⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 162
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Здравейте, групичка!
Препоръчайте ми, моля,  магазин в града или пък сайт от където мога да купя качествено марково кожено якенце на РД на една тийнейджърка!
Благодаря!😘
Прегледай bestsecret и aboutyou Виж и темите тук евентуално за код или насоки за размер.

# 721
Аз търся черни дънки  (изчистени) за момче 98-104
 (преди съм вземала от Пепко, но вече са малки), та ако някой види моля да пише Simple Smile
Проверете в магазинчето за дънки Dream point на Владислав надолу към центъра от страна на Формулата.

# 722
Да попитам пак...

😉
Здравейте, групичка!
Препоръчайте ми, моля,  магазин в града или пък сайт от където мога да купя качествено марково кожено якенце на РД на една тийнейджърка!
Благодаря!😘

# 723
Някой търсеше стоманени бутилки за вода подобни на термос. Имаше в Лидъл на Окръжна. Не съм гледал какъв обем имат.

# 724
Здравейте, групичка!
Препоръчайте ми, моля,  магазин в града или пък сайт от където мога да купя качествено марково кожено якенце на РД на една тийнейджърка!
Благодаря!😘
Прегледай bestsecret и aboutyou Виж и темите тук евентуално за код или насоки за размер.

Да попитам пак...

😉
Здравейте, групичка!
Препоръчайте ми, моля,  магазин в града или пък сайт от където мога да купя качествено марково кожено якенце на РД на една тийнейджърка!
Благодаря!😘
Ние с щерката купувахме преди десетина години от Страдивариус, агнешка кожа, но това са артикули които не са в постоянното зареждане.

# 725
Да попитам пак...

😉
Здравейте, групичка!
Благодаря!😘
Има магазини за естественна кожа като тръгнете от шадраваните, посока Севастопол, два са един срещу друг.

# 726
Дали ще са от центъра или от колхозния кожените якета са все турски, разлика в качеството на агнешката кожа няма. Не са маркови, а цената на колхозния е доста по-ниска

# 727
На центъра са Гоя. Но цените им са високи, а като ходих преди година да питам нещо получих високомерно отношение и от тогава не там.
Имам купени 3 якета от пазара. Едното е над 20 годишно от телешки бокс. Другите са агнешка и свинска кожа. Ами добре са само на места се е поизтъркала боята от презрамката на чантата и раницата.
Иначе не знам дали още Сайгона шие якета. Във  В.Търново е, цената му е висока но качеството е топ!

# 728
Дали ще са от центъра или от колхозния кожените якета са все турски, разлика в качеството на агнешката кожа няма. Не са маркови, а цената на колхозния е доста по-ниска
Това не е вярно, от Гоя си взех българско кожено яке естествена кожа. Нищо общо с турските при бай мангал.

# 729
Аз съм си взимала якета преди години от “турските при бай мангал”  ….. е не са мръднали а ги имам от над 8 години и двете. Мъжа ми също коженото му яке е от там и не е мръднало.От колхозния пазар са купени от тези въпросни магазини един до друг които са и съм изключително доволна. Цените са доста по ниски от въпросния магазин Гоя, наистина. И не смятам че там са по-качествени и аз Simple Smile

# 730
Здравейте момичета, не е много по темата, но не намерих друга. Търся логопед за сина ми на 6 години. Няма никакво значение в кой квартал ще е, за мен е важното да е добър, а не да си губим взаимно времето. Ако някой има предложения ще съм много благодарна и ако ме насочите към подобна тема, също ще ми е от полза. Хубава вечер!

# 731
Зависи от целите ви и от проблемите на детето. Едно е Логопед за изчистване на някои звукопроизносителни проблеми при т. Н. "късни звукове" . Друго е ако детето има развитийни отклонения. Има тема в бг мама за Трудно проговаряне. Съответно там всички деца  работят и с  логопеди. Предполагам ще ви насочат най- адекватно.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1642155

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 06:24 от _re_ge

# 732
Много Ви благодаря за насоката!

# 733
Здравейте момичета, не е много по темата, но не намерих друга. Търся логопед за сина ми на 6 години. Няма никакво значение в кой квартал ще е, за мен е важното да е добър, а не да си губим взаимно времето. Ако някой има предложения ще съм много благодарна и ако ме насочите към подобна тема, също ще ми е от полза. Хубава вечер!
Кактус срещу страничния вход на Гранд Мол.

# 734
Кактус срещу страничния вход на Гранд Мол.
Благодаря, даже е и точно до вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт