Любители на котки - Тема 204

• 30 670
  • 768
  •   1
Отговори
# 450
За Муса ми стана хубаво, не знаех историята иначе.
Покривката е готина.

И аз да се включа с професиите. Ришко, както всички знаят, по професия е пират. Не какъв да е, а ПиратЯ! Защото е добродушен пират. Не се занимава нито с драскане на кораба майка, нито с бой и грабежи. Само когато пробвахме да заживеем с котнката на нашите приятели си пролича лошото пиратско в него.

# 451
  • София
Както вече са писали, покривката е от Тему. Има и правоъгълни. Изпрати ми линк, но е за немския сайт и за да се види, трябва да се избере Германия.
Скрит текст:

# 452
Охххх, Танче, с глас се смея като отворих скрития текст и пише линка. 😄😄😄
Прозвуча ми така :
Натискаш Линка

Иииии готово 😂😂😂😂😂, не се замислих за името ѝ от към това значение. 😁😁😁😁😁

# 453
На предната ми котка муцунката и беше половината розова , другата половина очертана и по тъмна

# 454
Моята е с розово носле, но не дава да я снимам сега. Срамежливка.

# 455
Мишето има сладко, розово носленце. Heart
На Белка беше черно.

# 456
Много се развълнувах за Муся. Ето едно видео, ако някой друг се е разтревожил като мен.
https://www.youtube.com/watch?v=CCwjVdmn6Dk
И данък

# 457
  • София
Аш беше непредвидено окъпан.

Сложила съм машинка за веро в банята. Той минал покрай нея, тя го засякла и хубаво го напоила. Облизал се, разпенила му се устата и повърна.
Дъщеря ми казва "мирише ми на препарат". Не успяхме да определим на какво мирише и най-вече къде го е намерил. Качи се на колелото и мокрият му корем и крак лъснаха. Разбрахме къде се е напоил.
Хич не беше доволен от банята.

# 458

Като говорите за покривки, ето какво ми грабна окото вчера. Ама за у нас, маците трябва да са подредени в две редички 😍

# 459
  • София

Като говорите за покривки, ето какво ми грабна окото вчера. Ама за у нас, маците трябва да са подредени в две редички 😍
Това са Наско, Боги и Киро. Wink Същата изтривалка стои пред нашата врата. Simple Smile Дъщеря ми я донесе и тъй като ми беше жал да я сложа по предназначение, доста време стоя в хола, облегната на един шкаф, за да я гледаме. Joy

# 460
  • София
Нашата е

Оня ден успях да изпусна чаша кафе върху нея, та я прах.

# 461
Тюю, сега ме е яд, че не я купих. Подобна, но по - тънка бях купила от Джъмбо. Отвътре е, до вратата. Ми разкостиха я, стана любимо място за точене на ноктаците.

# 462
Всичкият добитък у нас мина през вета тия дни - кой за контролен преглед, кой за алергия, кой за годишна ваксина. Всички са добре и пострадали доктори няма. Само Грейси пак ме напика, докато се опитвах да я вкавам в чантата.

# 463
Нашата изтривалка е с куче и котка Simple Smile
Да се знае от вратата🤣
Бонус изненада - папагал и рибки🤣

# 464
Нашата изтривалка е с котки, от Синсей.

Общи условия

Активация на акаунт