Любители на котки - Тема 204

• 30 678
  • 768
  •   1
Отговори
# 405
Кари е главен готвач. Аз съм помощник-готвача. Много обича и да дегустира храната да не се натровим случайно. А Ая вече се изучи и наработи за толкова години и сега е "спящата красавица" Joy

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 22:37 от gabidi

# 406
papa6ka, и ние така се бяхме разтревожили за нашия Оливър. Все драскаше по входната врата, мяучи, дрънка ключовете. Викаме си самотен е, ще го разхождаме всяка неделя до вилата. Веднъж прескочи оградата, намерихме го след един час сгушен в едни треволяци, толкова стресиран, че чак даваше вид, че не ни познава. След това го ступа съседския котарак и вече въобще не драска по входната врата. Чак се чудя дали си спомня онези злополучни случки и затова не иска да излиза или просто сега е в друг етап.

# 407
  • Бургас
Когато си взехме Фрея в една студена нощ м.12.2020 г. изобщо не ѝ се понрави да е на топло в домашна атмосфера. Поне 2 месеца се опитваше да изкопае дупка откъдето да избяга. Бях на косъм да си я въна пак навън. Буквално свали тапетите от целия коридор за да търси изход. На терасата ходеше на външното тяло на климатика (на 7 етаж сме) и тревожно душеше въздуха. Когато валеше си подаваше муцунката да усеща капките дъжд.
От младежките ѝ времена на пейката пред входа:

а сега само на прани чаршафи иска да спи

# 408
  • Между гори и планини
Кети е била домашна котка , изгонена вън. Беше много лесно да я примамя с храна, за да я хвана, че беше под една кола. После в таксито гъг не каза, а когато я пуснах в апартамента, очаквах да се скрие. Но тя влезе, помириса килима и веднага легна по гръб. Пълно щастие, сякаш винаги си е била у дома. Седеше и мяукаше пред вратата преди да я кастрираме.
Чери беше много малък като го прибрахме и докато не стана главен патладжано производител, си беше чист апартаментен Кот без мераци да ходи вън.
Следващите от прайда са чисти селяни 😂

# 409
Сладък тънък черен контур на носленцето.
Чак сега му обърнах внимание на цвета на нослето Joy
Моя беше обратно. Нослето му беше черно, към годинката започна да изсветлява и сега е така

Нормално било.
Дъщеря ми каза "болен е. Трябва да го водим на ветеринар" Simple Smile
Мари, аз мисля, че е характерно за породата. Моята маймуна има същото оградено носле. Но се снима трудно, никога не седи спокойно, за да я снимам. Аз, лично, обожавам формата на устата и❤️

А бебетата винаги са сладки. Дъшеря ми искаше да види бебетата на Сакура. Питах Ирина. Обеща да потърси снимки, но явно е забравила. Мисля, че ми каза, че са били две и едното е в Германия.

# 410
Грейси няма мераци да излиза, освен на балкона. Мегчето ни посреща на вратата , то и Грейси понякога посреща, но навън не се е пробвала да излиза. Щастливи ми се струват и двете. Едната - че е оставена на спокойствие, а другата - че си има другарче за игра.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 21:57 от DreamingOfSummer

# 411
  • София
Цитат
аз мисля, че е характерно за породата. Моята маймуна има същото оградено носле.

На Зак не е ли очертано по същия начин? Все си мисля, че всички "тигри" са с такова очертание, включително и сивите като Наско. При Сакура е малко по-забележимо, защото личицето ѝ е светло, но както е сниман Аш не бих го различила от муцунката на обикновено тигърче като Киро например.

Само да не се обидите! Говоря само за оцветяването на нослето. Шарките на бенгалчетата са уникално красиви!

От няколко дни им даваме Ветомун или перлички рибено масло, защото току някой кихне, друг се изкашля... Решихме да ги подсилим малко. Обаче все има някой недоизял поръсената храна и друг, който се е предозирал. Simple Smile Досега основно Рижко поглъщаше по-големи количества, но не се впечатлявахме, защото е едър. Тази вечер Гери надмина всички! Със сигурност е изяла повече от 2 дози. Какво да очаквам?

# 412
  • София
Аз, лично, обожавам формата на устата и❤️
Да, и на мен ми харесва Heart

Танче, и аз говоря за цвета на носа.
Променил е цвета си. И било нормално.

Бебешки, черен нос

И розов, пораснал нос Joy

При Оникс с толкова меланин няма никаква промяна.

# 413
Успокоихте ме малко😊
Хари от 40дневен е при нас и само десетина пъти е излизал,но си го влече сякаш....Няма да го изведа,само на терасата ще диша въздух и от перваза ще съзерцава света😁Такава му е съдбата,какво да се прави!

# 414
  • Между гори и планини
Със сигурност по - добра съдба отколкото вън, особено последната си с тези температури.

# 415
Таня, бях тръгнала да се къпя и се върнах да търся снимки в облака😄
Да, май и Зак има

И аз говоря за очертанията на нослето.
В търсенето ми излезе и Финчето. И то със снимка по темата. Пазител на киндел и учебници. Той ням аочертания по нослето.

# 416
  • София
Фин е светъл. Имам предвид тъмната гама. Ето нослетата на Киро и Наско:

За съжаление не знам какви са били носовете им като бебета. И двамата дойдоха у нас като младежи по на 6-7 месеца. Simple Smile

# 417
  • София
Ох, този Наско е изумително красив 😻
Поправих се- Наско имах предвид.
Той е моят тип котарак.
И Киро е хубавец, ама той е много сериозен и строг 🤭

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 07:48 от AnyHr

# 418
  • София
Аз и Киро и Наско харесвам Simple Smile

И Хари е бил с очертан нос. Нямам спомен дали като бебе носът му е бил черен.
А и нямам снимки.

# 419
И ние в клуба на очертаните нослета Heart

Общи условия

Активация на акаунт