⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 899
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
За съжаление това, което е налично не му върши работа.
Свързах се по телефона с Лидъл и съм изумена от отговора им, че в цяла България нямат наличност. Е, как да има като зареждат по 1-2 бройки? Пълен абсурд!
Подадох оплакване в защита на потребителите, това е несериозно и е подвеждане към потребителите, да искаш и да не можеш да купиш!
Или зареждаш доволно количество или въобще не зареждаш, какво е това 1-2 бройки?!

# 181
Ами дано КЗП ви обърнат внимание, все пак накараха ли ви да обикаляте  магазините и да пазярувате, вместо да ги бойкотирате Simple Smile маркетингов трик

# 182
  • Deutschland/HE
Дали е това от немския Лидл, на стр.32. Там е без батерия и струва 44.99Евро. Може да го поръча онлайн с доставчик,

# 183
  • In transit
Дали е това от немския Лидл, на стр.32. Там е без батерия и струва 44.99Евро. Може да го поръча онлайн с доставчик,
Това е този евтиния, който го има наличен и в момента. Тук беше към 70лв. Тя търси един друг, който е към 200+ лв, но с много голям въртящ момент. Според мм, нещо са объркали в описанието. Но не разбрах точно защо така мисли.
Допълвам се, да, има грешка в нашата брошура, разбрах какво е имал предвид. На брошурата е пишело max. 1856 Nm за въртящия момент, а всъщност е max. 1356 Nm
Това е в момента в онлайн брошурата:

Ето този: https://www.lidl.de/p/parkside-performance-20-v-4-ah-akku-drehsc … geraet/p100386466

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 18:46 от Mikkey

# 184
Вие наистина ли мислите, че юристите на Лидл не са предвидили подобни клиентски претенции? Погледнете какво пише на първа страница долу вдясно, отбелязано е със звездичка.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 07:49 от DAMA-BG

# 185
Това е ситуация както предната седмица с детските играчки.
По групите след това почнаха да ги търсят ударно, точно защото от националния номер казват, че са напълно изчерпани.
Ако искате пишете в групата във фб, ако има останала бройка в някой забутан град.

# 186
Черни детски обувки/маратонки изчистени за момче (23/24),  къде да търся? Трябват ни за тържество в ДГ, така че и да са бюджетни Simple Smile В тези големите китайски магазини на Колхозния/ Владислав дали има обувки?

# 187
  • ВАРНА
На Колхозния до Елитис има магазин за обувки.Виждат се и доста спортни,но дали има този номер и цвят не знам.

# 188
Черни детски обувки/маратонки изчистени за момче (23/24),  къде да търся? Трябват ни за тържество в ДГ, така че и да са бюджетни Simple Smile В тези големите китайски магазини на Колхозния/ Владислав дали има обувки?
В Декатлон има чисто черни.

https://www.decathlon.bg/p/145009-91190-detski-obuvki-soft-140-s-velkro.html

# 189
Здравейте! Един странен въпрос: някой виждал ли е лакове Опи във физически магазин.  Ходила съм в Златна рибка и Дъглас, но не насочват към онлайн пазаруването

# 190
  • Deutschland/HE
Преди 10тина години купувах от един магазин на ул. Ген. Цимерман или Ген. Столипин, точно до ул. Цар Асен.

# 191
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Лакове Опи имаше в едно магазинче до църквата Св. Никола. Там продават бои за коси, лакове и други подобни истории. Магазина е вляво от барчето. Дано ме разбрахте.
Ох, леко извън темата, но днес от Хепи много ме издразниха. Имах резервация за 8 март. Днес ми се обаждат, че имат условие престоя да е максимум 2 часа, което е съвсем нормално,НО втория шок беше, че изискват куверт от 40лв.Ужас!!!Няма такава наглост!!!

# 192
Оф, само да кажа чела съм същото оплакване от Хепи конкретно за 2-та часа от една позната преди няколко години. Явно е останало практика. Да позная ли - малко хора сте, 2-3 максимум? При нея така е било. Развалили са й реално празника, понеже не са ги предупредили в началото като резервират, много тъпо.

# 193
Здравейте,в неделя ще имам гости в къщи около 10 човека сме,та въпроса ми е дали има от някъде да поръчам готова скара,но не просто да отида от някоя топла точка и да си взема готови,а някъде където да си поръчам месо и да ми го опекат на място.Цър-пър предлагат такава услуга,но те не работят в неделя.
До електрото bbq нещо си (бившата атила ) правят ги на място много са хубави

# 194
Хепи много са си повярвали, а качеството е яко надолу. Последно бланширануте картофи бяха пълен отврат, а вървяха гарнитура към скъпо ястие с телешко месо..

Общи условия

Активация на акаунт