Априлче 2025г./тема 6/

• 30 074
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
И аз мислех с муселинови кърпи да и подлагам, но май ще взема и няколко калъфки да имам в резерва. Иначе муселинови кърпи взех от ИКЕА пак, но имаше само един пакет. Един пакет взех и от Пепко или Sinsay, не помня. Бархетни взех от Вис Виталис.

Взех една двойна с десен, който ми хареса за да я завивам с нея:
https://kikkaboo.bg/odeyalo-ot-muselin-dvuplastovo-100h100-sm-dreamy-fields-grey

# 316
В айко също имаше комплект за количка, но първо реших да измеря размера на нашата преди да взема - не знам дали има някаква разлика в размерите? Видях, че има и комплекти за количка и кошара в Озон.

# 317
# 318
Аз съм взела този, но опаковката е по-различна:

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010021346

Състава ми се вижда еднакъв на бърз поглед.

P.S. Видях, че постът за Shein в онази група бил измама и нямало такива пациенти в Пирогов.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 14:38 от Пълнолуние

# 319
Аз съм взела този, но опаковката е по-различна:

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010021346

Състава ми се вижда еднакъв на бърз поглед.

P.S. Видях, че постът за Shein в онази група бил измама и нямало такива пациенти в Пирогов.

Мисля, че съставът е същият Simple Smile Като го харесах ме домързя да сравнявам с това, което е по бг сайтовете и сега ще си го платя двойно Laughing Следващият път ще си знам. Laughing

# 320
Точно скрийшотвах и аз щях да кача, че постът е измама. Профилът беше с 4 приятеля 😁

# 321
Вярвам, че със сигурност ще има хора с алергия, но от всякъде си беше ясно, че е антиреклама.
Пипи, относно коментара за втора употреба, никак не ми се вижда уместен. Дрешките на бебето, в началото се слагат само няколко пъти, новички са направо. То си личи, когато е износено и когато е обличано няколко пъти. Смятам, че след изпиране, няма проблем. Безмислено ми се вижда моите приятелки да хвърлят дрешките, след като мога и аз да ги ползвам. Така, се купува по-малко и пак не се прави боклук, както отбеляза впрочем.
Аз лично съм за рециклирането и разделянето на боклука, и вярвам, че има много семейства, които се нуждаят от дрешки. Няма нищо лошо в това да ползваш дреха, която вече не е нужна на друг човек, същото важи и за други материални неща, като мебели или уреди.
Тази година решихме да сменим доста от уредите си в кухнята, искахме да сменим с по-нов модел или друга марка. За това ги раздадох, и не хората не бяха бедни, просто обзавеждаха нова част от тяхната къща. И всичко им дойде супер. Ние доволни и те бяха много доволни. Имаше уреди, които дори не бях използвала, а съм купила, защото съм решила, че ми трябват.

# 322
Аз също бих взела дрехи и вещи, но само от конкретни хора.
Проблемът е, че обикновено вкусът ми се различава и предпочитам да взема нещо, което ми харесва. От друга страна, подозирам, че като ме завъртят памперсите, последното което ще ме вълнува, ще е дизайна на бодито Simple Smile
За Шийн и Тему не съм следяла бг и фб постове, чета съм статии и съм гледала разни неща в ютуб т.е. не изхождам от конспиративни теории, а от логиката на икономията на мащаба и цените, които предлагат.

# 323
На мен ми дадоха 1 торба с дрешки, но са от близък човек и грам нямам притеснения да ги ползвам. Ще ги изпера и каквото ми хареса ползвам. После подарявам или рециклирам.

Стерилизатора също не е нов. Ползван е много малко и реално за какво да се хвърля. Виж помпа за кърма, ако не е със сменяеми части не бих взела. Мъжа ми ме навива да вземем и люлката 2ра употреба, но още не сме.

# 324
Момичета, някоя от вас да знае капки за очи, подходящи за бременни? Нещо от два дни ми е леко червено едното око и се чудех дали да не купя някакви капки.

# 325
Мики, казах че съм педантична по темата. Никога не съм харесвала ползването на втора употреба неща по ред причини, НО това си е моето решение и мнение и не го налагам на никого. Simple Smile

# 326
IvelinaL, аз съм с капки за очи (изкуствени сълзи) от 10-Тина години заради много сухи очи. Използвам Systane ultra. Подходящи са и по време на бременност, но ако имаш инфекция не мисля, че ще ти помогнат.
Скоро направих конюнктивит , но не си позволих на своя глава да слагам капки, а ходих на очен. Изписаха ми ето тези неща

Докторът ми каза, че са подходящи за бременни (въпреки, че на листовката не пише така 😏). За 2 дни отмина инфекцията.
Но при мен беше конюнктивит , може би трябва да се консултираш с лекар 😏
Като сме на темата: ще ходите ли на очен преди раждането, за да Ви кажат дали може да родите естествено? Как протича този преглед? Наистина ли разширяват зеници? Това е адски досадно …. 😏

# 327
Това с разширяване на зениците не бих си го причинила, освен ако наистина нямам друг избор. Не знам какви капки ми беше сложила лекарката последният път, но отне близо 7 дни да се съберат. Няколко дни бяха с различни размери двете ми зеници. Сега ми е забавно, но тогава никак и изглеждах доста налудничаво 😀

Пратих мъжа до Лидл да вземе някои неща. Занете ли чувалчето какъв TOG е.

# 328
Zaria, аз бях на очен. Първо бях на машинките, за да измерят очното налягане и да видят диоптъра. После провери дали имам някаква промяна в диоптъра, каза че имам лека. Но трябва да се отидете на преглед 3 месеца след като спра да кърмя …(ако кърмя). След това ми разшири зениците, но с някакви капки, с който само за няколко часа всичко беше нормално. Но бяха адски лютиви. Тя ме предупреди, преди да ги сложи. Само веднъж ги разшири след около 20 мин ми огледа очните дъна.

# 329
Аз няма да ходя на очен лекар, защото категорично казаха, че няма шанс за естествено раждане, заради полипа. Не разбрах точно, но казаха, че веднага след раждането, трябва да отстранят полипа и ще бъда с пълна упойка. Ще уточня на следващия преглед. Не схванах с две различни упойки ли ще съм.
В събота съм на фетална морфология и нямам търпение да видя бебка.
Пипи, разбирам, така казано звучи по различен начин.

Общи условия

Активация на акаунт