Отговори
# 675
И още нещо да добавя , което забравих ...  Много пъти сме го отразявали и писали  след прословутата раздяла с бившата е различен човек от към общуване и не се затваря вкъщи.   Още повече разхубавен и поддържан физически . Просто се изненадахме , защото рядко си спомня паролата на ИГ и се пошегувахме. Прави го или за проект или когато му е готино най вече , когато споделя рибарски улов . На моменти е за тия неща .. Що ми се струва, че  Аталай може да е бил на сета на Ешрефа и там да са го отпразнували .Rolling Eyes

НОВО от представянето на геройте
https://x.com/esrefruyadizitv/status/1900547980026958246

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 20:11 от femmi2

# 676
# 677
НОВО - 5 дни до ''Ешреф Рюя''
https://x.com/esrefruyadizitv/status/1900569820308939168

Още нови снимки

# 678

И нови снимки от IG на Аслъхан:

Скрит текст:

# 679
Не съм чела в социалните мрежи как са коментирали днешното изненадващо стори. Ще я призная Малбората, ако ме опровергае и го промени от любов. Туркиш пресата вече и в Париж ги сгодиха. Най голямата и  любов и страст са му морските риби с тях никой не може да се мери.  

Готини снимки е пуснала, като от лична фотосесия. Забелязвам че обича да се селфи 🤳 и прави муцунки ,то така правят повечето че модерно и филтри ползват.
Има тяло и нежно лице може спокойно, като фотомодел да работи или манекен. Като се сетя с какви  кикимори и лелки го клюкаха и спрягаха.... Малбора е по -добрият вариант и избор. Красива двойка са но сме ги виждали само в "Кюбра" на гала вечерта.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 08:50 от femmi2

# 680
# 681
Феми, тази вечер Чачо ми напълни душата!
Лайкнал е снимките на любимата си Аслъхан.
Феновете са щастливи.
Какви чудеса прави един лайк!
Развихря въображението, дава свобода за волни съчинения на тема любов и взаимоотношения. Няма да се изненадам ако утре медиите съобщят и за евентуална женитба.
Ехх, Чачооо, каква работа отвори на журналистите. Едно сърчице и след него... цял роман от фантазии.

# 682
Брейййй , Шефа кога има време сторита да пуска и лайква толкоз бързо Joy ха , ха ! То това е работа за нула време. Особено пък да натиснеш копчето за лайк.
Цял ден ми е закачливо и се шегувам.. Ами умеем го то не може само да сме сериозни. Вече се затопли и ша пускаме Аполона и по шорти. 😝

Емкааа , ама както винаги си в десятката. И сто публикации да лайкне какво от това?! Верно, че друг път толкоз активен не е бил и народа ся се чуди и е във еуфория. Ами и двамата са решили да са открити. Ще видим ако го издебнат някъде дали ще се отпусне за ЛЖ. Повечето са доволни че са заедно и досега на хейт не съм попадала.  Има и такива ,които не я харесват толкова. Вкусове всякакви. Красотата за всеки е различна.
Но са важни и други качества.
Дори и да сме имали съмнения за ПР връзка не е такава.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 01:34 от femmi2

# 683

Един ден се срещнаха ,но въобще не беше както той си представяше.

# 684

Един ден се срещнаха ,но въобще не беше както той си представяше.

Добро пролетно съботно утро !

Тази среща как си я е представил в съзнанието след години?
Това, че неговата мечта и голяма любов ще работи, като информатор и че може да го предаде не му е минало през главата. Нито че ще бъде лидер на подземният свят след време.  Той дори не знае дали е жива, но не се отказва да я търси и в друга не се е влюбил.  
"Сърцето обича само веднъж"!

Мисля си дали ще се усети и досети коя всъщност е Нисан, но няма да се издаде и ще остави да види докъде ще стигне и как се е съгласила да е информатор.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 10:48 от femmi2

# 685
Здравейте, дами!

Само 4 дни ни делят от големия ден - премиерата на „Eşref Rüya”. Нетърпелива съм, любопитството ми нараства от видяното до момента.
От продукцията ни подгряват сериозно:
Цитат
Eşref Rüya
Има мистерии, които трябва да бъдат разрешени, минало, с което да се сблъскаме!
#EşrefRüya с първи епизод в сряда от 20.00 ч
Започва по #KanalD.

"Това, което давате на другите, го давате на себе си."

Пожелавам ви чудесен почивен ден, изпълнен с много слънце, обич и доброта!

# 686
Нетърпението и вълнението е обзело всички. Творчество и красота се лее. Малко остана до премиерата.  От продукцията всеки ден подгряват и рекламират. Статии се пишат направо им изгубих бройката вече. Отдавна не сме имали такава реклама и шум.

# 687
Хорааааа,Енгин прие пратката 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🫣🫣😊😁😁😀🫡🫡. Оффф. Чачо има да се смее 😀😀. Какви неща съм му писала ... Тези писания са от преди 2 години ,сега не бих му ги писала ,ама ме мързеше на ново 😁😁😁 Не мога да повярвам. Иначе бях в хотела и той беше там . Искаха да ми помогнат да вляза ,но не стана . Ще разказвам днес . Ако Чачо има по'-луда и вярна фенка ,те къде съм ! 🤗😁 . Даже няма да преглеждам за грешки . Много се радвам . 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗😎

# 688
Дианкааа , мила много се радвам че успя най после да му занесеш лично подаръка. Нека го прочете Чачи и да се смее ще е от сърце.Много добре знае как действа на жените и колко луди фенки има дори да се прави на дръж ми шапката. Wink

Ох ,жалко  за хотела че се била там и не си се снимала с него.
То не може ли отвън така правят повечето, като свършат снимки само трябва да изчакаш търпеливо.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 12:13 от femmi2

# 689
Не ,аз бях вътре. Момичето беше много отзивчиво ,искаше да ми помогне. Звънна два пъти ,после лично отиде да пита. Трябваше да се разрева там ,а не в самолета на връщане 🫣😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁.  Или да се закова  пред хотела до вечерта . Ама бях с братовчедката ,тя гладна ,лошо й било ... А,тя знае аз за какво отивам. Трябваше да се поразходим в квартала ,там да ядем ,пием и като се свечери  да се върнем... Не знам ,какво ми стана . Толкова хора искаха да ми помогнат ,охрани ,персонал ,Ергюн ... Нищо ,знам къде са ,нищо чудно май месец да цъфнали пак 🫣😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт