⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 813
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Под Слънцето
Някой има ли идея къде точно се намира

Център по образна диагностика д-р Христо Куцаров - Варна>?

# 121
Някой има ли идея къде точно се намира

Център по образна диагностика д-р Христо Куцаров - Варна>?
В  кв. Аспарухово, близо до ДКЦ-то там. На партерен етаж под МЦ Марешки.

# 122
  • Deutschland/HE
в кв. Аспарухово, бул. Народни будители 7, това като го гледам е бившата поликлиника.

# 123
  • Варна
Топси,поликлиника аспарухово,приземния етаж.Влиза се отзад.Препоръчвам.Куцаров е може би най-добрия образен във Варна.

# 124
Мнение за доктор  Михаил Сиромахов от Аврора уж педиатър?
Не намирам никакво инфо чрез гугъл.
Не е "уж", а педиатър. Синът ми го посети наскоро.Доволна съм от отношението и лечението на доктора.Има невероятен подход към децата.

# 125
Не е "уж", а педиатър. Синът ми го посети наскоро.Доволна съм от отношението и лечението на доктора.Има невероятен подход към децата.

Благодаря ви за информацията!
Не ме хокайте!
По принуда, от не май къде да прегледат синът ми на момента, стигнахме до Аврора( само там имаше свободен час)
И изписа много сериозни лекарства.
Потърсих инфо/мнения в нета и за пръв път ми се случва да не намирам нищо. Все едно такъв лекър не съществува. Дори и в сайта не видях името му. Та затова си позволих да направя питане тук.
Благодаря още веднъж!

# 126

Благодаря ви за информацията!
Не ме хокайте!
По принуда, от не май къде да прегледат синът ми на момента, стигнахме до Аврора( само там имаше свободен час)
И изписа много сериозни лекарства.
Потърсих инфо/мнения в нета и за пръв път ми се случва да не намирам нищо. Все едно такъв лекър не съществува. Дори и в сайта не видях името му. Та затова си позволих да направя питане тук.
Благодаря още веднъж!
О, не, не Ви хокам.Съжалявам, ако съм прозвучала така.Бързо оздравяване  ви желая!

# 127
  • Под Слънцето
Благодаря, момичета! Аз видях , че е в Аспарухово. Статия четох нейде в нета рекламна, само не успях да се ориентирам къде точно е, че в този квартал не съм ходила от 3г, от последната ми операция горе в онкоболницата.
След  като се оплаках тук , че не ми дават направление за УНГ, отидох при лл и седнах и рекох, че няма си тръгна докато не ми го пусне. Тя взе, че ми  даде и за рентген на бял дроб. Ще ида там директно, надявам се да не ме върнат, щото телефона днес не го вдигаше никой.

# 128
  • Варна
За Куцаров не е нужно да се записва час за рентген, ако го правиш там, че много не разбрах.

# 129
  • Под Слънцето
Да, там ще ида през седмицата. Предполагам , че е по-добре  преди обед?

# 130
  • Варна
Аз съм ходила по всяко време и няма значение, но ако ще ходиш там само за рентген, защо чак там, а не в града?

# 131
  • Под Слънцето
Така реших. Ще видя хем новият скенер и ако мога да се класирам, ще е добре.
Онзи ден имах взет час  от 2 седмици преди датата на прегледа. Отивам  си спокойно... и манифестация. Фирма си докарала служителите на преглед. Чаках над 40 минути и се  шмугнах между тях, само за да ме нахока доктора, че не бил си свършил обслужването на фирмата там с профилактиката. Ми не ми стана ок. Питах го защо са ми дали час , след като според него , по същото време има обявени часове за профилактика, не знаел... Та ми върнаха парите от таксата на регистратура и скоро в Санита няма да стъпя.

# 132
  • Варна
Топси в Марешки и Сити,рентгена също е добър.От Владиславово в Спешното даже не искаха да го гледат,много зле.Никога не са ми отказвали направление за скенер,последно взех от гинеколог за малък таз с контраст.Виж за ямр е по сложно.

# 133
  • Под Слънцето
В  Марешки   ходих за мамография. Тц. Претупаха ме, държа се надменно  стажантка ли беше.. там. Писах преди време в темата тук.

Както и да е, навих си  го, че ще ходя  в тоз център в Аспарухово. Само да стопли малко Ледената епоха по града, че онази сутрин в сряда вървях пеша от Младост до Окръжна и между спирките на Победа и Струга преброих 16 закъсали автобуса..

# 134
  • Варна
Топси, ти скенер на мамографа ли казваш?
Аз малко се обърках.

Искаш да направиш рентген в Куцаров и да видиш мамографа им? Просто да го видиш или правиш?

Там има два мамографа. Аз ходя със запазен час за мамограф, защото го съчватвам с ехограф при доктор Куцаров, а при него е само с предварително запазен час месец по рано.

Там работят още няколко лекари. Забравих двама още ли бяха. Доколкото знам за тях не е нужно запазване на час, но не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт