⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 905
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • Под Слънцето
От около 2 г спрях да поръчвам от там. Остана им само името.

Избрах ЗК Групама. Някой с челен сблъсък с тях да каже и за тях ли е нормално да не изплащат щети?
Все нещо се случва около мен,  та си нахвърлях клаузи, на които ще държа при подписване на полицата.

Затворили са ми близката Фиола в Младост срещу МЦ Младост / Марешки.
Останаха само в Кайсиева и до Мир май, а?

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 08:43 от TopsyG

# 196
Тази седмица бях в Хепи, приятелката ми яде суши, имаше огромна кост в едното......

# 197
От около 2 г спрях да поръчвам от там. Остана им само името.

Избрах ЗК Групама. Някой с челен сблъсък с тях да каже и за тях ли е нормално да не изплащат щети?
Все нещо се случва около мен,  та си нахвърлях клаузи, на които ще държа при подписване на полицата.

Затворили са ми близката Фиола в Младост срещу МЦ Младост / Марешки.
Останаха само в Кайсиева и до Мир май, а?
И във Владиславово.

# 198
  • Под Слънцето
Тази Фиола над Кауфланд, нали? Аз нея имах предвид. Ама я преброих за Кайсиева.  Laughing Щото преди беше над 203-ти блок и я преместиха. Така мисля.

# 199
До Мир къде има фиола?

# 200
Ужас..дано са ви компенсирали за тази случка в Хепи.
Скрит текст:
По принцип бързо реагират и гледат да изчистят проблема. Рядко сядаме на място, ако взимаме храна от там е все за вкъщи. Веднъж бях взела телешко с някакви картофи и нещо не ми допадна месото, като влязох отново в сайта за поръчка и иска оценка на последната такава, оцених с 4 звезди и после ми звъняха от кол центъра им, но бях заета и отхвърлих обаждането Grinning Имала съм назад във времето още няколко случки, например на забравено уасаби, предлагаха ми да дойде човек да го достави, отказах, но мисълта ми е, че от кол центъра веднага реагират, компенсирали са ме с малки суми в профила.
Не знам какво включва този куверт за 40лв., реално като поръчам салата/предястие, основно и нещо за пиене стават толкова. По-скоро би ме издразнил престоя от максимум 2 часа.

Фиола има на Железкова, срещу ОМВ на Мир.

# 201
  • Варна
Тази Фиола над Кауфланд, нали? Аз нея имах предвид. Ама я преброих за Кайсиева.  Laughing Щото преди беше над 203-ти блок и я преместиха. Така мисля.

Има и в Кайсиева, има и във Владиславово над Кауфланд. Има и в Аспарухово в Сити центъра. Има и на Генерал Колев в пресечката също (май е ул Царевец), до голямата банка.

На Мир срещу ОМВ не е Фиола, а Фамилия.

# 202
  • Deutschland/HE
Фиола е на ул. Царевец, до ПИБ, срещу кметство Приморски.

# 203
Да, вярно не е Фиола, обърках ги двете.

# 204
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ужас..дано са ви компенсирали за тази случка в Хепи.
Скрит текст:
По принцип бързо реагират и гледат да изчистят проблема. Рядко сядаме на място, ако взимаме храна от там е все за вкъщи. Веднъж бях взела телешко с някакви картофи и нещо не ми допадна месото, като влязох отново в сайта за поръчка и иска оценка на последната такава, оцених с 4 звезди и после ми звъняха от кол центъра им, но бях заета и отхвърлих обаждането Grinning Имала съм назад във времето още няколко случки, например на забравено уасаби, предлагаха ми да дойде човек да го достави, отказах, но мисълта ми е, че от кол центъра веднага реагират, компенсирали са ме с малки суми в профила.
Не знам какво включва този куверт за 40лв., реално като поръчам салата/предястие, основно и нещо за пиене стават толкова. По-скоро би ме издразнил престоя от максимум 2 часа.

Фиола има на Железкова, срещу ОМВ на Мир.
Извинявам се, но никога не консумира тристепенно меню. По дразни ме факта с това извиване на ръце, че съм длъжна да консумира за минимум 40лв.С детето, като отидем си поръчва обикновено суши и аз си поръчвам нещо основно. Няма такава глупост. Във вкъщи също не сме на тристепенно меню-едно ястие е достатъчно за нас. Салата не присъства ежедневно в менюто ни. Ако консумира е салата  то е задължително с месо, но аз мога и без него да мина. 😁Не обичам да се тъпча.

# 205
Всеки различно се храни, спор няма. Дадох като пример салата, основно плюс напитки, че горе-долу правят сумата. Преди дни там оставих 30лв. за салата, суши 8 броя и 2 чаши вино.
Подобна случка имах лятото на Макалали, където ми заявиха, че за да седна на шезлонг трябва да направя 25лв. минимум консумация, станах и се преместих в друго заведение.
Вижте и други заведения, с повод и без, с колеги и приятели се събираме в Стария Чинар, на Македония и този на Преслав са ми доста уютни като атмосфера, а и с храната не съм имала фалове.

# 206
За Хепи последно съм правила резервация за четирима преди 3г и тогава нямаше подобни изисквания. Но да си кажа, мъжа ми на два пъти поръча на Хепи достака суши с неприятна миризма. Вече не поръчва суши оттам, а беше сред приличните места.

# 207
Ние напоследък поръчваме суши от Виница и сме доволни. Има и 15% отстъпка, ако се взема на място.
В хепи последно ходих също преди 3 години като съфорумката.
Абсолютно никога не сме поръчвали храна от там за дома.

# 208
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
О, намирането на други място не е проблем. Резервирам на Фратели Сливница. Щерката е фен на сушито. Мен това хич не ме впечатлява. Опитвала е и сушито на Мел и го одобрява, но определено е по-доволна от Хепи. Миналата година бяхме на осми март там и нямаше такива изцепки, но определено се изненадах неприятно. Беше пълно с възрастни дами. Прииждаха на тълпи.

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 15:15 от iv.elina

# 209
alethea, от къде поръчвате суши във Виница?

Общи условия

Активация на акаунт