Дискова херния - 24

• 16 563
  • 402
  •   1
Отговори
# 285
Аз Скечърс взимам само онлайн, от https://www.shopsector.com/search/skechers. Абсолютно безпроблемно и бързо връщане.

Благодаря за информацията ! Но никъде не видях  таблица с дължината на стелката , номерът е нещо относително .

Като цъкнете "Избери размер", срещу номера излиза и дължината на стелката.

# 286
В официалния им сайт,който съм дала по-назад има всякаква информация https://www.skechers.com/skechers-slip-ins-glide-step-altus---st … /150514_NTGD.html

# 287
Елора, в сайта с маратонките за пронация и супинация, наистина цените са са високи. Аз гледах от там, и търсех по други магазини с по-евтини цени.
Но в крайна сметка взех това което ми е удобно.
Иначе пазарувам предимно от About you и обувки бг. В About you дебна за намаления, досега правиха страхотни намаления, имам големи попадения от там, но вече ги купиха други и не зная дали ще продължи да е същата политика. В Обувки намаленията са по-малки, но пък има по-голям избор от модели и цветове. Последните ми маратонки са оттам, Ню баланс, много съм доволна. Те са по есенни. На мен заради падналите сводове са ми се разширили малко ходилата отпред при кокалчетата на пръстите и много трудно се намирам удобни обувки и маратонки, които да не ме стягат на пръстите.
От едни тесни си докарах такъв мазол между пръстите, че едвам изкарах една зима куцукайки.
Сега погледнах линка който е дала dt, мисля че не всички модели са с такава стелка.
Най-добрите описания на обувки и размери, съм виждала в Обувки бг. Много често ако искам да си купя нещо от about you, отивам да го видя в Обувки, за повече подробности - материал, стелки, размери, сантиметри и така нататък.
Не зная дали може да се пробва на място в офиса на куриера, Аз предпочитам да ги взема вкъщи, да ги разгледам на спокойствие, да ги пробвам няколко дена на спокойствие, ако трябва да ги задържа малко и да помисля и тн.
Но наистина не винаги имаш попадение от първи път, понякога трябва да поръчаш няколко пъти докато си уцелиш подходящия модел и размер.

# 288
За  обувки може да разгледате и ECCO.

# 289
И аз винаги се консултирам в обувки.бг. Там дават и колко тежи обувката. За мен е важно да е колкото е възможно по-лека обувката.

# 290
Благодаря момичета.
Ще разглеждам и ще следя когато мога.
Дано си улуча размера.
40 номер съм, но се случва да се налага и 41.
Жалко, че това с размерите е толкова относително, а не би трябвало.
Засега единствено на Декатлон не съм имала драма с размерите, точни са.

# 291
Здравейте,
По предписание на лекар пия Диклопрам 2пъти на ден, но вчера вдигнах кръвно, възможно ли е да е от Диклопрама? Какво мислите? Преди месец пих Афламил и нямах такъв проблем.

# 292
Да,възможно е.Всяко лекарство влияе по различен начин на всеки организъм.

# 293
  • на земята
Здравейте,
По предписание на лекар пия Диклопрам 2пъти на ден, но вчера вдигнах кръвно, възможно ли е да е от Диклопрама? Какво мислите? Преди месец пих Афламил и нямах такъв проблем.
От него е.Аз бях така,на третия ден от приема започнах да вдигам кръвно ,а по принцип съм с ниско.Спрях ги веднага.
Би трябвало лекарите да го казват това странично действие,почти на всички хора действа по този начин.

# 294
То си го пише в листовката.Противовъзпалителните,стероидни или не ,са с много противопоказания по принцип.

# 295
Да, прочетох листовката, но реших да попитам, извинявинете.
Уви така е с тези лекарства, но понякога на човек му се налага да ги пие, колкото и да се старае да ги избегне.
То си го пише в листовката.Противовъзпалителните,стероидни или не ,са с много противопоказания по принцип.

# 296
Така е,понякога е неизбежно,но е добре да се взема информирано решение и всеки да си преценява рисковете.

# 297
Алтернативи - бол. Коментираш с лекуващ лекар и сменяте.

# 298
Здравейте, имам нужда от насоки, защото вече трета седмица ме боли кръста и доста се притеснявам. Всичко стана след рязко неправилно изправяне от легнало положение, дръпнаха ме напред. Усетих, че си натоварих кръста, но не обърнах внимание . Една седмица чаках да ми мине и отидох на доктор - ортопед. Постави диагноза радикулит, 10 дни противовъзпалителни и милгама. Обаче имам незначително подобрение. Особено след по-натоварен ден много ме боли. Днес бях на вторичен преглед, сложи ми инжекция и каза ако продължава да ме боли да правим ямр. Каза да ходя на физиотерапия обаче ме е страх като ме боли все още. Мисля си, че не са само нервите, а съм направила и на дисковете нещо. Посъветвайте ме, невролог ли да търся, физиотерапевт ли, лутам се и просто искам да спре да ме боли…

# 299
Послушай ортопеда. Дотук те е насочил много добре. Направи ямр, за да знаеш какво си си направила на кръста (може и нищо да не си си направила, ами да имаш контрактури). Няма друг начин да разбереш колко е зле положението освен с ямр.
Ако са контрактури си за физиотерапевт. Ако имаш проблеми по гръбнака тогава си за неврохирург. Невролозите освен да ти предпишат тонове противовъзпалителни обикновено не могат да ти помогнат много.

Общи условия

Активация на акаунт