Shein.com- тема 3

• 42 924
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
Имах поръчка направена на 01.08, но онзи ден след като им бях писала 2 пъти, че се бави и срокът за доставка мина, ми върнаха парите. Реално са заявили връщане, но още не съм ги получила. И така доколкото разбирам няма да си получа пратката в такъв случай. Когато ги попитах ми казаха да им пиша, ако все пак я получа. За първи път ми се случва поръчка да не дойде. На някой случвало ли му се е?

# 676
Веднъж моя пратка също  се забави един ден и бях писала на чатбота, където отговорите бяха,че съжаляват и ще добавят пратката ми в поръчки с ускорена доставка и след няколко часа получих съобщение от спиди, че на следващия ден имам очаквана пратка. Пробвай да пишеш на чатбота защо се е получило така,след като ти не си искала връщане и попитай къде се намира в момента пратката ти,дали е в България или при тях,защото ако е в България може и да пристигне на посочения от теб адрес,защото шейн не контактуват с българските разносвачи.

# 677
Давам отзив за последната поръчка, все още на лятна вълна, че ми предстои почивка. Слагам в скрит текст, нямам време за линкове, ако някой иска, ще дам.
Скрит текст:
Два чифта бански, един и същ модел, хубави са, но съм имала и по-качествени от Шейн. Черният идва една идея по-малък сякаш и по-изрязан, макар, че визуално не се различават по размер. Странна работа.

Чехли. Хубави и удобни, поръчах размер 37,5, защото нося номер 37, но са идвали по-малки. Е, трябваше да взема точно 37, отговарят си на размера. Ще ги нося.

Рокля. Много е хубава за лятна почивка.

Летен гащеризон. Красив и удобен.

И още един бански,  цял. Красив и удобен.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 21:35 от FreakOnALeash

# 678
Получих поръчка вчера и днес ми пратиха SMS да кликна на някакъв линк Получено, за да спечеля точки.
Това някаква измама ли е? Сега видях, че и предния път явно са ми пратили такъв SMS, но тогава съм го игнорирала.

# 679
  • вкъщи
Не. Искат оценка на всеки артикул

# 680
На всеки артикул,който си поръчала трябва да натиснеш "получено" и след това да дадеш оценка, но е по желание. Това се прави за да получаваш повече точки.

# 681
Получих поръчка вчера и днес ми пратиха SMS да кликна на някакъв линк Получено, за да спечеля точки.
Това някаква измама ли е? Сега видях, че и предния път явно са ми пратили такъв SMS, но тогава съм го игнорирала.
Не е измама, споко Simple Smile

# 682
Изпращат действително, но ти ще си получиш точките и ако просто влезеш в приложението и отбележиш че са получени нещата. Ако ти е по-спокойно да не кликаш на линк който ти е изпратен, да знаеш че нищо не губиш ако го направиш без да ползваш линка. Приеми го просто като напомняне това съобщение.

# 683
Забелязах че в Шийн и Тему имат еднакви снимки на едни и същи дрехи, но в Тему са по-евтини. Дали ги взимат от едно и също място и са еднакви, или производството им е различно, просто използват едни и същи снимки. Ето например тези:

# 684
Според мен и двете неща са възможни и може да не е все едното а различно за различните артикули.
Преди време бях гледала някакво видео в което една дама поръча еднакво изглеждащи неща от Shein, Temu и не помня третото място кое беше, с цел да ги сравни. Доста неща бяха, не 1-2 артикула. При някои нямаше голяма разлика но други се различаваха доста - материя при дрехите, аксесоари изглеждащи различно и т.н.

# 685
Имам следния казус - в последната поръчка поръчах изцяло дамско бельо. Оказа се, че единия продавач, от кой съм поръчала 2 пъти по 3 броя бикини ми е изпратил грешен размер- С вместо поръчания от мен М. Част от бельото вече съм изпрала и съм изрязала етикета. Хем се зачудих, защо съм си поръчала по-малкия размер, но побързах да изрежа всички етикети. Сега се рових в прането, има още 2 броя с етикет. Нямам намерение да се разправям с връщане, те и не бяха скъпи, но дали ще дадат компенсация или да не се хабя?

# 686
  • Пловдив
На мен ми се случи, че аз поръчах M ами изпратиха XL. Затова вече не поръчвам бельо.
Така си стоят и то не е 1 брой ами 6 бр.
Ужас ☹️

# 687
Ами ти нищо не  губиш да ги попиташ дали биха те компенсирали по някакъв начин, нали е просто един бърз чат със съпорта им.

# 688
Направих поръчка на 16ти и още не е пристигнала 🫠

# 689
Забелязах че в Шийн и Тему имат еднакви снимки на едни и същи дрехи, но в Тему са по-евтини. Дали ги взимат от едно и също място и са еднакви, или производството им е различно, просто използват едни и същи снимки. Ето например тези:
Скрит текст:

Понякога е съвсем обратното, за абсолютно идентични артикули става въпрос (не само дрехи), които не могат да бъдат сгрешени. Аз лично не  намерих логика, защо даден артикул е по- скъп на едното,  а друг - на другото място.

Общи условия

Активация на акаунт