⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 222
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Между 12 и 17лв., според това дали има пълнеж и какъв е. С шоколад и лешник е 17лв., другите варианти са по-евтини.

# 541
Тези цени са за 0.500, 0.750 или 1.0 килограм ?
И аз съм в търсене на качествен козунак и все още се чудя от къде.

# 542
Не обърнах внимание на точния грамаж, но не са малки козунаците изобщо и не е пестено от пълнеж.

# 543
  • Варна
Вчера взехме от Галата, но ще го опитам в неделя. Днес си взех от Лидл, аз тяхните много ги харесвам. Но аз предпочитам натурален козунак, без пълнеж, а техните са такива.

# 544
Натурален козунак 650 грама видях преди малко за 18 лв. Ами който иска.
Не на всяка цена ще ям козунак.
Нямаме вече неопорочен празник, уви....

# 545
На Дивото брашно на Чаталджа има с локум, стафиди или шоколад, отгоре поръска захар и ядки, май са 500г за 8-9лв. Опитах локум и шоколад, богат пълнеж не е пестено и са вкусни. Май е приемлива цена като ви чета.

# 546
Момичета, А 1 някъде работи ли днес?

# 547
  • Варна

В моловете?

# 548

В моловете?
И аз това си помислих.Благодаря.

# 549
Козунак си взимам всяка година от ЛИДЛ. Днес пак взех със стафиди. На конци е и вкуса му ми харесва. Даже са намалени в момента на около 4 лв.

# 550
Търся стъклени купи с хубав капак за съхранение на храна-комплект или отделни с различна вместимост. Поръчах от Емаг, но дойдоха натрошени и сега търся физически магазин.

# 551
  • Варна
Преди 2-3 години на спирката на Автогарата имаше сергия, от която си взех калибрахое. Да сте виждали някъде скоро? Не ми се ходи по градински центрове.

# 552
Търся стъклени купи с хубав капак за съхранение на храна-комплект или отделни с различна вместимост. .. търся физически магазин
Ikea, Пепко, Айко, Дука
в Лидл пускат също

# 553
И тук си пускам поста:

Подарявам тези капсули с кафе. ММ объркал и ги е взел, но на нашата кафемашина няма шанс да станат Joy ще ми е най удобно за Варна с лично предаване.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 21:47 от Реа

# 554
Най-уважавам печивата и тортите на сладкопекарна Сладкишче в Левски на Студентска срещу Черноризец Храбър. Ама не знам кога работят. Нещо като ми трябва, звъня на телефона на фб страницата им и питам от по-рано, защото не е цех, а е една сладкарка-пекарка. Поръчвали сме торти и погачи за поводи, а сме си вземали на момента банички и мекици, когато сме ги засичали отворени. Май са отворени за голямото междучасие на училището, но не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт