🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 524
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 290
На мен ми харесва момичето. Не се разтапя само от едното му присъствие. Той много рязко тръгна към нея, по-специална била ала бала. Направо ми е токсично такива приказки от раз, малка е и така може да залитне. Виктор ми фалшивее, с тази изцъклена усмивка тип Алек и пак клишета на кг. И стайлинга, все едно ще чисти басейна  във вилата.

Мартина ми прилича на Пеги Бънди от женени с деца.

# 1 291
  • София
Бяла роза ще получи таз която изиграе ганкино хоро (Бяла роза - Славка Калчева)... 
ММ уж нямаше да гледа, но се загледа и ме забавлява с такива коментари Joy

# 1 292
Неприятна киселица Бранимира.
Как можа Мартин да покани на първа среща тази жена?! Толкова е повърхностен.

# 1 293
Мартин харесва жени -бърборани ,с корекции естествено и всички скунксове ,намусени  и темерути ще ги изфичка.

# 1 294
  • София
Бранимира след първоначалната еуфория, че е избрана, нещо май никак не харесва Виктор. Много беше затворена и критична на срещата, отношението й беше отрицателно към всичко, а момчето се стараеше.
Дошло й в повече, че бил внимателен с животните, WTF?! Това е да се чудиш какво да те издразни. Както когато не харесваш някого толкова много, че всичко, което прави и казва, те дразни.

# 1 295
Бранимира лимонова май няма да е първа само със срещата, а и със самолета на обратно.

# 1 296
Срещата с Бранимира - греда. Имам чувството, че тя очаква той да я забавлява, да стане неин личен паж.
Струва ми се празновато това момиче - нищо не я впечатлява. Как се хилеше при монаха, кофти работа. Някой може ли да ми припомни тя с какво се занимава? Виктор наистина е много притеснен, но това показва чувствителност. Съвсем различен е от Мартин.

П.С. Бранимира ли беше балерината? Защото на мен балерината доколкото я показаха, ми се видя доста суха и нямаше грация, та ако е същата, еми сори, но не ми харесва това момиче.

# 1 297
Бранимира ли беше, учудващо хладнокръвна и студена за годините си, но пък ми харесва, че се държи естествено, а не му се лигави на Виктор, без да го чувства. Честна и открита е към него.

Мартина въпреки изкривената физиономия ми изглежда миличка като характер. Много усмихната и ведра личност.

Росица ми се струва, че ще излезе злобарче.

# 1 298
Колко годишна е тази Мартина ?!
Вече яко напомпана и подпъхната …. бррр

# 1 299
Бранимира семпла и външно и вътрешно. Ако изобщо не ни занимават повече с нея  ще е най-добре.

# 1 300
И аз съм ужасена от Бранимира, постоянно повтаря колко е притеснен Виктор, а момчето прави всичко възможно да я предразположи. Наистина има Кристина season2 вайбс. Струва ми се, че на предстоящия коктейл изхвърча(не знам дали е възможно заради розата, която и даде, при това първа). Мартин си е Мартин, уверен е, личи му, че е бил пред камера и не чака да му говорят в ухото.

# 1 301
Колко годишна е тази Мартина ?!
Вече яко напомпана и подпъхната …. бррр

33. А изглежда 40+...

# 1 302
Благодарение на Бранимира, Мартина ми стана супер симпатична направо 😀

# 1 303
Аз съм много приятно изненадана от Силвия (разведената дама с 2-те деца) На първата слеща ми се видя, като някаква лелка, а сега ми изглежда много усмихната, свежа и приятна. Сякаш е друг човек. Харесва ми.

# 1 304
  • София
Очертава се скучен сезон, съмнявам  се, че Мартин ще успее да го изнесе на раменете си. Ергенките са кухи, празноглави и боравят с речник от 5 до максимум 10 думи.
Виктор е като стажант, който хем се притеснява, хем много се старае, защото иска да се справи с работа и да получи назначение на постоянен трудов договор.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 21:59 от Prizma

Общи условия

Активация на акаунт