Cavapoo, maltipoo, мини пудел

• 2 547
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Ау, как ли пък не ще дам 3000 лв, за куче от обява в нета. Колкото и да е точна жената никъде не прочетох кученцата да върват с родословие и изследвания на родителите срещу генетично предавани болеси.

# 16
Ау, как ли пък не ще дам 3000 лв, за куче от обява в нета. Колкото и да е точна жената никъде не прочетох кученцата да върват с родословие и изследвания на родителите срещу генетично предавани болеси.
Напълно съм съгласна с вас! Не бих се доверила на подобна обява, още повече че преди няколко дни една дама ми се оплака на лично точно за подобен измислен развъдник, в Пловдив...
На място нещата изобщо не стоят по този начин..
Многоо внимавайте на кого се доверявате!
Напоследък стана много често домашното кръстосване на породатата, и то на доста висока цена на какво отгоре...

# 17
Здравейте, как върви избора ви за порода? Взехте ли си кученце?

# 18
Здравейте, как върви избора ви за порода? Взехте ли си кученце?
Да Simple Smile
Вече от около 15 дни си имаме сладък, пухкав бонбон Yellow Heart

# 19
Честито, да ви е здравичко и много любвеобилно!

Споделете, моля, какъв избор направихте, кавапу или пудел? Откъде го взехте? Питам, защото и аз съм се спряла на тази порода и прочетох  мнението на останалите в темата.

# 20
Честито, да ви е здравичко и много любвеобилно!

Споделете, моля, какъв избор направихте, кавапу или пудел? Откъде го взехте? Питам, защото и аз съм се спряла на тази порода и прочетох  мнението на останалите в темата.
Аз си взех кавапу, точно такова кученце исках от 5 години поне. Бях си го харесала в Испания и никъде не виждах истинско такова. Повечето са домашно правени кръстоски, между пудели, което не е истинската порода. Моето кученце се води F1 Cavapoo.
Не искам да се правя на разбирач, защото не съм. Знам и мнението на повечето хора, които биха избрали чистокръвно пуделче. Те също са прекрасни душички Yellow Heart
Там от където аз си взех моето развъждат мини пудели. Кученцата се дават с ваксини и чипове. Много е важно да знаете, че кученцата не са рано отделени от майката и са минали минимум 2 ваксини, супер е и 3 да са поставени.
Направих си собствено проучване, изчетох куп информация в австралийски сайтове, в няколко Фб групи, видеа и т.н  Щастлива съм да имам най-сладката душичка, на света и дано да ми е здравичко и палаво винаги до мен Purple Heart

# 21
Joana85
Здравейте, може ли да споделите от къде сте взели кученцето порода кавапу,защото и на мен ми харесва много тази порода. Каква е цената ,имат ли паспорт,от кой град е развъдника?

# 22
Joana85
Здравейте, може ли да споделите от къде сте взели кученцето порода кавапу,защото и на мен ми харесва много тази порода. Каква е цената ,имат ли паспорт,от кой град е развъдника?
Ще ви пиша ЛС, не искам да звучи като реклама.

# 23
Здравейте, обмислям покупка на той пудел, мини пудел или малтипу. Може ли да ми покажете снимки на вашите, от къде са закупени, колко струваха ако е удобно и как се държат. Лесно ли ги научихте да си вършат работата навън и тн. Ще съм благодарна за всякаква информация. Изминаха седем години от загубата на първото ми куче и чак сега се чувствам готова да си взема пак, но се притеснявам, че съм изгубила тренинг.

# 24
Здравейте, обмислям покупка на той пудел, мини пудел или малтипу. Може ли да ми покажете снимки на вашите, от къде са закупени, колко струваха ако е удобно и как се държат. Лесно ли ги научихте да си вършат работата навън и тн. Ще съм благодарна за всякаква информация. Изминаха седем години от загубата на първото ми куче и чак сега се чувствам готова да си взема пак, но се притеснявам, че съм изгубила тренинг.
Здравей, в края на май взехме нашето той пуделче - момченце, с цвят червен априкот. Взехме го не от лицензиран развъдник, но с генетични тестове и родословие на родителите. В момента е вече на 5 месеца, тежи 3 кг - много е игрив и див. Сравнително лесно се научи да ходи по нужда на пелена, но все още не може да издържа да стиска и да не пишка по цял ден докато се приберем и изведем навън. Инаде другата работа я върши само навън.
Трудно е да гледаш бебе куче, трябва добре да си прецените с какво се захващате. Аз никога не съм имала куче досега и се видях в чудо първите няколко седмици. Взехме го 2,5 м. и правяеше бели из целия апартамент. Иска постоянно да спи при нас и вече се качва на спалнята. Всяка вечер аз го свалям, той скача и се качва и двамата не спим. НЕ знам ще успея ли да го накарам да си спи в леглото, До момента всички опити са безуспешни. Иначе е голяма радост за всички ни, оправя ми настроението с любовта  и игрите си и нямам търпение да се прибера след работа да го видя. По 10 мин скача като луд от радост горкия като ни види, че се прибираме и тича да ни посреща на вратата.В началото скимтеше и плачеше, че го оставяме, но вече знае думата "чао" и "работа" и не приема раздялата толкова драсматично.
Научи се да легне, да седне и да дава лапа за по малко от седмица тренировки. Много умно куче е. Ако имаш някакви въпроси - питай, бих се радвала ако мога да помогна.

# 25
Споделям и моя опит... На 6 месеца, кавапу. Взехме го на 2.5 месеца с две ваксини и след поставяне на третата, изчаквахме и започнахме да излизаме навън. След около 2 месеца активно пишкане на и около пелената, изведнъж започна да прави всичко навън. В момента вече си стиска без проблем, излизаме по три пъти дневно.
Вече махнах пелените, защотот от месеци не ги ползва.
Изключително умни и привързващи се кученца, нашето обаче не се натиска да спи при нас, въпреки че се качва на леглото и дивана и през деня подремва, но не и нощем.
Задължително спи или от едната или другата страна на спалнята, залепен за нея. Ляга си и на пода, явно му е прохладно. Все пак задължително иска да е в стаята в която сме и ние.
Страда, когато излизаме, скимти още.. и ми се къса сърцето, но после го намираме наспан и готов за игри.
Умен, игрив и разбиращ...голяма радост за нас.
Вече е пътувал няколко пъти на море с нас в Гърция и е обиколил България с кола. Няма проблем с пътуването.
Само да ни е жив и здрав, това е най-голямата ми радост и любов - да му видя умната и предана муцунка сутрин, когато отворя очите си.

Общи условия

Активация на акаунт