Априлче 2025г./тема 6/

• 29 950
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
На втора ходих в 21 седмица,мислих и на трета да ходя в 31+седмица,но моя АГ каза че нямало нужда и ако искам да отида,за мое спокойствие.
Както го чувствам.
Здравейте, ходих на ФМ в 28г.с. казаха ми че всичко е наред и не е нужно да ходя повече, но сега се зачетох във Вашите коментари в предната тема и повечето сте писали, че ще ходите на последна ФМ през 33/36 г.с. Таа чудя се да не отида ли и аз за всеки случай или не.

# 271
Моят АГ също каза, че може и да не отида, защото изпадам в див ужас, да не се види някакъв проблем. Отделно, че специалистът по ФМ иска в 36 гс да отида. Сега се записах на безплатен преглед в 31 гс и от няколко дни не мога да спя от притеснение. Иначе имам насрочен час и за 36 гс, но ако не видят нещо сега, смятам да си го спестя най-вече заради този стрес.
Момичета, вие качвате ли килограми? Вече 3 седмица не съм качила нищо и се притеснявам, бебето да няма някакъв проблем. Иначе си рита здравата, даже одеве се вижда през дрехите как се мърда корема.
Нс преглед бях точнонпреди застоя и чак другата седмица съм пак....

# 272
Моят АГ също каза, че може и да не отида, защото изпадам в див ужас, да не се види някакъв проблем. Отделно, че специалистът по ФМ иска в 36 гс да отида. Сега се записах на безплатен преглед в 31 гс и от няколко дни не мога да спя от притеснение. Иначе имам насрочен час и за 36 гс, но ако не видят нещо сега, смятам да си го спестя най-вече заради този стрес.
Момичета, вие качвате ли килограми? Вече 3 седмица не съм качила нищо и се притеснявам, бебето да няма някакъв проблем. Иначе си рита здравата, даже одеве се вижда през дрехите как се мърда корема.
Нс преглед бях точнонпреди застоя и чак другата седмица съм пак....

Вашите килограми нямат нищо общо с бебето, не се притеснявайте аз свалям от декември , но детето си наддава и всичко е нормално.

# 273
И аз (Слава Богу) спрях да качвам и да ям много. Забил си е главичката в диафрагмата ми и чувствам корема си постоянно пълен. Иначе е със седмица напред, така че всичко е наред, със сигурност и пре теб, Гери.

# 274
И при Чучумишев са същите срокове за ФМ ☺️ Последната ми беше в 30г.с. без 1 ден. За тонове, следящият  ми казаха чак в 36г.с., защото доплерът е добре. Пък и трябва да лежа....
Гери, аз от два месеца не съм качила нито един килограм. Не се притеснявай 🤗 Но пък бебчо е почти две седмици напред. Да видим как ще огранича въглехидратите....аз реално съм си ги ограничила, защото и без друго ям малко, пък водите ми са на горна граница...аз просто нямам апетит заради венците, рефлукса и киселините, също и смачкания ми от бебчо стомах 😅

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 14:45 от Kactus

# 275
Аз никога не съм ядяла много, момичета. Просто досега качих 10 кг и малко повече. И изведнъж нищо... По принцип приложението ми дава прогноза за  4 кила да кача най-много в оставащите 2 месеца, но мен си ме е шубе бебката да не е спряла да расте.
Имам много болки в областта на жлъчката, и като парене по реброто, докторът ми обясни, че няма място за стомаха, но не мога да спра да ям изобщо.

# 276
  • Смолян
Моя доктор прави 3та в 36 седмица, но и в 28 ме гледаше толкова подробно, както и на първите две.

# 277
Гери Според мен всичко си е наред с бебока. И аз имам периоди, в които не мърдам на кг, но тя си качва съвсем нормално.

На мен за третата ФМ ми казаха между 32 и 36та седмица. За това реших да запиша в 33та.

При мен пак ме налегна една умора от два дни насам. На моменти се мъча да не заспя, че все още съм на работа. Желязо ще пускам чак в началото на Март. Преди 10 дни пусках ПКК и хемоглобина ми се беше повишил леко и беше 125.

И едно от приложенията, които ползвам ми показва следното:

😁😁😁

# 278
Дано е наред всичко, момичета. Поуспокоих се.
Пълнолуние мн сладко прасенце Simple Smile

# 279
Момичета, ако попаднете на удобни сутиени за кърмене, споделете. Аз поръчах едни от HM, но са с подплънки и мисля да ги нося навън. Надявам се да не нарастне още бюста и да умалеят. Поръчах и един от Shein, който ще получа вероятно следващият месец. Но за сумата от 6лв не очаквам кой знае какво.  От АУ взех едно бюстие без подплънки, което го водят подходящо за кърмене. Но този модел не знам колко ще е удобен за кърмене, но материята му е доста приятна.
Скрит текст:

# 280
От Шийн поръчах аз и да ти кажа са доста удобни. Харесаха ми

# 281
Лили, ако е удобно може ли да споделиш линк.

# 282
# 283
  • Русе
Какъв размер взехте. Аз съм 171, вече 83-4 кг и не мога да преценя.

# 284
  • Смолян
Момичета в Лидл има страхотни бебешки дрешки с Дисни герои в 62 размер, както и спални чувалчета.

Общи условия

Активация на акаунт