Априлче 2025г./тема 6/

• 27 071
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Кактусче аз кашлях един месец и нищо и няма на лудетината. Нито пък на шийката. Така, че да оздравяваш.

# 586
Благодаря ви ❤️ А нещо помогна ли ви? Аз нямам и минута без дране....нито въздух, нито гърло ми остана. Никакви смукалки, нито Лихенсед помагат, от силната кашлица и повръщам. Приемам всякакви съвети, знам какво ще ми помогне, но тези сиропи не стават за бременни.

# 587
Здравейте, момичета!
Мен днес ме приеха в Токуда, за задържане. Оказа се, че ми е скъсена шийката 23мм и имам контракции… сега съм в 34 седмица и 2 дни. Дано издържи още и не излиза. Много съм притеснена, вливат ми магнезии. Дано не се роди толкова рано. Тя е и с дупето и направо умирам от страх ако се наложи и то спешно секцио, някак планово звучи по-добре…. Стискайте палци.

# 588
Благодаря ви ❤️ А нещо помогна ли ви? Аз нямам и минута без дране....нито въздух, нито гърло ми остана. Никакви смукалки, нито Лихенсед помагат, от силната кашлица и повръщам. Приемам всякакви съвети, знам какво ще ми помогне, но тези сиропи не стават за бременни.
[/quote

колежката ми индийка ми каза да пия прясно мляко с куркума, джинджифил, мед и черен пипер. Golden milk или златно мляко. Има рецепта в нета. Помогна ми с гърлото и кашлицата, но не ми хареса куркумата и повръщах от това. Но, аз си повръщах от всичко. 🤣

# 589

На мен Стодал ми облекчаваше повече от Лихенсед. Чай с лайка и мед също успокоява, топло мляко с мед.

# 590
Аз смуча Ефизол, но реално не ме боли гърло, кашлям от време на време от това, което се стича от носа.

# 591
Благодаря ви, момичета, ще пробвам с топло прясно мляко и мед. Май имах Ефизол някъде вкъщи. ❣️❤️❤️❤️ То при мен си е непродуктивен бронхит и отделно изгореното гърло от киселините и от повръщането.
Афродита, не се притеснявай. Лекарите те следят, дали ще е спешно или планирано секциото, няма значение. Още седмица и половина да издържи бебчето е напълно достатъчно, вярвам, че ще постои още малко в коремчето ти 😊 При мен господинът беше готов да излиза още в 32г.с., просто се успокой, а лежането наистина помага.

# 592
Здравейте, момичета!
Мен днес ме приеха в Токуда, за задържане. Оказа се, че ми е скъсена шийката 23мм и имам контракции… сега съм в 34 седмица и 2 дни. Дано издържи още и не излиза. Много съм притеснена, вливат ми магнезии. Дано не се роди толкова рано. Тя е и с дупето и направо умирам от страх ако се наложи и то спешно секцио, някак планово звучи по-добре…. Стискайте палци.

С вас сме, стискаме палци. Гледай да дишаш дълбоко и колкото може повече да си спокойна. Ще намалеят контракциите от системата, следи ги. Много кураж и позитивна енергия ти изпращам. 🥰

# 593
Аз пиех Авирон и Гринтус, но не ми помогна особено, предписани от мен Simple Smile После отидох при ЛЛ и ми изписа Стодал (оранжев) и Йалоклийн спрей за гърло. При мен каза, че е вирусно и заради гърлото се стичали някакви секрети, които ме карат да кашлям.

Афродита, дано всичко е наред.

# 594
Афродита, стискам палци! И аз бях с контракции и след 3 системи съм вкъщи. Ще издържат до термин, да не бързат толкова:blush:

# 595
Афродита, ти имаше ли болки или случайно на преглед видяха, че е скъсена шийката? Стискаме палци да се задържи още. Няма от какво да се притесняваш щом си под наблюдение.

# 596
Няма страшно,ще овладеят положението.
Аз в 28 седмица влязох с шийка под 2,и успяхме да овладеем нещата.
Ще полежиш там,после вкъщи и ще дойде време за финала ! 🥰
Здравейте, момичета!

# 597
Най-вероятно ще овладеят положението и ще трябва повечко да се щадиш следващите седмици, но каквото и да става, бъди спокойна, че си в отлични ръце, чудесна неонатология и всичко ще бъде наред с теб и бебето.
Кой лекар те прие?

# 598
Кактусче, бързо оздравяване.
Ужасни са тези грипове и вируси в момента.
Гледам да се пазя, но в четвъртък бях на тържество в градината и днес детето е болно, очаквам и мен да ме хване близките дни.
Пръскам се профилактично с прополис, но то ако е агресивно няма спасение.

# 599
Най-вероятно ще овладеят положението и ще трябва повечко да се щадиш следващите седмици, но каквото и да става, бъди спокойна, че си в отлични ръце, чудесна неонатология и всичко ще бъде наред с теб и бебето.
Кой лекар те прие?
Трябваше да ме приеме д-р Велева, но бяха май стажанти. Иначе се следя при д-р Апостолова, тя каза, че ще ме види утре, което ме успокоява.

Общи условия

Активация на акаунт