⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 153
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Една тема ми привлече любопитството.
Някой ходил ли е на ТЕС терапия?
Отзиви?

# 16
Къде продават списания Cosmopolitan, Natational Georgrafic и подобни? В кварталните магазинчета няма списания изобщо. Кауфланд или такива по-големи магазини дали има?

# 17
Къде продават списания Cosmopolitan, Natational Georgrafic и подобни? В кварталните магазинчета няма списания изобщо. Кауфланд или такива по-големи магазини дали има?

Вчера видях Natational Georgrafic в Макао-то на ъгъла на бул. Ген. Колев и Сливница. На църквата "Св. Петка" има все още един РЕП, там също има подобни списания.

# 18
  • Варна
На Чаталджа има будка за вестници и списания, на бензиностанциите също продават, в Кауфланд имаше магазинчета за цигари, в които продаваха вестници и списания , но сега май ги няма вече, приятелка взема някаква поредица детски списани-книжки от Май маркет….

# 19
  • Варна
Голям РЕП има на входа на жп гара, от там съм купувала неща, които другаде ги е нямало. Но не знам дали ви е удобно като локация.

# 20
За панорамна снимка на зъби медицински център Хелиос  до окръжна болница. Дават я и на плака ( ако си поискаш), пращат я и на имейла. 45 лв беше цената. Днес си правих!

Хора, помагайте, знам, че това не е най-удачната тема, но се чудя къде да питам! Търся си голяма кутия за бижута, в момента всичките ми бижута са в малките подаръчни кутийки, които дават при покупката и са пръснати из цялата къща. Дори не си сменям бижутата  защото ме мързи да отварям едно по едно и да търся.
Предпочитам да поръчам от китайските сайтове, до сега съм поръчавала само от Алекспрес. От къде би ми излязла най- изгодно като нов потребител ( знам, че имат някакви кодове, отстъпки)? Някой да си е купувал скоро такава кутия? Искам всичко да е наредено и да се вижда и най-вече да е на едно място. Шейн или Тему- при тях какви са преференциите  за нов потребител? Simple Smile

# 21
  • Варна
Видях в Джъмбо,куфарчета за бижута.

# 22
Препоръчайте ми ендокринолог, моля. Следях се при доктор Райков (лека му пръст) и сега не знам къде да отида. Опитах да запиша час по Вайбър при Златанова, след като прочетох препоръки във Фейсбук, но отговор нямам. Това записване на часове ми се струва доста несериозно.

# 23
Моля за съвет за стоматологична помощ през уикенда.

Яко ме боли 1 зъб, случвало се е да отшуми от самосебе си, но вече 24 часа не минава, на обезболяващи съм. Отделно мисля, че боли точно зъб  лекуван и с коронка много изпилен, правена е от друг лекар. Впоследствие разбрах от снимка, че има забравено парченце от инструмент в канала. 5-6 г не даде никакъв проблем и затова решихме засега да не го пипаме, че няма да остане зъб... За капак моята зъболекарка се оказа в отпуск около месец.

С тази драма къде да се доверя поне заначало? Сещам се само спешен кабинет в денталния /ходила съм някога/ и Фармадент на Г.Колев /не съм/. Къде имат евентуално рентген за секторна снимка?
Малко късно го виждам, на ген Колев имат рентген. Преди няколко месеца се наложи да ходя през уикенда за болящ зъб и само за  промивка на зъба под венеца, без никаква друга манипулация платих 60 лева. Вечер работят до към 22 часа.

# 24
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
За ендокринолог препоръчвам Бъчварова.
Кутия за бижута - Джъмбо, КиК или Тему.
В Тему няма нищо сложно. Минималната  поръчка мисля, че беше 25лв.Гледайте отзивите и най-вече тези, които са със реални снимки. Внимавайте с размера. Зарибявака си е там. В последствие започват да изпращат купони.
Има едно магазинче  срещу ДСК на ЖП гара-Хоумленд. Имат и сайт, но не всичко е качено там. В Росини се сещам, но там е скъпипко ако сравнят с Тему,а продават същите боклуци 😁.

# 25
Моля за съвет за стоматологична помощ през уикенда.
Скрит текст:
Яко ме боли 1 зъб, случвало се е да отшуми от самосебе си, но вече 24 часа не минава, на обезболяващи съм. Отделно мисля, че боли точно зъб  лекуван и с коронка много изпилен, правена е от друг лекар. Впоследствие разбрах от снимка, че има забравено парченце от инструмент в канала. 5-6 г не даде никакъв проблем и затова решихме засега да не го пипаме, че няма да остане зъб... За капак моята зъболекарка се оказа в отпуск около месец.

С тази драма къде да се доверя поне заначало? Сещам се само спешен кабинет в денталния /ходила съм някога/ и Фармадент на Г.Колев /не съм/. Къде имат евентуално рентген за секторна снимка?
Малко късно го виждам, на ген Колев имат рентген. Преди няколко месеца се наложи да ходя през уикенда за болящ зъб и само за  промивка на зъба под венеца, без никаква друга манипулация платих 60 лева. Вечер работят до към 22 часа.
Благодаря, в крайна сметка отидох там ранен следобед, но чаках много и точно изтървах рентгена, малшанс. Та докторката реши да не отваря на сляпо да работи без снимка че зъбът и без това е много изпилен, засега почвам само антибиотик и ще видя следващите дни.
Иначе и аз на място разбрах, че през уикенда не работят по каса,  в сайта никъде не го прочетох, но както и да е. И в денталния май е така. Прегледът беше 50 лв, без никакви манипулации, но може и да зависи от случая. Само за инфо го пиша.

# 26
Препоръчайте ми ендокринолог, моля. Следях се при доктор Райков (лека му пръст) и сега не знам къде да отида. Опитах да запиша час по Вайбър при Златанова, след като прочетох препоръки във Фейсбук, но отговор нямам. Това записване на часове ми се струва доста несериозно.
Майка ми беше пациент на Райков, сега я следи дъщеря му, която е поела практиката му.
За Златанова нямам впечатления от професионалните и качества, но знам, че пред кабинета и се чака с часове дори със записан предварително час, което е пълно безобразие.

# 27
Златанова не си причинявайте...по ЗК отивате, а това което ви назнача също е по ЗД, но тя милата все няма лимит и си плащате всички изследвания.Чакането не го броя.
Отидете при Гергана Градева, в 5 то ДКЦ, страхотна, млада докторка.

# 28
  • In transit
И аз съм за Градева или Бъчварова. Баща ми също беше пациент на Райков и сега е при Градева, много е доволен. Диабетик е от много години, тя му промени лекарствата, от които се чувства много по-добре сега.
Пратих и две приятелки при нея, също са очаровани.

# 29
Благодаря ви сърдечно за препоръките!

Общи условия

Активация на акаунт