Сто и пета плетаческа тема

• 23 798
  • 834
  •   1
Отговори
# 330
  • в сърцето на един мъж...
Диорела, тя понеже преждата е малко, реших, че ще е за шал, така че няма да меря с нещо друго, ще си върви едно голямо парче. Ще му сложа после ресни и те така.
Благодаря за вдъхновението! Heart

# 331
Страхотни неща показвате . Мотивирате ме . Няма как да ви покажа , но вчера гледах в тик ток плетена кукла , която на главата си има изплетени рози . Като дръпнеш роклята на горе става като плетен букет, а като я свалиш става кукла. Много интересно беше . Кои прежди използвате за пролетта ?

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 08:53 от ֍₰꙳꙳ Alisa ꙳꙳₰֍

# 332
  • Бургас
Geia, един труден урок, който научих с цената на много разплитания, е да броя- постоянно, ако трябва по два пъти. И да се връщам да оглеждам.

Постоянно виждам и аз уникални неща, ако можеше с мисъл и да стават  Satisfied

# 333
Ох, да, толкова красиви неща има...
Галчудо, като стигнах до някъде и се сетих, че би било добре да броя, ама мача е свирен Simple Smile Хем ме предупредиха, че най-много грешки стават на последните бримки, обаче така или иначе реших, че това ще е тестово Simple Smile За следващите опити със сигурност ще броя.

# 334
Винаги трябва да се брои , на всеки ред . Защото колкото и да внимаваш понякога пропускаш или добавяш повече . Аз броя на всеки ред . Предпочитам да разплета 1 ред отколкото цялото плетиво .

# 335
Страхотни неща показвате . Мотивирате ме . Няма как да ви покажа , но вчера гледах в тик ток плетена кукла , която на главата си има изплетени рози . Като дръпнеш роклята на горе става като плетен букет, а като я свалиш става кукла. Много интересно беше . Кои прежди използвате за пролетта ?

Плетох за една булка такива, много им се радваше.
За пролетта ползвам памучни или памук с нещо друго.

# 336
И моето одеалце е към края си:
Скрит текст:
Но не зная дали да го обкантя по някакъв начин?!? В началото и края ще се справя, но отстрани как да го направя не зная. Но нека довърша и тогава ще търся начини, като разбира се, ще съм много благодарна, ако дадете ваши предложения

# 337
Аз снощи го гледах, гледах, това, дето го изплетох и го разплетох GrinGrinGrin Сега броя като плета, та определено изглежда по-добре Simple Smile

# 338
Момичета съществува ли дълга и тънка кука за плетене на две игли . Едно време баба имаше дълги , но бяха по - дебелички . На мен ми трябва да е дълга и тънка за друг вид плетиво , има ли такова чудо и къде мога да намеря . Също дали има такава кука (остра ) за плетене на две куки , но с дръжка ?

# 339
Знам че има едни дълги куки с дръжка за тунизийско плетене. Виждала съм клипчета и ми е много интересно, но никога не съм пробвала.
Аз приключих с одеалцето. Пробвах да го обримча, но не ми хареса и направих само 2 реда нисъкпълнеж отгоре и отдолу. Харесва ми така и отмятам като приключил проект Simple Smile
Скрит текст:
Скрит текст:

# 340
Момичета съществува ли дълга и тънка кука за плетене на две игли . Едно време баба имаше дълги , но бяха по - дебелички . На мен ми трябва да е дълга и тънка за друг вид плетиво , има ли такова чудо и къде мога да намеря . Също дали има такава кука (остра ) за плетене на две куки , но с дръжка ?

Виждала съм такъв комплект куки с различен размер в Алито и Шейн.
Последното изречение не го разбирам.

# 341
  • Варна - Черна гора
Има такива игли.
Милена стил Пловдив
Александър
Александър

# 342

Представи си кука за плетене на 1 кука с дръжка само че да не е с ухо ,а да е остра като шиш . Как да обясня ?

# 343

Представи си кука за плетене на 1 кука с дръжка само че да не е с ухо ,а да е остра като шиш . Как да обясня ?
Представих си го, но не съм срещала такава двойка. Само единични.

# 344
֍₰꙳꙳ Alisa ꙳꙳₰֍, ако е нещо като дълъг шиш за плетене, но накрая да има дръжка като куките със силиконови дръжки, може да опиташ да си направиш дръжката. С пистолет с горещ силикон наслояваш малко, докъдето ти трябва и докато е топъл силикона, овалваш малко ( търкаляш), да се заглади дръжката. Правила съм си такива дръжки на куки, които нямат, че не ми бяха удобни без дръжки и ми се получиха добре.

Общи условия

Активация на акаунт