Априлче 2025г./тема 6/

• 30 011
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
Едно време нямаше Пепко, Синсей и се купуваше много от Лидл. Нещата не са мръднали. Просто са уголемени.
Аз съм най-доволна от Асда/Джордж, но след излизането от евросъюза на Англия, трудно се намират и доста поскъпнаха.
Не съм чувала за някой с алергия от Шейн или Тему, но така написано постът е странен. По-скоро не е упоменато дали е бельо, дали е прано, не прано и тн. Самата миризма на нещата е странна, китайска. Но то е ясно.
Ако сте забелязали, навсякъде вече симпише произведено в Китай. Сестра ми ми носи скъпи неща от Англия и на тях пише, че са произведени в Китай, така че... Няма спасение. Не знам дори H and M и Зара какво направиха.
Аз  Бг производители трудно намирам - масово всичко е внос от Турция, а нещата са доста умалени при тях.
Бях намерила една жена, която шиеше пижами, но не останах очарована от материята... (Тя пак е внос)...

# 301
Аз бях много доволна от Лидълските. Нямала съм никакви проблеми с тях. Малката ще износва от каките. Почти нищо не съм купувала за бебка, защото повечето неща са ми налични, въпреки че са минали повече от 15 години🫣
И аз съм си взела нощници и сутиен от Шейн за родилното. Мисля, че ще свършат чудесна работа🙂

# 302
Момичета, харесах си най-накрая и шампоан/душ гел.
Не съм сигурна дали го има в Бг, съставът ми се стори различен. Пускам линк.
Междудругото, който има INCI може да прави скрийншот на баркодовете и да ги прати на друг телефон и после да ги сканира, работи без проблем. Или от монитор на телефон да сканира Simple Smile

https://www.iherb.com/pal/referral/pdp/GWG6148?productId=50998&r … m_medium=appshare

# 303
Аз съм изостанала с четенето и ще наваксам по-късно/утре, но се отбивам да напомня -
ако някое от нашите бебета е тръгнало да идва по-рано, минахме водолея...
Отсега рибки Heart или както е по-вероятно овенчета/телчета... Heart

# 304
Гери, във фб групата Бебе продавалник има жени, които внасят дрешки на Джордж. Да, цените са леко завишени, но качеството е страхотно. Аз главно ромпъри взех на Джордж + няколко бодита с къс ръкав.
Другите ми големи покупки са пепко, синсей и хм.
От Лидл, Шийн и тему са ми единични нещата.

Едно време нямаше Пепко, Синсей и се купуваше много от Лидл. Нещата не са мръднали. Просто са уголемени.
Аз съм най-доволна от Асда/Джордж, но след излизането от евросъюза на Англия, трудно се намират и доста поскъпнаха.
Не съм чувала за някой с алергия от Шейн или Тему, но така написано постът е странен. По-скоро не е упоменато дали е бельо, дали е прано, не прано и тн. Самата миризма на нещата е странна, китайска. Но то е ясно.
Ако сте забелязали, навсякъде вече симпише произведено в Китай. Сестра ми ми носи скъпи неща от Англия и на тях пише, че са произведени в Китай, така че... Няма спасение. Не знам дори H and M и Зара какво направиха.
Аз  Бг производители трудно намирам - масово всичко е внос от Турция, а нещата са доста умалени при тях.
Бях намерила една жена, която шиеше пижами, но не останах очарована от материята... (Тя пак е внос)...

# 305
Joss На мен не ми се отваря някакъв конкретен продукт, а началната страница на IHerb.

Дано да нямаме проблеми с дрешките, които сме взели. Дано просто да са някакви единични случаи с тези неща от Shein.

# 306
Специално за Лилд мога да споделя, че са висококачествени от сертифициран памук и са много по-добре от разни маркови дрехи. За мен това са най-качествените бебешки дрехи + тези от Турция и някои от българско производство.

Колкото до Шейн и Тему, за мен това си е чиста антиреклама. Имам изключително чувствителна кожа и не съм имала проблеми. Първоначалното изпиране може да е с дезинфектант за дрехи и няма да имаш проблем. Освен това винаги се поставят подплънки за кърмачки и сутиенът няма пряк допир със зърното. Имам само хубави отзиви 🤗

# 307
Единични случаи са според мен. Излезна ми постът и на мен във фб. Еми, на всеки може да се случи и не само от тези марки.
Аз често пазарувам от там и до сега не съм имала проблем, а съм с много чувствителна кожа. За сметка на това пък преди години се изприщих от скъпа дреха, нямам спомен вече коя марка е, но Шийн и Тему не съществуваха.

# 308
Тъкмо щях да пиша, че и на мен ми звучи като антиреклама. Аз оттам само рокли си взимам, но не съм имала проблем с алергия. Разбира се, има хора с по-чувствителна кожа и получават обриви от всичко. Това ми звучи като обеците, има хора нямат проблем с други материали различни от злато и сребро. Аз например нося само злато или сребро, защото като малка ми ставаха рани на ушите. Скоро, се бях престрашила да сложа едни обеци, бих казала менте, ами не ми се получиха рани. Бяха ми ги подарили, носих ги само ден, но нищо не се случи. И все пак страха да нося нещо различно си го има.
За миризмата съм съгласна, но като се изпере няма проблем. Да не говорим, че от праха също може да се получи алергична реакция. Преди много години, ползвах един прах, беше много рекламиран. На мен ми беше супер, миришеше хубаво. Но мъжа ми получаваше сърбеж, и докато схвана, че е от праха, мина доста време. То дрехи ли не сменяхме, всичко, но не и праха 🤣.
Иначе съм съгласна, че някои материи са ужасни. Реално не знаем и в магазина откъде купуват дрехите или платовете, ако те си ги шият.
За бебка, мои приятелки и сестра ми ще ми дадат доста неща. И аз само ще допълвам.

# 309
Моят мъж категорично ми забрани да поръчвам от китайците каквото и да е за бебето, точно заради тези отзиви. Има ги и по чуждите форуми и то проблемът там е малко по- сериозен. Просто там нямат същите регулации, както в Европейския съюз и точно заради химикалите, които ползват, при някои се получават неприятни реакции. Не минават същите тестове, които дрехите за ЕУ минават (уж). Обаче, това естествено не значи, че всички са така, или че всеки ще се обрине и тн. Даже имаше скоро случай на някакви коледни пуловери, които имали лампички и направо имаше по хората изгаряния, защото 1во- лампичките лошо качество, 2ро- материята на дрехата лесно запалима. 🤣 То, не е смешно, ама..
Аз за себе си поръчвам дрехи понякога оттам, особено пижами, тениски за вкъщи, рокли, който ще сложа веднъж и тн. Не съм имала проблеми.
За Лидъл, понеже съм работила с тях, от страната на доставчик, мога да кажа, че ако нямат нещата нужните сертификати и тестове, нищо не може да влезе за продажба при тях. За смях на всички, уж съм в Германия и Лидъл навсякъде, а нищо готино бебешко не ми е попаднало още. 🤣 Онлайн мога да поръчам, сигурно ще се възползвам. Основно заредих дрешки от About you и Best Secret от разни промоции и намаления.

# 310
Както написах по-рано - всеки сам си ПРЕЦЕНЯ. 😂 просто аз не бих и ми е странно хората защо го правят за най-крехите създания пък и за самите тях…НО аз не бих взела и втора употреба освен ако не е от братче и сестриче- така, че съм малко по-педантичан и много си държа на някои принципи. Simple Smile
А относно дали е антиреклама има безброй  достъпна информация за дрехите от въпросните магазини, просто въпрос на проучване.  Не за първи път ми попада подобен пост, а като гледам не им е повлиало негатвино на продажбите.. отделен е въпроса за бързата мода и замръсяването на околоната среда ама айдее няма да зачеквам…нека да ни е слънчев денят! ✨✨

# 311
Лили, аз имам сума ти неща от Джордж от каката. Бодитата и ромпърчетата не са мръднали и изглеждат чисто нови.
Сега сестра ми каза, че ще ми купи, но в момента нищо няма да купуваме, защото просто имаме много останали неща... Купих наскоро комплект за изписване, някое одеало и комплект чаршафи и това беше. По-нататък подозирам, че ще трябва д купувам летни дрешки.
Съвет взимайте калъфки за възглавници.  Голямата връщаше винаги и ако не бяха тия калъфки, щях да сменям чаршафи по 4, 5 пъти на ден.

# 312
Относно възглавниците - те от кой месец се ползват? Може да ви звучи тъпо, но имам една детска от мерино за зимата, дойде в комплекта с моята за бременни, но ми се струва висока.

# 313
Ако не се лъжа, след 3тата годинка на детето може да се използва детска възглавница. Иначе аз вместо калъфки за възглавници съм си приготвила муселинови кърпички, които да слагам под главичката, за да предпазят чаршафчетата, когато връща мляко. От къде всъщност купихте комплекти за кошарата и количката? Аз за сега имам един комплект български от бебешки магазин. Иначе одеалца/пелена(става и за двете приложения) си имам и голяяяма муселинова пелена, много мекичка 🤗 Също и антистрес пелена не съм купила.

# 314
Кактусче, разгледай в сайта на Вис Виталис. Имат голям избор за кошара и количка.

Аз също взех малки муселинови кърпички за връщането на мляко.

Общи условия

Активация на акаунт