напрежение,страст. Забраненият плод е най-сладък. И после като си взе Лукреция цунки гунки ти си ми голямата любов. Използваше я като щит. Ядосваше ме много.  
Харесвам много Корадо от начало не харесвах неговият  образ,но полсе ❤ Страхотен е!

# 52
Общо взето идеята беше добра имаше силни персонажи, но не бях доволна от сценаристите можеха по добре развият нещата....Образът на Брандо си остава един същ.....
Здравейте!И аз изгледах сериала,дори и снощи 23 епизод с бг дублаж.Подкрепям горното мнение - образът на Брандо без развитие,банално ,но точно - супергерой.В последния епизод по БНТ за мен ясно личеше уважение и обич в отношенията между Силвия и Корадо - и спотанно си зададох въпроса - защо сценаристите не развиват и нейния образ - с прогресивното си мислене и напредничави идеи тя можеше да е силен образ /спирам,за да не издам нещо случайно/.Идеята я има,историческото време е благодатно,но аз лично,оставам с усещането,че образът на Брандо е център /?????/ и това пречи за многопосочно развитие на сюжета.Приятно гледане!И пишете - ще е приятно да коментираме ,до излъчените серии по БНТ.

# 53
От любопитство пуснах последната серия и изпитах разочарование. Няма да издавам спойлери. Честно казано образът на Брандо от началото ме дразни, дори актьорът не ми допада за разлика от Корадо, който си харесах от началото истински мъж. Интересно ми е каква е драмата с Нана и нейната връзка с майката на Брандо, както и образът на Аугуста. Тя в началото бе неприятен персонаж, но претърпя градация и честно казано приятно ме изненада! А това признание, че е била влюбена в Корадо ме учуди, не си личеше по нищо. В началото дори я подозирах, че има чувства към племенника си... 😄 След една странна за мен сцена в едно легло и масажи, това бе в самото начало. Още преди да разгърнат сюжетната линия Мадалена и Томазо и тяхната любов.
Какво мислите за образа на архитектката? Мен лично не ми допада това момиче.

# 54
  • Галифрей
И аз споделям вашето мнение. Разочарованието ми за финала е голям. На моменти сякаш бях писала сценария познах какво ще стане  😂
Тя бившата икономка се виждаше,че точеше лиги по Корадо. Прикриваше се все пак той беше семеен мъж. Тя поне имаше морал  и се взеха когато вече отношенията със Силвия бяха разбити.
Джорджо Лупано направи силна роля където се вика износи сериала на гърба си ❤ Аз заради него гледах и се радвам,че ми стана любим персонаж.  Гледайте го в “ Страх да обичаш” ако не сте там той е огън! 😍
Иначе пича от Комисар Рекс - Брандо неговият образ си беше за мен един егоист и манипулатор. Единствените грешки на Силвия и Лукреция,че двете се подлъгаха и се влюбиха в този прошляк. Разбирам да беше красавец ама той дори това не е.

# 55
Корадо не изнасили ли Магдалена в един от епизодите? Аз не съм гледала всички серии досега, но на мен той още от началото ми харесваше повече от Брандо, че и на външен вид.

# 56
Не успя, беше афектиран и пиян, а Мадалена го отрезви. Каза му, че ако го направи няма да може да се понася до края на живота си( или нещо подобно).
Аз харесвам италианският тип мъже, така че и Брандо и Корадо са ми симпатични, но не ми е ок поведението на  Силвия така както е по сценарий.

# 57
  • Карлово
Корадо не изнасили ли Магдалена в един от епизодите? Аз не съм гледала всички серии досега, но на мен той още от началото ми харесваше повече от Брандо, че и на външен вид.

Неее, отказа се. Докато не видях в следващия епизод, че се спира не можех да се примиря, че ще съсипе живота на това невинно момиче...

# 58
Значи ще ги гледам и останалите серии, мен много ме ядоса и заради него спрях😂 Хем го намирах заедно с брат му за по-многопластов и интересен образ.

# 59
  • Галифрей
Значи ще ги гледам и останалите серии, мен много ме ядоса и заради него спрях😂 Хем го намирах заедно с брат му за по-многопластов и интересен образ.
Да разбираемо е опитаха се да го изкарат злодей ама не е 😁 Гледайте и  ще разберете  пич е. Добър човек е. Просто ситуацията в която го вкараха е трудна и гадна.

Общи условия

Активация на акаунт