Сто и пета плетаческа тема

• 23 621
  • 834
  •   1
Отговори
# 120
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
гугъл сърч по картинка  Simple Smile

лека и мека.

# 121
Добро утро, момичета! Спорен да е денят ви 🤩
Скрит текст:

# 122
Много красиво става.

# 123
  • Бургас
Сега ако сложа в къщи и манекен  Smiley 

Сигурна съм, че ще се получи нещо много красиво.

# 124
гугъл сърч по картинка  Simple Smile
На мен страшно ми хареса това произведение на изкуството на картинката и сега реших да видя кой го е сътворил - оказа се "Шанел", колекция висша мода пролет-лято 2016. Какво да кажа, имаме добър вкус Simple Smile

# 125
Скоро го купих манекена, не заема място и е много удобен. Няма как да забивам карфици по себе си 😃 Пластмасов е, но ще си купя и друг от пяна когато му дойде реда.

# 126
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скоро го купих манекена, не заема място и е много удобен. ...

Как да го кажа по-деликатно.
Да опитам така.
Не заема място, защото моделът е такъв. За русалки уголемен размер, като мен, ще заема доста повече. Joy

Гибли,
Joy аз пиша Гибли, а редакторът го променя на гинко Joy

Много ми хареса моделчето, защото е закачливо с това обратно закопчаване. И защото е много идейно дълги перли да тежат и да изпъват плетивото.
Но честно казано сякаш повече би ми харесало в черно или тъмно нощно синьо и без мънистата по цялата плетка.
Но признавам, че за тържество и златното би подхождало.

# 127
Айде сега и ти! Русалки...ще оразмеряваш 😜
Иначе има и регулиращи, но аз толкова пари не давам. На мен ми върши работа и чучело колкото да си визуализирам идеите и да видя извивките. Този купих за 50лв от olx втора ръка, но е без забележки. Момчето се оказа от моя град и ми го донесе до вкъщи. Предстои да го облека в трико, за да не ми се плъзгат дрехите.
ММ като разбра, че ще купувам манекен и щеше да припадВа 😂 'щото само това няма вкъщи  Обаче като го видя каза, че наистина не заема място и даже хвърля по едно око минавайки и следи и коментира това, което работя в момента.
Показания модел ми харесва, но и на мен перлите са ми туу мач 😁

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 09:41 от •mimoza•

# 128
Много е красиво, за мен е много трудно....... да станат еднакви всички бримки и още повече  да се издокара дреха. Браво на тези, които умеят.

# 129
  • Бургас
Наистина има уникално красиви дрехи от плетиво.  Като си помисля, че навремето всичко е било на ръка, такива шедьоври има изплетени, изтъкани, ушити. Днес дори е много по-лесно с технологиите.

Започвам да обмислям къде ще бъде манекена. Куклата вече наглежда  ММ Laughing

# 130
Пристигам тук с последото ми плетиво, което още не е изпрано, но сърце юнашко не трае да се не похвали.
Малко е налудничава комбинацията от цветове, обаче тя си има история. Пък и аз цял живот съм била открояваща се, без да се старая за това, та сега вече хептен ще съм.
Мъжът ми един ден се прибра с няколко торби с прежда, които  свекърва ми е получила като подарък от незнайно къде. Но тъй като тя вече не плете, на мен се падна честта да ги ползвам. Почувствах се като дете в сладкарница.  Веднага си харесах няколко кълбенца, но за съжаление цветът, който ми хареса най-много, беше твърде малко за цяла жилетка, че даже и за половина.
Люляковото беше най-много, но също недостатъчно, и в крайна сметка, от всички се наложи да правя комбинация, която хем да ми стигне, хем цветово да се съчетаят някак си.
И, моля ви, не убивайте фотографа, (тоест мен,) той толкова си може. Не става кифла от мен, така и не се научих да си правя селфита.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 12:27 от Без цел

# 131
Без цел, страхотна жилетка! Много хубави цветове и комбинацията им е много сполучлива.  Ако можех да плета свястно на една кука бих си откраднала идеята Simple Smile
Преди години четях в темата, наскоро отново ви открих и много се радвам на творенията ви. Много е зареждащо.

# 132
Без цел, чудесна жилетка си направила! Обичам проекти с история - винаги има какво да разкажат ❣️

Приключих и с другата предница и започнах гърба. Струва ми се широко като цяло, но предполагам само ми се струва 😁

# 133
Благодаря ви, момичета! Ще се боря като прасе  с тиква, докато налучкам с какво, освен с бяло мога да я нося.

•mimoza•, пропуснах, на мен много ми харесва това, което плетеш за завършек на тоалета ти. И точно това, че е контрастно ми харесва.

# 134
  • Бургас
Чудесна е комбинацията, много свежа.

Общи условия

Активация на акаунт