⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 724
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • In transit
Топси, мога да ти съпортна, но според майка ми колагена на прах бил по-изгоден в немския амазон. И за там мога да ти съпортна, не е проблем, пиши, като решиш.

# 61
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Отчет : смениха преди малко водомера с дистанционен. Както писах и преди - 188 лв всичко. 10 г гаранция на модула. Юроком.

6 минути труд по него и 12  минути писане на протокол и фактура.

Искам да поръчам колаген от iHerb, но не знам дали бих се справила. Някой ще се наеме ли да съпортне?
188лв.водомер?Сериозно ли?
Тези пари за нищо ги нямат!!!!

# 62
Дистанционните само.
Аз ще сменям два броя и затова поръчах "аналогови"
Тези пари за нищо ги нямат!!!!

темата на последните ни дни в офиса, наистина стават вече абсурдни нещата
свикнахме да поскъпва, но излиза от всякакви граници

# 63
  • Варна
Търся препоръка за дерматолог, при който да ида за изгаряне на папиломи.

# 64
Търся препоръка за дерматолог, при който да ида за изгаряне на папиломи.
Синът ми преди години ходи при д-р Тинева, (или Тинова, не съм сигурна) с направление в едно ДКЦ "СВ. Екатерина" (ц. махала). Но не го гори, защото ми каза, че е малък да му го гори и предписва един препарат за мазане, при който на третия път падна папиломът. А аз съм ходила преди това при нея за упорит дерматит по ръцете.

# 65
  • Варна
Мъжът ми беше пациент на д-р Тинова, псориазис е проблемът. Аз съм доволна от д-р Милена Генчева.

# 66
# 67
188лв....🤣продължавам със самоотчета до откат.

# 68
Д- р Тинова отдавна не е в Пето ДКЦ.Аз моите си ги махнах при д- р Монева е Его, на частно.

# 69
Аз ще препоръчам д-р В. Ганчева в Естетик клуб/Терапията/Майчин дом. В Естетик работи с лазер. Мъжът ми има доста такива кожни несъвършенства и се налага от време на време да му ги изгарят. Преди това известно време посещаваше Монева, но при нея цените са доста високи, сравнено с други места, а качеството на услугата не е по-различно.

# 70
  • Варна
Аз ще препоръчам д-р В. Ганчева в Естетик клуб/Терапията/Майчин дом. В Естетик работи с лазер. Мъжът ми има доста такива кожни несъвършенства и се налага от време на време да му ги изгарят. Преди това известно време посещаваше Монева, но при нея цените са доста високи, сравнено с други места, а качеството на услугата не е по-различно.
Как варират цените може ли да ми кажеш? На образувание ли е? Или не..

# 71
Забравих за д-р Тинова да напиша, че работи вече само в Хигия, четвъртък и събота, което си е много удобно.
Благодаря за отзива за д-р Ганчева, защото д-р Монева малко се позабрави последните години.

# 72
Зависи, за повече образувания цената е пакетна. Имат в сайта обявени цени, но утре мога да дам актуална информация, мъжът ми ще ходи.

# 73
Детето го боли ухо, отидоха за направление уж...къде да го заведа набързо? Не ми се чака една седмица/месец за някое светило. Просто някой ,който ще си свърши работата свястно

# 74
Наталия Щерева, Санита.
Миналата година имах проблем, веднага записах час и се спазва ха часовете. Много съм доволна от прегледа и отношението.

Общи условия

Активация на акаунт