Сто и пета плетаческа тема

• 23 800
  • 834
  •   1
Отговори
# 345

Това започнах уикенда . Довършвам и лилавата жилетка .

# 346
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Помощничката е страхотна!

# 347
Помощничката е страхотна!

Така е . В момента съм на работа . Довечера ще ме чака на вратата да я взема при мен . Научи се да идва при мен и даже на прозореца ме чака понякога . След като стъпкаха братчето и ,много си я пазя . За щастие не е много гальовна и общителна и не обръща внимание на всеки . Не обича да я държат .

# 348
Дали ще ми се получи морското одеалце?
Joy

# 349
  • Sofia
С тази гледка няма начин! Laughing

# 350

Това е базовият модел, но аз ще сложа три цвята - небе, плитко море и дълбоко море Joy
И ще го накича с лодки, риби, раци, октоподи, водорасли...
За зетя ще е Wink зет като мед.

# 351
Дами днес научих, че приятел от детството опаква бебе. Тъй като сме много близки и искам да ги зарадвам с плетиво давайте съвети. Нищо бебешко не съм плела до сега. Сещам се само за одеало. Казжете прежда подходяща за новородено, схеми и всякакви идеи ще са ми от полза. Не знаем още пол за това ще е нещо унисекс. По клоня към жълто. Очаквам предложения.

# 352
Най-вероятно бебето ще е лятно. Затова, по-добре една памучна пеленка. Съчетание от няколко цвята - бледо синьо, нежно розово, бледо патешко жълто, бяло, а дори и бледо резеда,  се съчетават много добре и са походящи за всяко бебе. Ще стане чудесна пеленка и е много необходима. Ще се зарадват.

# 353
Най-вероятно бебето ще е лятно. Затова, по-добре една памучна пеленка. Съчетание от няколко цвята - бледо синьо, нежно розово, бледо патешко жълто, бяло, а дори и бледо резеда,  се съчетават много добре и са походящи за всяко бебе. Ще стане чудесна пеленка и е много необходима. Ще се зарадват.

Като памучна прежда харесах Деним.

# 354
Здравейте! Обръщам се за помощ към вас! Не мога да разгадая плетката в горната част на рокличката. Искам да изплета дълги ръкави.

# 355
Моля те, пусни в едър план от центъра на плетката, да видим ясно бримките - лице и опако.

# 356
Това са снимки в по-близък план.

Това е снимка от опаковата страна.

Прилача на жартиер, но в лице има някакво изместване през три бримки, но как, не ми е ясно.
Ще съм много благодарна, ако ми помогнете!

# 357
На мен ми прилича на 2 бримки свити и наддавка, изплетена кръстосано, за да се измества по диагонал. Трябва да се пробва. Не зная дали ще стане еднакво, ако жартиерът се плете само с лицеви, или само с опакови бримки.

# 358
Струва ми се, че през пет бримки лицевите стават опакови, а опаковките - лицеви.
С изместване към средата.

Това май не е съвсем същото

https://blog.weareknitters.com/knitting-stitches/knit-woven-tran … rringbone-stitch/

# 359
Добри, като гледам, в лицето изглежда като да има такава смяна Л/О, но свалих снимката на опако, там си изглеждат еднакви в редовете, без смяна.

Общи условия

Активация на акаунт