Априлче 2025г./тема 6/

• 29 999
  • 756
  •   3
Отговори
# 285
Аз си взех М едните и Л от другите

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 08:59 от Lilyivanova

# 286
Понеже виждам, че доста пазарувате от shein. Аз лично нищо не бих купила за новроден бебчо, та и за мен от там, вкл. Pepco, sinsay, lidl и тн. Има прекрасни български марки с памучни материи. Бъдете внимателни с платовете и материалите. Влизала съм и съм пипала дрехите там- ами ужасно качество са. Не знам как купувате за бебета си от там и за вас.. този сутиен ще е в контакт точно с храната на бебчо (гърдите ви) (без да внасям лоши чувства) Simple Smile Оставям това тук:

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 09:21 от Pipiilotaa

# 287
От Shein и Temu взимам за бебето само 100% памук и имат доста добри попадения според мен.
Пепко, синсей и Лидл имат уникални неща за бебетата също, които си заслужават! Пак казвам само 100% памук

# 288
Някой мисли ли да си вземе термометър в болницата.
С предишното раждане не съм носила, но сега четох разни списъци да видя докъде съм с подготовката и забелязах, че препоръчват да си носим.

# 289
Не знам какъв е този 100% памук, но на допир е като шкурка сравнение с дрешките които съм взела за бебчо от български производители. Всеки сам си преценява, както се казва, но имайте едно наум, че са си под въпрос. 🫶🏼
П.с. Рози, да. Ще взема, приготвила съм го понеже в МД е част от списъка.

# 290
Ще взимам, да. Мисля, че на визитации като минават, питат за температура.
Някой мисли ли да си вземе термометър в болницата.
С предишното раждане не съм носила, но сега четох разни списъци да видя докъде съм с подготовката и забелязах, че препоръчват да си носим.

# 291
За мен Shein и Temu са no no, заради багрила и по етични причини.
Термометър не мисля да вземам, познавам се и ще се меря денонощно. Обаче за сутиен за кърмачки не се бях сетила, ще потърся, супер сте с тази напомнянка Blush

# 292
Понеже виждам, че доста пазарувате от shein. Аз лично нищо не бих купила за новроден бебчо, та и за мен от там, вкл. Pepco, sinsay, lidl и тн. Има прекрасни български марки с памучни материи Бъдете внимателни с платовете и материалите. Влизала съм и съм пипала дрехите там- ами ужасно качество са. Не знам как купувате за бебета си от там и за вас.. този сутиен ще е в контакт точно с храната на бебчо (гърдите ви) (без да внасям лоши чувства) Simple Smile Оставям това тук:

Добре, че си ме изпреварила с това предупреждение… преди малко го прочетох и лошо ми стана 😩 Много страшно с тия дрехи. Сега съжалявам, че си поръчах 3 летни блузи за кърмене от Тему… Сигурно няма да смея да ги докосна.

# 293
Аз взех сутиен за кърмене от Джъмбо, за 8 лева, но още не съм го мерила, като материя изглежда добре и е рипс и мек, мисля, че е с подплънки.
Доста мои познати пазарят дрешки от Пепко и Синсей и уж са доволни, аз взех от Пепко няколко, бабите взеха и от ХМ.
Не мисля да поръчвам от Шейн и Тему, то и аз не поръчвам от там за себе си особено след няколко неуспешни опита от Тему.
Една приятелка тъкмо ми даде дрехи и от нейното бебче, преброих само ританките са 15 броя, още има бодита и камизолки, та за новородено съм пълна с дрехи, даже не знам кога ще ги износи 😃.
Тези дни вече почвам с прането и опаковане на багажа (34та седмица съм).
Най-вероятно ще съм секцио, сега на 28ми съм на преглед и последно ще обсъдим с доктора. Не му харесва плацентата (застаряваща с калцификати още от 30та седмица) и каза, че трябва да се изкара бебчето по-рано от термина. Също изписа и протеин да пия, бебчето беше 2,170 кг, явно за да качи възможно най-много.
Доктора каза сега 34та седмица последно да пия аспирина и да го спирам.

# 294
Привет момичета, обратното броене започва Simple Smile
Аз съм с термин март, по към края, та следя и вашата темичка.
Да питам и вас за препоръки за чаршафчета и протектори за кошара откъде взехте? Не искам комплекти, поне в началото мисля че нямам нужда от плик и калъфка за възглавница. Ако нещо бъркам, кажете.
Аз няколко неща взех от шейн и тему, нощници за болницата, сутиени за кърмене, не ми се даваха много пари, поръчах ги с идеята че само там ще ги ползвам, пък ако ми тръгне кърмата живот и здраве, ще купя по качествени.

# 295
Дрешки за малката не съм взимала от Shein , от Тему никога не съм и пазарувала. Нощници за болниците взех, че мисля да ги изхвърля след това. Но ще ги изпера и мина през най-високата температура и ще видя как са, ако не са станали като дрехи за кукли. Но ще търся и други опции. Сутиена може и директно да го изхвърля, ще видя. От Пепко и Sinsay съм взела много малко неща и са 100% памук. До сега не съм срещала отзиви за проблем с тях, но моме и да не съм попадала. Имам клин от Пепко и не съм имала проблем с обриви и тн.

Чаршафи и протектор за матрак взехме от ИКЕА.

# 296
Аз взех чаршафи и протектори от Айко.
За протектори имаше от памук и от бамбук - взех по 1 от 2та.
Линк към  чаршафите : https://aiko-bg.com/product-48265040102

# 297
Същия вид чаршафи взех и аз от Айко.
Протектори също от там
Аз взех чаршафи и протектори от Айко.
За протектори имаше от памук и от бамбук - взех по 1 от 2та.
Линк към  чаршафите : https://aiko-bg.com/product-48265040102

# 298
Мислех да пиша за Шийн и Тему, обаче реших, че който пазарува оттам си е направил проучването.
Аз взех от ХМ дрешки за първия месец -ще преценя дали да взимам повече оттам, но всички се водят органичен памук Rolling Eyes.
Хавлия и пелени поръчах от gush.bg
Спално чувалче ще взема от angelbaby.
Чаршафи, протектор и т.н. вероятно от Икеа, чакам да ми кажат размера на матракът на леглото, което ще ми дадат.
В Next има разкошни дрешки, но ще изчакам да се ориентирам с размери и какво ще ни е удобно.
Като цяло за дрешки дадох около 100 лв. до момента, включващи и по-дебела горна дрешка и мисля, че за момента е достатъчно.

# 299
Аз явно не съм ги проучила достатъчно, защото не бях срещала такива отзиви. Останала съм с впечатление, че доста хора пазаруват от тях. Но ще прежаля парите за нощниците и 6те лева за сутиена.

Дрешките, които основно съм взела са от HM и Зара. Но наистина имам 3-4  от Sinsay, както и от  Lidl. За Lidl-ските съм чела, че са много доволни. Дано да нямаме проблем с тях, ако не ще ги рециклирам и толкова.

От Angelbaby съм взела чувалче за сън и комплект за изписване, което си има одеалце. Хубави са материите на допир.

В Aboutyou също правят добри намаления на бебешки дрехи. Взех няколко на Name it и материите ми се сториха много приятни.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 10:57 от Пълнолуние

Общи условия

Активация на акаунт