И как заплатата ще се дели на 2, ама цената на хляба ще се умножава
Изумява ме колко сме овчедушни като общество. Кауфланд ни пречи, обаче Пеевски и всички други идиоти в НС - с мед да ги намажеш
И още много мога да изброявам, ама няма смисъл. Хващаме се за малкото, а не виждаме големите проблеми. Скептична съм за какъвто и да е резултат от този евентуален бойкот. Евентуален казвам, щото съм почти убедена, че няма и да се състои.
Това, което виждам е ежеседмично пълни колички като да сме пред апокалипсис, пълни заведения, задръстени от коли пътища и улици. Очевидно не ни е чак толкова тежък животът.
Ежедневен бойкот и гражданско самосъзнание са нужни, а не подобни стихийни акции, с които да се отбелязваме във фейса колко сме оригинални.
И да, заглавието въобще не е релевантно към темата.
Кога съм казвала нещо хубаво за Пеевски или който и да е било друго същество в парламента? Моля за цитат.
Моля и да не ми пъхаш думи в устата.
Второ. Аз живея в България. България е страната на неограничените престъпления и неограничена простотия.
В Германия може да им е било ок с въвеждането на еврото, ама тук уверявам те, че не виждам как ще стане.
И да логично ако сега взимам 1800 лв, няма да взимам 1800 евро, а 900, но хляба ако 2 лв сега, тогава ще 2 евро, проста математика.
Тоест поскъпването ще е огромно. Хайде докажи, че няма да е така.
Все едно сега да ми намалят заплатата наполовина и да пазарувам на сегашни цени с нея.
И ако ви интересуват пътните катастрофи отворете тема за това. Какво общо има с еврото?
То и аз се интересувам от домашното насилие и как държавата нищо не прави, ама не пиша за него тук в тази тема.